Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vice

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak idején egy meglehetősen semmit nem mutató Fear the Walking Dead videót már mutattunk, most itt az újabb, amiben igazából megint nem láthatunk semmi konkrétat, csak egy fickót, akihez képest a Kengyelfutó Gyalogkakukk kutya fasza. Már elnézést. A széria valamikor idén nyáron…..
Nagyon nehéz lesz kordában tartani a miniszterelnökséget vezető Lázár Jánost, hiszen csak úgy árad belőle a sértettség. Székesfehérvári kormánybírálatát ugyan építészeknek tálalta, de nyilván tisztában volt azzal, hogy szavai eljutnak a keményen dolgozó kisemberekhez épp…..
vice 2015.06.17 16:00:01
@bgp: a cikk írója, te kretén.
Megírta az origo.hu is, rengetegen nézték meg  a filmet: Izmosan debütált a szcientológiaellenes film Közel tíz éve nem néztek ennyien dokumentumfilmet az HBO-n, mint ahányan a Going Clear: Scientology and the Prison of Belief című alkotást figyelték. Bár az amerikai…..
 ..
vice 2014.04.17 17:01:44
@DarkFuture: aha, forrást is tudsz erről adni?
Csak mert a www.hidfo.hu-t és az orosz oldalakat nem igazán lehet valódi forrásnak nevezni...
Sorozatsztárok keltik életre Az arany embert a József Attila Színházban. Rékasi Károly a fejét fogja. Én is a fejemet fogtam. Ritkán megyek egyedül színházba, de – vessetek meg –, Az arany embernél előre tudtam, jobb, ha mást nem boldogítok vele. Kezdjük az elején! Mi…..
vice 2013.10.08 17:03:40
Ilyen sem hangzott volna el hat évvel ezelőtt: a a Time Warner médiagigász vezérigazgatója, Jeff Bewkes szerint az, hogy a céghez tartozó HBO egyik legnépszerűbb tartalmát, a Trónok harcát legalább annyian töltik le illegálisan, mit ahányan nézik, hogy hatalmas bóknak veszi.…..
Undorító. Ez a szó jut eszembe arról, ahogy egyes személyek viselkednek, pláne, amit művel a sajtó. Nem újdonság, hogy az igazság senkit sem érdekel. Halott ember ügyeit feszegetni már felesleges, csakhogy van itt egy bibi: igencsak érintettek itt olyanok is, akik még…..
Nem tudom van-e még olyan állam, ami átkúrja a palánkon, és a másik oldalon még le is szopatja a saját választópolgárainak 35%-át. Képzeljük el, hogy az USA-ban Obama megszívatna 70 millió amerikait a megválasztása után ... Csendes kis hír volt tegnap, és is majdnem…..
vice 2012.01.10 11:10:46
@Ironfist: ki a f*sz mondta, hogy fel kell érte utazni pestre?
www.onyf.hu/index.php?module=institutes&action=institutes&imid=7&ismid=76&root=SSBMKH
csak ide kellett volna elfáradnod.
vice 2012.01.10 11:15:23
@vice: de legfeljebb debrecenbe (én ott nyilatkoztam)
Pár napja még azt mondta a parlamentben, hogy a magyar kormányzati politikát az „IMF ellen kell hangolni”, míg tegnap már az IMF-fel való tárgyalások újrakezdését jelentette be a Matolcsy-minisztérium. Miután a minisztérium kommunikációs osztálya a lépést nem tudta a…..
vice 2011.11.18 13:17:31
Egy éve hallgatjuk a mantrát a Fidesztől a családvédelemről, és a gyermekvállalási kedv ösztönzéséről. Mert fogy a magyar, nem születik elég gyerek, és amúgy is, a család mindenek előtt. A család annyira fontos, hogy belebeszélnének a hétvégéik alakulásába, és akár…..
Aki régebb óta hallgatja a műsort, tudhatja, hogy kénytelenek vagyunk rendszeresen azzal a problémával foglalkozni, hogy Budapesten szakmai kérdésekben nem szakmabeliek, hanem kizárólag a politikai hatalom dönt: politikai akarat érvényesül például örökségvédelmi, muzeológiai,…..
vice 2011.07.23 17:22:31
@odium665: 80-as iq alatt szerinted rájön a delikvens, hogy a zászló az összetartozást jelképezi?

nekem 130-assal nem sikerült.

bazzeg! a magyar zászló meg az olaszra hasonlít!!! A DIGÓKÉRA!!! MEGVÁLTOZTATNI!!!
Gyakran tapasztalom - főleg lakott területen kívül - hogy a megengedett 90 km/óra sem elérhető, sokan messze nem annyival mennek. És az is tipikus, hogy több sáv esetén a belsőben ragadnak a sebességtől félő autósok. Holott lakott területen kívül már tényleg szabálytalan.…..
vice 2011.07.22 19:35:25
@Torontál Winettou: <- ebben csak 9 hiba van. OK?
vice 2011.07.22 19:50:08
@Torontál Winettou: nálam itt hivatalosan is átléptél a troll-kategóriába.

a saját hozzászólásodból emelsz ki részleteket és válaszolsz rá, a mi magyarázatunkról pedig tudomást sem veszel?

nagybetűs TROLL, ne foglalkozzatok vele.
Guruló emlékművet avattak a Gödörnél: egy biciklit, amit mindenki megtekerhet. Kilométereket és adományokat gyűjtenek a romagyilkosságok áldozatainak.   ..