Regisztráció Blogot indítok
Adatok
str

397 bejegyzést írt és 456 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar-magyar szótár Tabán [LGT] 2011.04.26 04:06:00
a múltszázadban éltek emberek, akik számára az LGT tabáni koncertje volt az újév első napja ..
str 2011.04.28 15:26:36
@kikoránkell:
annyit írok: Tormentor. a maga szűk műfajában (níís) világszinten maradandót alkotott a metalban (Anno Domini), és egy újraértelmezni és képesek voltak a műfajt (Recipe Ferrum).
magyar-magyar szótár könnyű 2011.01.29 01:33:00
    könnyű        az NSZK-s ateanyád! TV hoaxa   a könnyűdrog becsalisávjának anyagait egyáltalán nem is tekintik drognak.   A könnyűalkoholos szegmensben is vannak becsali italok, forgalmaznak olyan…..
str 2011.01.29 11:40:24
"de igazából nem is a piálással van baj. "

Azért azt te sem gondolod komolyan, hogy a TASZ féle jógyerekes bökdöséses terelgetés és fontoskodás több kárt okoz az iffjúúságban, mint hogy probléma nélkül lehet több száz milliárdokat költeni italreklámokra minimális korlátozással (jééé ott van az alján nyolcas tájmznyúval, hogy MÉRTÉKKEL, PARASZT!), repivilmoskörtére és lokálban 14 éveseknek pusssolt esztétikusan becsomagolt húsribancokkal nyereményjátékokra szép országunk minden szegletében. Értem én, hogy a magyarníp, és úgy mindegyik megtanult ezzel együtt, úgy szocializálódott, és pisztolyt adni annak kezébe, akinél machete van küzdeni "mert már úgyis gyilkolni akar" baromság, de itt nem erről megy a győzködés - arról, hogy az nem machete, hanem bezzegcsakvajazókés, ami pedig minden háztartásban elfér. A TASZ és jógyerekek kis csimpikre gyakorolt véleményformáló ereje lehet, hogy nagy(nak tűnhet onnan ahol te nézed), de főleg abban a korosztályban, amiről ebben a posztban beszélsz a kutya nem figyel rájuk, nemhogy a zászlójukat lengessék. Jó az a belvárosi huszonötös kisköcsögöknek (ebből kettő igaz rám is, kitekintés), az ő világról alkotott leátlagolt képükbe jól illeszkedik ez a vonal.
Az is biztos, hogy a hatásuk soha nem lesz akkora mint az kapitalistalkoholgépé, ami mögött förtelmes erő van már, ezért nem értem teljesen, hogy miért kell ezt, és egyáltalán a jógyerekeskedést ennyire csépelni. Vannak itt nagyobb monszterek is.

és:

"a hasis következik, aminek könyökszomszédja a heroin."

ezt azért te sem gondolod komolyan - még akkor sem lehet ezt így, ha tudom, hogy nem arra gondolsz, amire egy jobber-kommentfarmer gondolna a helyedben.
magyar-magyar szótár bulivan 2011.01.27 09:04:00
 Amikor csak úgy vannak és kellemesen el lehet férni, akkor benéznek, és mennek is tovább, mert hogy itt nincs semmi. Ez már így volt annak idején a Tilos az Á-ban is. Ott azért raktunk fel egy függönyt a bejáratnál, nehogy azon múljon, hogy bejönnek-e, mert mennyi ember van.…..
A Való Világ immáron második hónapja látható, ideje foglalkoznunk egy kicsit azzal, miért unalmas a műsor, és miért fakadnának sírva a mi játékosaink egy amerikai Big Brother- vagy Survivor évadban. Mivel nem vagyok se pszichológus, se szociológus, a poszt leginkább az egyszeri…..
str 2011.01.04 01:19:34
@sixx: szerintem Ice-T így néz a magyar médiatörvényre - ha nem mosod össze a twitteres/blogposztos felröhögéssel, ami kb. 2 percig uralta az agyát, ellentétben a magyar összesmédiával, ahol több órányi említést kapott..

egyébként csak a saját véleményemet szerettem volna belemagyarázni..de egy ilyen szófordulatot talán nem kéne ennyire kivesézni.

