Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imrebende

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tíz év szünet után lényegében megjelent az Aebsence második nagylemeze, az ...is dead (magyarán Aebsence is dead). A lemezt fizikailag nem lehet majd beszerezni, a gödöllői folkos, grunge-os rockzenekar weboldalára kerül majd fel ingyenesen, addig viszont itt a Lángoló Gitárokon…..
Az Eurosport 2 keddi összefoglalója a hétvégi ETCC futamokról. Két izgalmas verseny, a másodikon Gáspár Csabi kategória harmadik lett. Gratulálunk neki és az XFX Unicorse csapatnak is. ..
imrebende 2012.05.23 11:16:46
A WTCC időmérő edzését követően a túraautó Európa-bajnokság kvaliján sem alakultak jól a dolgok számunkra. Gáspár Csaba a remekül sikerült szabadedzés után az időmérőn csak egy nyolcadik helyet tudod összekaparni, a kategóriatársak közül egyedül Peter Riklit előzte…..
Ebben a folyamatosan frissülő bejegyzésben tesszük közzé a pénteki nap legfontosabb eseményeit. Érdemes legalább óránként visszanézni. :) 13:30 - Bő 10 perc múlva indul a Lotus Ladies Cup szabadedzése a Salzburgringen. Ahogy már írtunk róla, "nemzetközivé lett" a…..
WTCC Hírblog Jöhet az új León? 2012.05.15 11:32:51
Idén új motor, jövőre új autó és gyári csapat. Ideális esetben ez lehet a program a Jaime Puig vezette SEAT Sport számára. A télen fejlesztett 1.6 turbós blokk egyelőre jól muzsikál, a Szlovákiaringen Tarquini futamot is nyert vele. Portugáliában pedig Tiago Monteiro is…..
Miután Ifj. Ficza Ferenc menedzsmentje tudomásunkra hozta, hogy a Salzburgringen megrendezésre kerülő soron következő ETCC futamon Feri nem tud részt venni, kénytelenek voltunk a következő döntést meghozni: Mivel az autó és a csapat egyaránt felkészült a következő…..
imrebende 2012.05.16 20:52:25
Tom Coroneltől már megszoktuk, hogy ha megkérdezik valamiről, akkor biztosan markáns véleményt formál. Így történt ez most is, amikor Stefan Ziegler a jelenleg érvényben lévő pluszsúly rendszerről faggatta a holland pilótát. A most érvényben lévő szisztéma jelentősen…..
Még most, három nappal Michelisz Norbert és a Zengő csapat szenzációs győzelme után is újabb és újabb interjúk látnak napvilágot, melynek alanyai természetesen a győztes és a győztes csapat. Szokásunkhoz híven, most is megpróbálunk egy másik úton járni. Ez az út most…..
Tegnap a Hungaroringen szemtől szemben is megbizonyosodhattunk arról, hogy az oroszok, már a boxban vannak. Az Arena Motorsport kamionjai mellé beállt egy szerényen piros, LADA Sport feliratú "szekér", sőt az új autót egy interjú kedvéért még a boxutcába is kitolták. James…..
imrebende 2012.05.07 13:36:48
@gazdinf: ez a Granta, nem az a Granta :)

Egyébként a kocsi kapásból gyors volt, csak még fejleszteni kell. Jó lesz ez.
Az Eurosport 2 adása a Túraautó Európa-bajnokság szlovákiaringi futamairól. ..
WTCC Hírblog Tutumlu kiszáll 2012.05.02 19:56:52
Három fordulót követően kiszáll a WTCC-ből Isaac Tutumlu, aki az utolsó pillanatban anyagi gondokba kerülő Javier Villa helyére ugrott be a szezon elején. A kurd származású, de spanyol színekben versenyző pilóta hullámvasút pályát járt be idén, majd végül úgy…..
imrebende 2012.05.02 20:19:19
@Nr01: hát az tetszene ! :)
Az Eurosport közvetítése a futamokról. A kommentátor Csuti László és Lantos András...
WTCC Hírblog Monje is otthon marad 2012.04.13 11:14:41
Wéber Gábor mellett még egy hiányzója lesz a WTCC mezőnynek Marrakeshben, miután a SUNRED színeiben versenyző Fernando Monje sem utazik Marokkóba. A spanyol pilóta kihagyta az idénynyitót Monzában, helyett az ETCC mezőnyben szerepelt, és mindkét futamot megnyerte. Néhány…..
