Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Bubi-

74 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Következő válogatásunkban egy francia grafikusművész munkáit mutatjuk be. Talán nem túlzás, ha azt állítjuk róla, hogy ő a deszkás kultúra egyik igazi nagykövete. Sebastien Cuypers alias Cuypi 1980-ban látta meg a napvilágot, és már nagyon korán a rajzolásban lelte igazi…..
Monokli | Focus Creative Papírzene 2013.06.06 15:50:06
A Jónófón egy átlagos gramofontól annyiban különbözik, hogy ezt a könnyű szerkezetet otthon bárki össze tudná állítani. Szükség van ehhez hullámkartonra, egy tűre, furnérlemezre és egy papírpohárra. Ami forgásba hozza a bakelit lemezt, az egy szimpla elektornika, amit egy 9…..
Egy csomagolás formája, vagy grafikája üzenetet hordoz. Ez lehet nagyon sokféle. Például vidám és mulatságos is egyszerre.Összegyűjtöttünk néhány vicces csomagolást a nagyvilágból, melyek megmosolyogtattak bennünket és szívesen bedobnánk mi is a…..
Forrás itt itt ..
Forrás itt itt itt itt itt itt itt ..
A spanyol divatdiktátor, Agatha Ruiz De La Prada vidám, extravagáns kollekcióját bár a 2009-es Milan Fashion Week-en mutatta be, egyáltalán nem mondható rá, hogy kicsit is elavult lenne. Nevét manapság főleg lakberendezési tárgyak tervezésével kapcsolatban hallhattuk többet. A…..
Biztos emlékeztek egy korábbi bejegyzésünkre, ahol külföldi rocksztárokat sorakoztattunk fel hasonlóképpen. Úgy gondoltuk mi is, hogy ennek a hazai megfelelője sem maradhat el. Jó csemegézést! ..
Designsarok Kutya jó kollázsok 2012.03.27 18:39:00
A lenti alkotások egy amerikai hölgy keze által készültek. Michel Keck absztrakt festő, aki autodidakta, de zsenije nyilvánvaló. Ezért nem meglepő, hogy a kortárs művészet maximálisan számon tartja, és a műgyűjtők is odafigyelnek munkásságára. Forrás itt itt..
Igézőek, és ijesztőek is egyben Úna Burke ruhakölteményei. Az ír származású tervezőnő jelenleg Londonban él és alkot. Kollekciójának darabjai növényi cserzett bőr, valamint sárgaréz felhasználásával készültek. Középkori páncélok, orvosi protézisek juthatnak eszünkbe…..
Designsarok Görkori anno 2012.02.16 13:32:00
Emlékeztek még, mikor ilyennel száguldoztunk? Mókás volt rábukkanni a fémes, bőrpántos megoldásnál még korábbi példányokra. Igazán leleményesek voltak őseink ebben a témában is. Forrásittitt itt..
Designsarok Terry Border világa 2012.01.26 14:31:00
Ha még nem találkoztatok a művész nevével, akkor mindenképp nézegessétek meg a munkáit! Bent Objects, ahogy ő nevezi, és itt publikálja a maga egyszerűségében zseniális alkotásait. Néhányat megtekinthettek most nálunk is ízelítőnek. ..
Ez nem vicc, és főleg nem photoshop! Egy létező angol kreatív cég, bizonyos FieldCandy által tervezett és forgalmazott sátrakat láthattok. Bővebben itt lehet mazsolázni, szerintünk megéri!  Forrás még itt..
Pompás elfoglaltság szombat estére elborult gitár költeményeket nézegetni és közben Keith Richards szólóját hallgatni. Az alant található hangszerek némelyike nagy valószínűség szerint kizárólag lakásdíszként szolgál, de lehet hogy van ember, aki rágópersellyel,…..
Designsarok MESA Srteet art 2011.12.04 12:00:00
Egy ideje már nem posztoltunk ilyesmit, de végre találtunk egy zseniális street art alkotót, akiről mindössze annyit tudunk, hogy spanyol, és hogy Mesa néven vezeti Flickr profilját. Gigantikus méretben készít fotórealisztikus arcokat, varjakat, illetve döbbenetes hatású…..
Designsarok Innovatív WC deszkák 2011.11.05 07:27:00
Hát már miért is kéne egy WC deszkának a végletekig unalmasan fehérnek lennie? Felgyorsult létünkben oly' kevés mikor igazán önmagunk lehetünk távol mindentől és mindenkitől, hová már nem ér el a nagyvilág zaja. Hát nem engedhetünk meg ennyi kényeztetést…..
Designsarok Parádés verdák 2011.10.21 21:36:00
Houstonban évről évre megrendezésre kerül a parádés felvonulás, ahol tavaly közel 250 000 ember nézte végig a több mint 300 autó költeményt. Nem tudjuk, milyen indíttatásból tesz valaki szemgolyókat a tetőcsomagtartóra, de mindenképp látványos.   Forrás: itt itt ..
Designsarok Tippek irodai viseletre 2011.10.16 20:24:00
A New York-i fotográfus, Ted Sabarese munkásságának egyik oldalát már bemutattuk itt a blogon. Ám sokoldalúságának köszönhetően újra szemünk elé kerültek agymenései. Az ételből kreált ruhák után most itt az iroda kollekció.  Forrás ..
A 28 éves orosz származású művész digitális technikával készített alkotásai igazán hátborzongatóak. Egyik munkája sem hagy kivetni valót maga után, ám a bemutatásra kerülő kép valamiért mégis kiemelkedőnek ítéltetett. Forrás..
A roller babakocsik korában már kicsit talán megmosolyogjuk ezeket az egyszervolt szekereket, és kicsit sandán nézünk a cseppet sem környezetbarát burkoló anyagokra. Mégis vigasztaljon a tudat, hogy valahogy mi is pótkerekes biciklire cseréltük hajdani babakocsinkat. Képek: itt itt…..
Kár, hogy a videó csak másfél perces, szívesen elnézegetném az ilyen illúziókat egész este. Jó persze, nem egy Gyűrűk ura, és bizonyosan Oscart sem fog kapni a vizuális effektekért, de nem is került annyiba az elkészítése és elég hozzá mindössze egy ember. ..
-Bubi- 2011.10.06 21:21:53
@kbz: Ezek nagyon szupik!!!! :)
Mario Caicedo Langernél aztán tényleg semmi nem vész kárba. Újrahasznosított anyagokból készült robotjai talán nem fogják leigázni a világegyetemet, de hogy egy-két derűs percet szereznek nekünk, abban biztosak lehetünk.via Mario Caicedo Langer..
Válogatás Kerekes István fotográfus munkáiból.  forrás..
Designsarok A legyek titkos élete 2011.09.16 06:51:00
Nicholas Hendrickx munkái. ..
Designsarok Ennivaló animáció 2011.09.14 18:20:00
..