Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_3 (törölt)

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legnagyobb meglepetésre a duplarészes Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother) évadnyitó határozottan jól sikerült. Többször nevettem, mint a nyolcadik évad összes részén együttvéve. Na, persze voltak erőltetett húzások, minthogy Barney kezébe megint gitárt raktak, de az…..
okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_3 (törölt) 2013.09.24 18:30:50
@karosszékely:

Nem.

Viszont lemaradtam valahol a közepénél a sorozatnak. Kiderült már, ki a gyerekek anyja? Vagy egyáltalán ki fog derülni?
Az egész úgy kezdődött, hogy a Puzsér Róbert nevű, mára megélhetési celebritássá avanzsált egykori megmondóembernek tele lett az összes fasza Hajdú Péterrel. Azok kedvéért, akik az elmúlt 15 évben a tévét csak a csipketerítők és porcelánnippek (pl. őzsutára támadnak a…..
okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_3 (törölt) 2013.04.26 11:39:27
Földrengés Magyarországon, háromszáz felett az euró, de a netre ragadt egyszeri polgár számára mégis a nap híre, hogy már nálunk is működik a Google Street View. Míg az átlag felhasználó vicces jeleneteket keresett, mi az autóink után kutattunk. A képek tanúsága szerint…..
okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_3 (törölt) 2013.04.24 12:37:37
@pet77:

Csak neked:
velvet.hu/blogok/muffin/2013/04/23/nyilvanos_szopas_a_taiwani_metron/

Ilyet pölö nem tud a sztrítvjú.
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_3 (törölt) 2013.03.30 21:07:51
@grani: "Elvégre már mindenki utál benne mindenkit."

Kivéve Jézust. Ő szeret téged.
okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_3 (törölt) 2013.03.30 21:08:55
@kodpiszkalo:

Talán ha lezuhanyoznál más lenne a szagokról a véleményed.
okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_3 (törölt) 2013.03.30 21:18:34
@kodpiszkalo: "a szerző politikai elfogultságát"

A kreténséget szóvá tenni nem politikai elfogultság.
Politikai elfogultságból viszont simán kreténné lehet válni (ld. rajzfilm-válaszrajzfilm)
A Totalcar készítői aggódva figyelik az országban kialakult drámai közlekedési helyzetet. Kérjük, aki teheti, ne induljon útnak amíg nem érkeznek megnyugtató hírek az utakról. A veszély még nem múlt el, a meteorológiai oldalak szerint továbbra is hóátfúvások nehezítik a…..
okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_3 (törölt) 2013.03.16 10:39:19
Az, hogy a mindenkori magyar kormány onnan szerez magának (válság)kommunikációs tanácsot, ahonnan csak tud,  2006 óta nem titok, akkor Ron Weber és az MSZP kampánystábja ült le Az elnök emberei című sorozat elé, és nyúltak le belőle hatásos elemeket egy…..
okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_3 (törölt) 2013.03.07 16:28:57
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_3 (törölt) 2013.02.17 17:15:09
@Ezténírtam: @biker_kolee: @Ironpen: @Kuruttya: @rapchee: @JerryLee75:

