Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HázbanOtthon

7 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ma már a huszonéves elvileg érett srácoknak nem garancia egy, sőt több csók sem. A férfiakat messzire kerültem, begubózva töltöttem napjaimat” – Levélírónk szerint a mai huszonéves srácok nem tudják, mit akarnak, csak szédítik a lányokat és többnyire…..
Történelmi ponthoz érkezett 2011. november 2-án a kereskedelmi televíziózás, ugyanis láthattunk fő műsoridőben egy malackakit. Ezt valahogy bevonzottam szerintem, mert pont tegnap küldte át Timi barátnőm ezt az oldalt, ahol kakijátékok vannak, szeláví. Nem is tudok szóhoz jutni a…..
Igaz lassan Dunát lehetne rekeszteni az újabbnál újabb Jacht tervekkel, de úgy gondolom ez így is van rendjén. Ha pedig a látóterembe kerül egy új, alig várom, hogy - ezek a leginkább csodálatos lakóházakhoz hasonlatos vízi építmények - elkápráztassanak újszerű…..
Előző cikkünkben azt vizsgáltuk meg, mi történik akkor, ha egy családi házban a hagyományos izzókat lecseréljük kompakt fénycsövekre. Most kielemezzük, hogy ugyanebben a családi házban, ugyanolyan feltételek mellett mi történik, ha LED-es világítótestekre váltjuk a…..
Tükörre pingált meztelen nő hatalmas csöcsökkel (tipp: Tamás)Mesebeli ház, múzeummal együtt eladó (im)Ki lehet ez az orosházi rapper, aki a lakása minden fotóján szerepel?Elnöki rezidencia Jászárokszállás központjábanFűtés iskolai füzetekkelRengeteg boltív - a…..
          A leggyakoribb buddhista tetoválás a sak yant vagy yantra, egy mantra fizikai megjelenítése. Magát a képet szentnek tekintik és lehet meditációnak vagy imának egy szimbóluma. Sok kép, mint például a tigris és a lótusz hindu…..
IDDQD Tankcsapda prüntyögve 2011.10.25 08:30:00
Még mindig a postafiókunkból mazsolázok, egy nyári emailben találtam ezt a zenét, ami talán sokaknak szentségtörésnek tűnik majd, de én nagyon el tudom képzelni mondjuk egy nyolcvanas évekbeli Double Dragon-klón aláfestésének. Mennyország tourist, 8-bites verzió: A dalt…..
HázbanOtthon 2011.10.25 13:32:46
Sorozatunk következő része Halloween közeledtével a pókokat mutatja be. Bár itt a címet egyből módosíthatnám is, mivel nem csak a szabadban élnek, szívesen meghúzzák magukat a lakásban is, jelenlétükről legtöbbször a sarkokban levő hálók árulkodnak. Fontos tudnunk, hogy a…..
HázbanOtthon 2011.10.25 13:31:39
Házban Otthon FUGA fesztivál 2011.10.25 11:40:00
Mindennapi életünk része a kilincsek használata. Hogy tudnánk kilépni otthonról, ha nem lennének kilincsek? A FUGA fesztivál egyik programján a kilincsek fontosságára hívja fel a figyelmet a 2011.11.05-én 19.00 órakor kezdődő KilincsPár – PárKilincs c. előadás. A…..
A minap sétáltam Szeged egyik családi házakkal teli utcáján, mikor figyelmes lettem erre a hirdetésre. Tele volt ragasztva az összes fa és ereszcsatorna ezzel a szórólappal.Kiemelném az egyik szolgáltatást amit nyújt(anak): „INGYENES FELMÉRÉS”Sehol egy név vagy…..
Ha azt gyanítod, hogy otthonod ólom-alapú alapozóval vagy festékkel lett lefestve - különösen akkor, ha vannak gyerekek vagy háziállatok a házban vagy a ház körül - akkor érdemes letesztelni a festést (és esetleg a talajt is) hogy tartalmaz-e ólomszennyeződést. Ha…..
Bár a vízvezetékek lényeges részei a ház vízvezeték-hálózatának, ezek a csövek gyakran csökkenthetik egy szoba dekorációjának értékét. A vízvezetékek nem mindig dekoratívak, és nem illeszkednek a szoba megjelenéséhez. Néhány kifejezetten szemet szúr. Szerencsére vannak…..
Egy jól kivitelezett vízvezeték-rendszernek, ami karba van tartva, nincs szüksége komolyabb javításra. Ennek ellenére van úgy, hogy elromlik. Ilyenkor sokan abba a dilemmába esnek, hogy megjavítják maguk vagy hívnak egy vízvezeték szerelőt.  A legtöbb meghibásodás télen…..
 1. Zuhanyozz le gyorsan, mielőtt meggyulladsz!2. Feküdj le a padlóra és maradj ott 5 percig! A meleg levegő felszáll, míg a hideg levegő mindig alacsonyabban van, mint a meleg.3. Nézz olyan filmeket, amik a hidegről szólnak! Néhány ötlet: Jégkorszak, Holnapután, Dr. Zsivágó.…..
Házban Otthon Passzív ház 2011.07.21 23:07:00
Kinek ne lenne elege a folyamatosan emelkedő gázárakból? Ilyenkor az emberek többsége örül annak, hogy nyár van. A szerencsésebbeknek nem kell foglalkozniuk a fűtés számlával, mert ráérnek vele törődni akkor, amikor télen a 24 fokra felfűtött házban megkapják a…..