Kolbásztanya 2012.04.11 10:34:00
Akkor mától, ilyenek.  Két korhadék, nonfinyaktetkós, buffalocipő divaton rajtamaradt, szoliszőke, genetikailag nőnek tűnő valami társalog a négyeshatoson: (mobiltelefonból közben Guetták, lady gaga, destiny's child, akon számok esnek ki, full hangerőn)-Te hallod bazmeg,…..
imrebende 2012.04.11 10:50:36
A mai nap egyik érdekes híre a Ladához kötődik. Az oroszokról nem sok hírt hallottunk, mióta kiderült, hogy az FIA több beadványukat is elutasította az autó módosításával kapcsolatban. Akadtak, aki már temették a márkát, ám úgy tűnik, a munka csöndben, de serényen…..
imrebende 2012.03.29 11:03:00
@GeriWTCC: gyanítom hogy Coronel-é az egyik.
WTCC Hírblog Eurosport ünnepély 2012.03.23 16:05:00
Csütörtökön az Eurosport megtartott szokásos szezon eleji motorsportos bankettjét, a müncheni bulin kb. 250 meghívott vendég volt jelen. A pán-európai csatorna képviselői a tavalyi eredményekről és az idei tervekről beszéltek. Mi most értelemszerűen a WTCC-vel kapcsolatos…..
A Ford minden követ megmozgat annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb ledolgozzák a Monzában látott lemaradást. Egyrészt a műhelyben, ahol a mérnökök éjt nappallá téve dolgoznak azon, hogy sikerüljön az FIA igényeinek megfelelően átalakítani az autó futóművét. Csak ebben…..
Már bizonyára sokan tudjátok, hogy a két WTCC futam között csak egy rövid szervizidőszak van, ha valakinek ennél több időre lenne szüksége, ahhoz külön kérvényt kell beadni, és a mezőny végére sorolással jár. Íme egy picit gyorsított videó Monzából arról, hogy mivel…..
imrebende 2012.03.22 16:44:12
Néhány hónapja már beszámoltunk Marcello Lotti egy bejelentéséről, melyben azt taglalta, hogy 2015-ben radikális változásokat vezetnek be WTCC-ben. Aki esetleg nem olvasta volna, most megteheti ITT. Hogy az olasz mennyire nem a levegőbe beszélt, azt alátámasztják Jean Todt szavai,…..
Egy lelkes feltöltőnek, Molnár Dávidnak köszönhetően máris itt vannak az ETCC futamok, magyarul, HD-ben. Jó szórakozást, Dávidnak pedig köszönjük! ..
WTCC Hírblog Újabb RCM videó 2012.03.01 18:20:05
Tovább készül az RCM Motorsport az ETCC március 11-ei rajtjára. A csapat már a beígért teszt helyszínén tartózkodik, és készül a holnapi munkára...
imrebende 2012.03.01 22:00:14
Úgy tűnik sportot űznek az FIA-nál abból, hogy az utolsó pillanatban változatnak meg egy-két szabályt. A tavaly behozott 1.6 turbós "világmotorokra" már a 2011-es évben is szigorú szabályok vonatkoztak, összesen egy cserét engedélyeztek a szezon során, minden további 10…..
Komoly változások történtek tavalyhoz képest a Bamboo Engineeringnél, a brit csapat mindkét pilótáját elküldte, új főszponzort talált, és az autó festése is teljesen átalakult. Egy valami marad, a Chevrolet Cruze, ráadásul felfrissítve a legújabb gyári fejlesztésekkel. Darryl…..
Ahogy azt korábban már megírtuk, a WTCC egyetlen tényleges gyári csapata némi lobbitevékenységnek köszönhetően elérte, hogy az előzetesen megállapított harminc helyett csak tíz kilóval lesznek nehezebben a Chevrolet Cruze-ok a tavalyi tömegükhöz képest. Ám hogy a kisebb…..
Problémákba ütközött a Lada Granta WTCC-s verzióját építő TMS Sport, miután a Nemzetközi Szövetség több kérvényüket is elutasította. A csapat kilenc ponton szeretett volna eltérni az utcai változattól, az FIA azonban első körben ezek közül csak egyet…..