'szakát.
str 2011.01.04 10:38:53
@sixx: jó, így már átjött :D
magyar-magyar szótár buli van 2010.12.18 06:31:00
buli van:-egytálas egy egész tál tele van kokainnal -kéttálas van egy másik tál is, ami pedig gumióvszerekkel van tele Zacher Gábor , Az Ország Orvosa* nyománbővebben itt*kapcsolódó anekdot:Zacher fejtágítót tart a hivatás névtelen napszámosainak, majd utána a…..
str 2010.12.27 10:54:17
@efes: plusz két nulláról beszél, ami 20-30e, nem 200-300.
Kerékagy Lehet télen biciklizni? 2010.12.21 22:52:00
A városi biciklizés a közkeletű elképzelésekkel szemben télen sem jár együtt a fázással, megbetegedéssel, és általános szenvedéssel. Nem kell meglepődni, hiszen jártunk már a világűrben, és űrhajósaink onnan sem tüsszögve, esetleg reumásan tértek vissza. Már az elején…..
str 2010.12.22 00:25:18
@nomac: öcsi, kerek egy órája kommentelgetsz itt és bököd az f5öt. na mesélj, kezdjük az elején...levették a pótkereket és elborultál? kinevettek? segítünk.
Pedig még csak nem is szeretem a Stones-t annyira. Sírok rajta, komolyan. (Nincs apropója, csak úgy.) ..
str 2010.12.01 20:44:35
na kövezésre felkészülve, de tessék:
www.youtube.com/watch?v=c_QbCY9gQJ4
poppá avanzsált duó
egy megerőszakolt, kérés nélkül slágerré vált dallam /javieeer macheranoooo/
MTV Music Awards a helyszín(!) - végképp szomorúvá teszi

és mégis, a kedvenc élő felvételem, en bloc, valaha. kiráz a hideg mindig, végtelen az egész, elképesztő...

freestate-nek peros pont keményen, hatalmas szám a QOTSA és ezt a felvételt nem ismertem, köszi!
Biztos vannak, akik emlékeznek még az xkcd 2007-es térképére. Na, most elkészült a 2010-es verzió. Alapvetően változtak az erőviszonyok. Új világbirodalmak emelkednek, és régiek tűnnek el. A MySpace és a Yahoo világuralmat felváltotta a Google és csatolt területei (YouTube),…..
Kérem szépen, az egyik amerikai bíróság hozott egy olyan ítéletet, aminek hatása egyelőre felmérhetetlen, de ellenzői szerint drasztikusan átalakítja majd az amerikai televíziózást. A történet még 2006-ban kezdődött, amikor az amerikai network tévék (Fox, ABC, CBS, NBC, CW,…..
Írásodat megnézték, kiállításodról hallottak,koncertedről beszéltek, filmed vetítésén összefutottak. /Jónap Árkád noteszéből/ Kritikus az lesz, aki nem lehet művész, mintahogy áruló az, akiből nem lehet katona. /Gustav Flaubert/ "Emberek, akik nem képesek írni,…..
Mély a magyar – de mennyivel mélyebb is? És melyik oldalon a sekély? Játékos feladat olvasóimnak: Találják el ezen írásom szereplői közül kik a mélyebben magyarok. Kezdő mélységi kutatók vizsgálhatják oldaliságban is, pl hogy majd az a szőrsapósnénikategória [szócikk lesz, jön! jön!] milyenoldali…..
Az U-20 világbajnokság után a csapatába visszatért 21 bronzérmes játékos közül kilenc játszott a klubjában. Először próbálta ki bajnokin a Bari edzője Koman Vladimirt, igaz csak 12 percet kapott. Gosztonyi megint gólt lőtt az MTK-ban. Győrben a három válogatott közül egyet…..
str 2009.10.26 11:24:15
Némethez és Gulácsihoz kis adalék:

tomkinstimes.com/2009/10/my-day-with-crisis-hit-benitez/

I mention Nemeth, and Rafa clearly likes him; but he needs first-team experience to toughen up. He’s definitely not out on loan to be offloaded, but at this stage Voronin, with his added experience (given that the first team is still very young, on average), was felt to be the better option as back-up second-striker.

