Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sunwolf

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD A PC Guru története 2011.07.14 11:00:00
Ahogy a minap jeleztük, itt az első visszaemlékezős-nosztalgiázós (és egy kicsit talán bálványdöntögetős) poszt a PC Gururól, amiben Sashegyi "Sasa" Zsolt mesél arról, hogy is volt ez az egész. Előreláthatólag két részletbern, mert nem lesz rövid. Egyben itt…..
Sunwolf 2011.07.20 00:44:12
Csatlakozom azokhoz akik úgy szóltak hozzá a témához, hogy évek óta nem vették a lapot(személy szerint úgy általában nyomtatott sajtót(/me rossz és gonosz tudom)). De részemről hiszem azt hogy amíg ilyen vagy hasonló írók/szerkesztők vannak és nem csak olyan emberek írnak mint az origo-s és indexes cikkírók nagy része, addig lesz létjogosultsága a nyomtatott sajtónak(a gamer vonalnak is), maximum még nem sikerült megtalálni, hogy milyen irányba kéne változni ami az akkori mostanra kicsit felnőttebb generációnak is elnyeri a tetszését és esetleg a cégek komolyabb/nagyobb rétege akar benne hirdetni. (Lehet meg kellene próbálni egybeolvasztani a Playboy és a Gamer imázst hátha az jobban bejönne a mostanra "felnőtt" generációnak :P)
Azoknak pedig akik azon zsörtölődnek hogy meg lehetett volna menteni a PGO-t vagy akár az újságot is így vagy úgy csak annyit, hogy ha belegondoltok ti is tudjátok, hogy ezek az emberek az elsők közt tették volna meg azokat a lépéseket, ha tényleg megmenti a helyzetet és valószínűleg ők fognak odaállni először, ha lesz rá valami lehetőség, hogy újra feltámadjon a lap.
Akik pedig azon zsörtölődnek hogy miért kell az IDDQD-n ilyet olvasgatniuk csak annyit, hogy szerintem egyikőtök sem fizeti Hancu vagy akármelyik író gáz vagy villanyszámláját esetleg azt az időt amit a blogra fordítanak szóval ha ők úgy döntenek hogy márpedig itten az üzbegisztáni kecskék politikai helyzetéről lesz írva azt is kénytelenek lesztek elfogadni és teljesen fölösleges emiatt kommentelni.
Köszönöm a figyelmet és remélem mindenki akit testközelből érint ez az egész talál magának egy olyan helyet ahol hasonlóan jól fogja érezni magát mint a Gurunál (már ha ott jól érezte)
Sunwolf 2011.07.20 02:32:58
@bullseye: Nem is egy komoly gondolatként vetettem fel és ha meg is lehetne valósítani ilyesmit nem is a 15-18 éves korosztály lenne a célcsoport és nem feltétlenül a meztelen nő dolgot kell átvenni a Playboy-ból hanem azt a stílust pl.: Sasa irományához hasonló érdekességek, vagy mint az id software sztorijával kapcsolatos kis melléklet amit anno a Guru mellé adtak stb. a fő tartalom mellé. Meg az is tény, hogy olyat csinálni ami mindenkinek tetszik és nem reklamál érte senki szinte lehetetlen csinálni.