Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kacorkati

19 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikeres Nők Hálózata Chokito 2011.09.25 16:09:00
Emlékszel még az elhíresült reklámra? Már látom magam előtt, ahogy valaki olvassa ezt a blogot, elkezd magában (vagy ha otthon van és nem az irodában ül, akkor hangosan) „cöcözni”. Hogy „na persze, könnyű neki, kert, hintaágy, tó, ilyen körülmények…..
hihetetlen, mennyi energiája szabadul fel az embernek, ha van egy célja, amiért küzdeni kell. Ismeritek azt az érzést, amikor reggel csörög a vekker, de nincs kedved kimászni az ágyból? "Még egy kicsit" -mormogod, miközben lenyomod a "szundi"-t a telefonodon.…..
... annak nem örülnék.Hiszen nincs annál fantaszikusabb érzés, amikor Ő reggel kinyitja a szemét, rád néz és rögtön mosolyog. Első szava "Szia Szépkislány!" Ettől mindenkinek jól indulna a napja. Már megtaláltam az igazit, akivel minden más. Meggyőződésem, hogy…..
… Apa dolgozik, Anya otthon van a gyerekekkel. Képzeld el, hogy más dolgod sincs, csak hogy elintézed a napi dolgokat és játszol a gyerekekkel, majd este együtt töltitek az időt Apával. Úgy és ott, ahol szeretnéd. Én ilyen életről álmodom. És ilyen életem is lesz. Ma már…..
Huh, ez egy nagyon izgalmas nap volt.Már itt ülök a fotelemben, lábam felrakva, gép az ölemben, a macska is bepaszírozta magát a laptop mellé és dorombolása elnyomja gép zümmögését. Minden csendes odakint, csak a tücskök ciripelése hallatszik, meg némi kutyaugatás.Boldog…..
A mai nap hosszú volt, fárasztó is, de megérte, mert végig olyan dolgokkal töltöttem, amit élvezek. Reggel közös ébredés a párommal, ami ritka kincs. Már jól indult a nap ;)Még a hűvösben kocsikázás a munkába, ahol korán reggel minden csendes és nyugodt. Napközben gyorsan…..
És ezt tényleg így van. Ha úgy érzed, hogy ez nincs így, akkor tegyél ellene. Beszélgess olyan emberekkel, akik így gondolják. Ha nincs kihez szólnod, mert egész nap egyedül ülsz egy irodában egy papírkupac mögött, akkor hívd házhoz a pozitív gondolatokat. Az internet…..
Ma csodálatos délutánom volt, keményen dolgoztam és minden percét élveztem. Nem is annyira az számít, hogy mit csináltam, hanem hogy hol és hogyan. Elmesélem:  Ültem a szép kertemben, a hintaágyban, lágy szellő fújdogált, a madarak csicseregtek. Ha időnként felnéztem a…..
 Amikor egy ismerősöm (ma már úgy fogalmazok, egy barátnőm) megismertetett ezzel a csapattal már elsőre felvillanyozódtam. Végre van valami, ami nem egy másodállás, hanem egy állomállás.   Egy olyan hely, ahol ha van időd dolgozol, ha nincs nem, nem fog senki kiabálni…..
A szerzők és művek száma folyamatosan bővülni fog. Addig is, amíg vársz az új bejegyzésekre, olvashatsz a néhányuk életéről:Robert T. KiyosakiNapoleon HillBrian TracyDale CarnegieNógrádi Bence„Napi egy könyv távol tartja az apátiát." Nógrádi Bence   ..
Sikeres Nők Hálózata Akció 2011.08.03 00:05:00
Ezek szerint én nem vagyok vérprofi tanácsadó, mert a stratégia után elmondom azt is, mit kell tenni ahhoz, hogy végre kijuss a mókuskerékből. Hogy ne csak az élet árnyékos oldalát nézd és ne úgy teljenek a napjaid, hogy alig várod, hogy lefeküdjél aludni és…..
Sikeres Nők Hálózata Stratégia 2011.08.02 23:47:00
 Elsőre kézenfekvőnek tűnik: vállalj másodállást! Na jó, de mit? Ha főállásod van, az napi 8 óra. Általában minimum 1-2 óra elmegy a munkába járással és akkor még nem is beszéltem arról, hogy van lakás, család, kutya, macska, bevásárlás stb és még a…..
Sikeres Nők Hálózata Heuréka 2011.08.02 23:06:00
 Ahogy a válság és a szuperbruttó hatására egyre kevesebb pénzem volt, elkezdtem bújni a „hogyan spóroljunk” jellegű oldalakat.Amint éppen a 18 fokos lakásban olvasgattam azt a jó tanácsot, hogy "vegyük le néhány fokkal a fűtést, hiszen 22 fokban is el lehet…..
Amikor olvasunk és szívjuk magunkba a könyvekben, folyóiratokban felhalmozott tudást, egy percig se feledjük, hogy"A Világ nem fizet azért, amit valaki "tud". Azért fizet, amit tesz, vagy amire másokat megnyer, hogy tegyék." Napoleon HillDe idézhetek egy klasszikust…..
Negyed évszázada tanultam meg olvasni, azóta falom a könyveket. A könyvek amellett, hogy mindig mellettem vannak, akár egy hű barát, mindig kihúznak a bajból. Gyermekkoromban soha nem unatkoztam, kisiskolás koromban piros pontot kaptam, ha tudtam a választ a kérdésekre, a…..
Amikor rádöbbensz arra, hogy hiába végeztél el egy főiskolát meg egy egyetemet, kapartál össze 2 nyelvvizsgát (napi 8-12 óra munka mellett), még mindig nem úgy élsz ahogyan szeretnél, az baromi rossz érzés. Pofonként ért a felismerés, hogy 10 év alatt közalkalmazottként,…..
Mindenki életében eljön az a nap, amikor besokall. Ki ebből, ki abból. Ha ez az érzés elég erős, akkor a dühön, kétségbeesésen kívül a változtatni akarás érzése is elönti. Amikor ez annyira áthatja a tudatát, hogy minden nap minden percében erre gondol, akkor elkezdi…..
Semmi extra. Egyszerűen csak egy NŐ vagyok, aki keres valamit. Folyamatosan, hiszen nem nyugszom, amíg nem találom meg az áhított harmóniát, lelki békét, amíg meg nem teremtem magamnak mindazt, ami ehhez szükséges. Hosszú út áll mögöttem, mire addig eljutottam, hogy merjek…..