Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vvarga8124

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár napja a Facebook törölte a Tolvajkergetők nagyjából 180 ezer lájkkal bíró oldalát. Mivel több ismerősöm követőjük volt és lelkesen osztotta a posztjaikat és videóikat, így bennem már korábban kialakult egy vélemény erről az oldalról, és a hír kapcsán alkalmasnak…..
Egészen extrém módon a teljesen ingyenes, adatszippantásból élő Facebooknak T-mobilon létezik egy olyan, a mobilnetes adatforgalomban nem mért változata, ami viszont a háttérben mindenféle díjat felszámolhat. A rendszer az utóbbi időben eljutott arra a pontra, amikor…..
vvarga8124 2013.12.16 15:33:30
Olyan standon jártunk, ahol a hoszteszek egykedvűek voltak, a reflektorok sem világítottak, a félhomályban ácsorgó autókról pedig alig lehetett megtudni valamit. Úgy látszik a kínai autóipar a fordított pszichológia eszközével támad. Pedig a Changan 2009-ben 1,4 millió autót…..
Belsőség Ezt mi betiltanánk! 2011.07.20 06:00:00
Milyen autó lenne, amit mi tervezünk? Betiltanánk minden felesleges vackot, ami csak bosszúságot okoz és köteleznénk a gyártókat néhány dologra. Sértegetésig menő vita alakult ki. Mai cikkünk blogposztja...