Csak nem csepeliek vagytok?
Megpróbálom röviden összefoglalni a lényeget, mármint azon kívül, hogy a rombolás gyerekkorától kezdve ugyanúgy foglalkoztatja az ember fantáziáját, mint az építés. Akit egy kicsit jobban érdekel az előbbi, mint az utóbbi, az biztosan nézi a Fast, Furious and Funny című…..
Teljesen átlagos hétfő délelőtt volt. Zoltán, mikor felült motorjára, még nem sejtette, hogy percek múlva sokak élete gyökeresen meg fog változni. Az övé egészen a nemlétezésig –ennél gyökeresebb változást nehéz elképzelni. Az M3 bevezetőjén három sávon áramlanak a…..
comment:com Mindenki dr. az ATV-n 2012.03.28 23:30:00
Az ATV élő adásban és honlapján is Schmitt kisdoktori címével viccelt egész nap, volt dr. XVI. Benedek, dr. Damu Roland és dr. Castro is, de szerintük az Arab Tavasz is megérdemelte a doktori címet, hát még a BKV. Az alábbi screenshootot proli tumblerén leltük: ..
 Az MTVA sajtóközleménye elismeri, hogy szakmai hibát vétettek, amikor nem mutatták az Operaház előtt tüntető tömeget az élő bejelentkezésben, de azt mondják csak azért, mert késésben voltak. Biztos nem találtak parkolóhelyet, utána meg keresni az aprót, meg nem működik…..
Belsőség Adózzon anyátok! 2011.11.15 06:25:00
Az adózás önmagában egy bosszantó valami. De ennél is bosszantóbb, hogy mindenféle kreatív államhivatal – köztük az NKH – és minisztérium sápokat talál ki. Aztán megnézik a következő évi költségvetést, ahol persze mindig akad egy új lyuk, - mit lyuk, lék!…..
Egészen friss fejlemény: a biztosítóm felhívott, hogy minden vissza: az eredeti szerződésemet helyezik vissza, az újra befizetett, illetve fedezetlenségi díjként megfizetett összegeket pedig átvezetik a régi biztosításra.  Már csak arra lennék kíváncsi, ezt miért nem…..
Belsőség Ki kivel van? 2011.08.24 14:02:00
Az utóbbi napok híre, hogy újabb nagy konszern döntött úgy, hogy felhagy a teljesen önálló fejlesztéssel és inkább költséget csökkent. A Ford okosan úgy döntött, hogy SUV-jai és kisteherautói megmentése érdekében összeáll a Toyotával, melynek nagyon bejött a…..
okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_3 (törölt) 2011.08.24 15:01:42
w A Nemzeti Ügyek Bolygója 2011.08.10 05:30:00
A következő bolygón a Nemzeti Ügyek Kormánya lakott. - Lám, lám! Meglátogat egy csodálóm! – kiabálta messziről a Nemzeti Ügyek Kormánya. Ahogy a kis herceg közelebb vitorlázott, már azt kurjongatta: Hohó, itt egy alattvaló! A kis herceg óvatosan leszállt. Körülnézett,…..
Belsőség A betiltott Hyundai 2011.08.23 10:39:00
A Hyundai sokat vár az új Velostertől, ez kétségtelen. Kemény, direktmarketing-eszközökkel támadják a konkurenciát, hangsúlyozva a minőséget és finoman utalva arra, hogy most aztán igazán számolatlanul tolják a pénzt a fejlesztésbe. Tegyük hozzá halkan, hogy az utóbbi évek…..
okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_3 (törölt) 2011.08.23 11:57:11
Futótűzként terjedt el autós körökben a hír, mely szerint egy apró joghézagot kihasználva akár tízezer forintból megúszható a sok százezres bírság. A trükk lényege, ahogy azt pl. a Stop.hu is lehozta a legális rendszám-másolaton alapszik.Hatalmas baklövést fedezett fel a…..
okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_3 (törölt) 2011.08.10 07:32:51
@Rocko-:

Nem gondolnám, hogy pusztán mert kevesebb autó van az utakon ezért többen éreznek késztetést a gyorshajtásra és szabálytalankodásra.
Viszont azt állítom, hogy aki az objektív felelősség bevezetése előtt és után is kapott csekket az meggondolja legközelebb, hogy figyelembe veszi-e az eddig magasról leszart sebességkorlátozó táblát.
Azt is állítom, hogy ha az egyszeri autós azt látja, hogy maga körül mindenki lassít -mert mondjuk tábla van-, vagy neadjisten megáll a zebra előtt akkor ő sem akar kilógni a sorból és ő is lassít illetve megáll.
okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_3 (törölt) 2011.08.10 07:45:30
@S.A.: "Ez a hatatalom legundorítóbb kitalált hazugsága."

Ezek szerint -bármely- hatalom elemi érdeke, hogy mindenkit arra ösztönözzön, hogy betartsa a sebességhatárokat. Biztonságunk érdekében.

