Regisztráció Blogot indítok
Adatok
People

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..
A világ legjobb játékosai, azoknak is a krémje vált klubot idén nyáron. A márványba öntötteken kívül még talán Ribéry, Villa, esetleg Agüero, Pirlo, Luis Fabiano (abcúg) igazolhat új csapathoz, és közülük is csak a francia lenne igazán érdekes. Ronaldo és Kaká –…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.15 20:14:00
Már tesztelgetem az új alanyt. Elvileg egy olyan játék következett volna, amely a Lulát überelte volna "Azt a rohadt élet, ilyen játék pedig nincs!" szempontból, de technika okokból azt csak később mutatom be.A következő videó két különálló részből fog állni, majd…..
Semmi nem jár annyi felháborodással, semmit nem övez annyi ötlet és kétkedés a labdarúgás világában, mint a lesek megítélését. Próbálkozhatunk öt játékvezetővel, gólbíróval, vagy egyéb technikai megoldással, de egy egyszerű felfogásbeli váltással talán ki lehetne…..
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..
Nou San Trafford Én, a robot 2008.07.29 13:50:00
Az utóbbi években az angol bajnokságban egy érdekes jelenségre figyelhettünk fel, ami nem más, mint a robotizálódás. Ez azonban nem csupán a képen látható kedves figurával összefüggésben került elő, aki darabos mozgása és elképesztő munkabírása miatt az NST kommentezőinek…..
People 2008.07.30 00:35:57
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami és Isarsturm méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
People 2008.07.16 20:32:00
Na, ezt nem vártátok mi? :) Aki esetleg lemaradt volna az első, második részről, nézze meg előtte. Az alternatív viccre nagyon büszke vagyok, igaz rettentően tönkretette a hangom... Remélem tetszik nektek. 1:41-nél figyeljétek meg, ahogy a labda átszakítja a hálót.Ahogy lenni…..
Igen erős Inter- és Real-sejt mozgolódik önök között, tisztelt olvasók. Nem mondhatjuk, hogy nem reális az eredmény, ami az év játékosainak szavazásának végére kifutott, de lenne azért néhány megjegyzésünk, melyben epésen duzzogunk egy sort többek között Palop, vagy…..
Úgy látszik, az Udinese meccseire így kell tippelni, mert végre eltaláltuk az eredményt, sőt, a gólkülönbséget is! Seedorf viszont nem olvassa az NST-t, mert hiába térdelünk be nagysága előtt időről-időre, a hálátlan 10 perccel a vége előtt bevágta az ötödiket a Sampnak…..
Breaking News, a Milan két csatárral játszott! Értik emberek, kettővel!!! Ezek után várjuk a további híreket, miszerint négyszögesítették a kört, a prérifarkas elkapta a gyalogkakukkot és a hindu marhatenyésztők bálját a holland hegyimentők sztrájkja zavarta meg! A milánóiak…..
A tavalyi szezon első és második helyezettje csap többek között össze a Serie A 6. fordulójában, mely Torino városán kívül egész Olaszországot lázban tartja. Ott ugyanis vasárnap 2003 óta először derbit rendeznek (természetesen a meccs után lesz Torino-derby postunk), ez pedig…..
Ha egy marék homokot és kavicsot beleszórunk vízzel teli üvegbe, a szemcsék először összekeverednek, majd a súlyuknak, nagyságuknak megfelelő rétegeket alkotnak, végül lassan leülepszenek az üveg aljára. Alul a súlyosak, felül azok, amelyek könnyűnek találtattak. A…..