Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drsampinyon

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December 6-án, Mikulás napján érkezett meg a csodálatos szerkezet, a SousVide Supreme Demi, de végül csak mostanra sikerült megírnom a beszámolót az első próbálkozásról, pedig még másnap délután elrohantam a Hentesutánzathoz, hogy legyen mivel kísérletezni, aztán aznap este…..
drsampinyon 2011.12.09 11:11:18
Lenhardt Balázs a Jobbik képviselője halottak napján gyalázta meg Károlyi Mihály emlékművét. Nem, a képviselő halottak napján nem a saját veszteségeire emlékezett, hanem megsértette másokét. Arra használta ezt a szomorú napot, hogy belerúgjon még egyet egy halottba. Károlyi…..
drsampinyon 2011.11.07 09:58:44
A nyári féléves értékek után itt van ismét az ingatlan.com Budapesti Ingatlantoplistája. A rangsor az alapján áll össze, hogy melyik kerületben található ingatlanokra keresnek rá legtöbben a hirdetési oldalon. Ez persze csak játék - de játéknak nagyon jó. Hiszen nem egy…..
Mikor egy ártatlannak tűnő szilvás lepény valóban megmutatja magát... A blogon megjelenő fotókat a kezdetektől Tóth Milánnal készítjük, és az étel textúráját jól érzékeltető makrofotók mindig a kedvenceink voltak - tulajdonképpen ezek határozták meg a blog képi stílusát. Mi soha nem képzeltünk…..
A Velencei Filmfesztivál kiváló terep arra, hogy a szemünket gyönyörködtessük. A vörös szőnyeges bevonuláson ezúttal nem volt semmilyen kínos választás, viszont kétségtelen, hogy Cindy Crawford ruhája vitte a prímet mind közül. A modell egy Roberto Cavalli költeményben…..
drsampinyon 2011.09.03 09:22:07
 Lassan indíthatok egy terézvárosi cukiságok rovatot. A tegnapi Szív utcai óvodatábla után, most itt a Bábszínház kirakata. Nem egy fotóművészeti alkotás, meg nincs is rajta az összes tárló, de az ötlet látszik. Az uborkaszezonra nyaralni mentek a bábok és küldtek…..
A Mikszáth téren szinte bármelyik lyukban lehet enni, nem mindet próbáltam, de azt tudom, hogy a Don Leonéban lehet jó pizzát enni – vannak extra csípős paprikakrémjeik – és, hogy a Zappában tehetséges a szakács.Meg aztán a teraszuk a város egyik legkellemesebb terasza,…..
Ádám ajánlotta a helyet, én meg látogatás előtt átpörgettem a flash-sekkel megfingatott honlapot, hogy tudjam, mire számítsak. Hát ezek alapján engem meggyőztek:Szervusz, mi vagyunk a Fruccola. Friss dzsúzokat és más finomságokat készítünk. Szereztünk egy klassz kis weboldalt…..
drsampinyon 2011.07.18 21:47:48
@Magyarósi Csaba: "Szerintem a modoros szo a sznobbal egyutt tok tevesen van mostanaban hasznalva."

Tetszett az írásod, bár ez a fenti komment egy kicsit kiverte a "biztit". Ha modoros, ha nem, azért nézz utána mikor "van használva" helyesen és mikor "használják" a határozói igeneveket ebben az összefüggésben.
drsampinyon 2011.07.19 22:52:23
@Magyarósi Csaba: bíztam benne, hogy nemcsak az elfogyasztott ételre és a helyszínre olyan igényes Magyarósi úr. Lehet, hogy tévedtem. Mindenesetre állításom fenntartom, ha ideje engedi nézzen utána, vagy lektoráltassa a szövegeit hozzáértővel.Tán az index címlap okán dukál. Általános iskolai tananyag a felvett témakör egyébként.

Kedves TH: mi az, hogy passzív mondat? Volna szíves elmagyarázni?