Ezt a hazugságot a hatalomtól én szívesen elviselem.

Relatív-, abszolút gyorshajtás és a balesetek okainak összefüggéseiről nem olvastam statisztikákat. Viszont arról igen, hogy kevesebb a baleset mint az objektív felelősség bevezetése előtt. Szerintem itt ok-okozati összefüggés van, szerinted viszont nincs.

No de hol van itt a hatalom véleménye?
okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_3 (törölt) 2011.08.10 07:54:08
@Rocko-: "miért, mondott ilyet bárki is?"

Bocs, félreértettelek: "kevesebb üzemanyag fogy. mer ugye könnyû kakasnak lenni a szemétdombon"

"büntetnek egy embert, aki nem feltétlenül elkövető."
Ha az elkövető és akit megbüntettek nem ugyan az a személy akkor a büntetést nem kevés sikerrel továbblehet hárítani. Végső soron az elkövető fogja megfizetni tettének árát.
Több mint 80 ezer lájk, az online média és a blogoszféra figyelme, és 15 perc világhír - a jakabandor.blog.hu „Tőlem ezért nem kapsz munkát” című bejegyzése egy hét alatt feljutott a csúcsra, de mit jelent ez? Új kor hajnala jövend? Hogy miért pont most és miért…..
okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_3 (törölt) 2011.08.09 14:35:23
Nem is olyan régen MotorDani (Zách Dani) gondolkodott el azon, mi lenne, ha az új jogszabályhoz - melynek értelmében a rendőr dönti el tkp. szemmértékkel, jogosan hajtottunk-e át a sárgán - igazodnának maguk a jelzőlámpák is, hogy ne csak egy rossz szájízű pénzlehúzásnak…..
okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_3 (törölt) 2011.08.06 18:59:55
Világos, az izzócsere nem mindig olyan egyszerű, mint ahogy képzeljük. A rendes fényszóróállításhoz pedig műszer kell. De az autón világító apró izzószálak arról dönthetnek, hogy meglát-e a fáradt, szemeit dörzsölő éjszakai autós vagy sem. Ha egy párszáz forintos…..
okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_3 (törölt) 2011.08.05 11:44:30
@w124:
Két hete már, hogy nem áll velem szóba az asszony, mióta szóvá tettem, hogy mindig égve hagyja a hűtőben a lámpát.
Az ősszel induló ÖsszeEsküvők a TV2 egyik legnagyobb és legdrágább produkciója lesz, közel egymilliárd forintba kerül majd - tudta meg a Blikk. (Azért azt tegyük hozzá, hogy ez az összeg valószínűleg erős túlzás, inkább a fele tűnik reálisnak.) A csatorna a török formátum…..
Belsőség Bezzeg a románok 2011.07.27 07:00:00
A rendőrök fotózni tanulnak, mi pedig fizetni. Sokat. Mai cikkünk blogposztja...
Amint szóba elegyedünk az értékesítővel, meghökkentő ténnyel kell szembesülnünk: a használtautó-beszámítási diszkonthoz nem is kell használt autó. Mai cikkünk blogposztja...
okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_3 (törölt) 2011.07.22 11:15:12
@Ciri: "Öngól a kereskedőnek???
Hát akkor Neked mi a tököm volt ember?"

Ezek szerint az összes meg nem látogatott kereskedő mind egyformán a legjobb árat adták volna.
okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_3 (törölt) 2011.07.22 11:21:26
@Ciri: "autót ... egyszerűen nem lehet neten vásárolni.

Ó, dehogynem! Ezt csak ott lehet megvenni.

www.civishir.hu/auto-motor/mar-csak-ez-hianyzott-autovasarlas-a-neten/0304144927
Belsőség Ezt mi betiltanánk! 2011.07.20 06:00:00
Milyen autó lenne, amit mi tervezünk? Betiltanánk minden felesleges vackot, ami csak bosszúságot okoz és köteleznénk a gyártókat néhány dologra. Sértegetésig menő vita alakult ki. Mai cikkünk blogposztja...
okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_3 (törölt) 2011.07.20 10:30:55