Gulacsi (whom I earlier watched close up in a one-on-one session with a goalkeeping coach) is another prospect he has high hopes for; but young goalkeepers can get crucified after a mistake, and 20 is very young for the bench in that position.
magyar-magyar szótár matinékuruc 2008.12.06 16:58:00
matinékuruc -Szentkuthy [Pfisterer] Miklós szózseniálmánya a Barokk Róbert című regénytüneményből [p.208; a Magvető 2001-es kiadásában] amit 20 éves korában írt zsende bölcsészlányok szívének meghódítására kamaszkori naplójából. A csonkaMagyarország-siratós…..
Régebben nem voltak ilyen szarok a szilvesztereim, mint ez a mostani (2001.) is, eredetileg anyuékkal mentünk volna a káefté vacsorájára, de lemaradtunk a barátommal és akkor jöttek föl a Katáék, volt egy csomó pezsgőjük, fölmentünk ott valakihez, és a barátom belökött egy…..
mondták volt... kvaterkázik 2009.10.13 09:00:00
Nagyobb étkezés után, kellemes társaságban kedélyesen és mértékkel borozgat.Ebéd után sokan átmentek a szalonba kávézni, de az öregek az asztalnál maradtak, és uzsonnáig kvaterkáztak.A kvaterka nyugati szláv, talán lengyel jövevényszó (kwaterka - negyedliter).  A szláv…..
str 2009.10.23 02:50:23
mottó : Néha komoly kétségeim vannak az index szerkesztőinek elmeállapotát illetően. Ilyen szemetet vajon miért kell a főoldalon reklámozni? :( / há zé 2009.10.15. 03:47:41 / Kezdetben vala a nintendózásban kicombosodott hüvelykű rendszergazda-inas, aki úgy gondolta, hogy…..
UPDATE: sajnos valahol várhtó volt, hogy a DigiSport oldala nincs felkészülve a szurkolók rohamára, és olvasói visszajelzések alapján úgy tudjuk, hogy az oldal elérhetetlené vált. Némi keresés és fórumlátogatás után az alábbi alternatívákat találtuk:tvoline, ustream, lsport,…..
Az Eurosporttól kapott legújabb hivatalos információ szerint a minket tájékoztató kolléga tévedhetett, mert szó sincs arról, hogy a Chelsea és a Liverpool meccsei átkerülnének a Digisportra, sőt, az a helyzet, hogy a heti kínálatból a 2. és 4. választás lehetősége a…..
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
Jön vissza a Life on Mars amerikai verziója, hogy a Losttal karöltve szálljon versenybe a nézők kegyeiért szerda esténként. Drukkolunk nekik is, mert Harvey Keitel óriási arc, Michael Imperioli bajuszának pedig templomot kellene emelni. ..
Vajon, ha azt mondom panama, a képszerkesztők hány százaléka vágja rá gondolkodás nélkül, hogy a magyar kormány panamakalapos csoportképe? És hány százaléka mondja azt, hogy attól függ, ki van kormányon? A HVG pár évvel ezelőtti címlapját másolja a Magyar Nemzet hétvégi…..
str 2008.12.09 22:42:24
Nem elég, hogy az HBO a harmadik évad után lelőtte David Milch Deadwood című káromkodós western-sorozatát, aztán meg szopatták a népet azzal, hogy majd lesz két másfélórás film, amiben lezárják a sorozatot, most azzal idegesítik a rajongókat hogy ha meg akarják tudni, Milch…..
Nem elég, hogy irtó béna a Magyar Posta úgynevezett víruskampánya, amit a Youtube-ra a HungaroVirals nevű júzer tett föl (muhaha). A hülyék mindezek tetejébe - nem akartam elhinni - egy web_juzer nickű áljúzerrel spammolják tele a Homár kommentjeit, a következő szöveggel. web…..
A csütörtöki pihenőnapon teljes körű kikapcsolódást parancsolt a 22 játékosnak Pat Cortina szövetségi kapitány. Délelőtt szabad programot kaptak, utána rövid edzés követezett. Annyi időt töltött a csapat a jégen, amennyi az izmok átmozgatásához szükséges. A…..