Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gnosh

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HorDaráló And the winner is... 2007.12.30 12:17:00
Lezárult a verseny! Nagyon sajnálom hogy ennyi ember inaktív volt ezen a téren, pedig csak tíz számot és betűt kellett volna leütni. Külön kiemelném GM-ünk és Rozi passzivitását. Ugye Karnak alap lett volna a kitöltés (elég jó győzelmi esélyei lettek volna), ill. Rozi meg…..
HorDaráló 2008 az új kezdet... 2007.12.15 16:31:00
Üdv Mindenki!Lassan új évet írunk, megjelenik a következő kiegészítő, mi meg még mindig ott tartunk, hogy egy 5 fős instát is nehezen tudunk összehozni. Kb. 4-5 emberünk van akire fixen lehet majdnem minden nap számítani, a többiekre ritkán, néhanapján, vagy egyálltalán…..
      Ki a legkockább a darálóban… Ez egy kis teszt, annak felmérése érdekében, ki mennyire függő kicsi klánunkban.A fórumon egy hozzászólásban írjátok meg a válaszokat (pl: 1:a;  2:c stb…)vagy az adott választ gépeljétek be (pl: 3)…..
HorDaráló Zul'Aman 2007.11.26 19:46:00
 Az instába első termébe belépve, keressük meg az ott lévő NPC-t és beszéljünk vele. Ő elkísér minket egy gongig, amit bármilyen különös is , de meg kell gongatni. Lehet bele kell verni jó párat, míg kinyílik az ajtó. Az Npc-vel kötött barátságunk ennél a pontnál…..
HorDaráló ...és szavakban. 2007.11.20 08:14:55
Hello! Most, hogy már lassan a következő guild találkozó lesz aktuális, végre sikerült felrakni a képeket a blogra. Apróbb műszaki hiba, és annál nagyobb kockulás okozta ezt a hiányosságot. Az összejövetel emlékeit már kicsit elmossa az instákban folyó vér és izzadtság…..
HorDaráló Karazhan 2. 2007.11.07 17:15:12
Üdv!   Gratula mindenkinek, akik ott voltak múlt heti első Kara Raidünkön. Azt hiszem bőven terveink felett teljesítettünk, hiszen 3 boss kivételével mindenkit a padlóra küldtünk.  El lehet mondani, mindenki ráérzett előbb vagy utóbb a különböző taktikákra, a fight…..
HorDaráló Karazhan 2007.11.03 12:37:00
Üdv All!Mint azt Brut alábbi rövid de velős bejegyzésében olvashattátok, tegnap lejutottunk Karazhanba!!!Egy kicsit sajnálom, hogy ezt nem sikerült guild szinten megoldani, de erre az esély nagyon kevés volt, hiszen mostanában 5 fős instához is külsőst kellett hívnunk. Reméljük…..
Ez az instacsoport Tanarison található. Egy sárkány visz be minkent egy barlangon keresztül a kiinduló terembe. Mountról szálljunk le, mert különben nem repít be minket pikkelyes hátasunk. Mikor földet értünk, vegyük fel az ott található questet (a barlang elején a sárkány is…..
Mana-Tombs 64-66Első boss /Pandemonius/:Egy void. Egyik rossz tulajdonsága, hogy időnként elhalványodik és ekkor mindenféle sebzést amit bevinnénk neki, mi kapunk meg. Ezért ekkor ne üssük-lőjük. Tank se. A másik amire figyelni kell, egy shadowbolt szerű sebzés melyet a csapat…..
Reputáció, avagy hogyan növeljük a legoptimálisabban.A „reputation” jelzi egy adott frakcióval való viszonyunkat. Ez a játékban két dologra jó: - Minél magasabb a szintje, annál jobb tárgyakat (öltözék, fegyver, recept, enchant, hátas) vehetünk. (A legmagasabb…..
Slave Pens (SP) 62-64Első boss /Mennu the Betrayer/:Egy Sámán. Ez egy viszonylag hosszú harc lehet, úgyhogy potink legye és az innervate ne legyen cooldownos a druidnak. Sima harc, csak a lerakott totemekre figyeljünk. A healelő totem nem zöld hanem piros! Azt szedjük mindig elsőre, ha…..
Az alábbiakban egy cikksorozat első része következik, melyben stratégiai tanácsokat olvashattok Outland instáihoz, különös tekintettel a bossokra.Hellfire Ramparts: lvl 60-62Első Boss /Watchkeeper Gargolmar/: Egy ork kapitány (keze helyén fegyverekkel) és két őr addja. Az addokat…..
HorDaráló Darabank 2007.09.26 12:36:06
Guild BankA guild-bank azért lett létrehozva, hogy: - A raidekre legyen, megfelelő poti mennyiség;- A különbőző könyvből megtanulható spelleket, ne ah-ból kelljen megvenni.- Receptekhez jussanak, a még skillüket növelő karakterek.- A jewelecrafterek a beküldött kövekből…..
HorDaráló Guild Szabályzat 2007.09.26 12:30:00
Vezetők: A klánt per pillanat a guildmester (                    )és 3 officer irányítja…..
HorDaráló Rólunk. 2007.09.25 22:45:00
A hordaráló guild közel 2 éve alakult, a játékban megismerkedett, ill. a valós életben lévő barátok összeállásával.A létszámunk sose volt magas, raidek (főleg a régi 25-40 fősök) szóba se jöhettek, csak a kis insták, de az élmény nem hiszem, hogy ez által kevesebb lett…..