Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GeorgeJuhasz

27 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Augusztus 2. Szerda. Naplóbejegyzés A kocsi személyzete reggel nagyon korán ébresztett bennünket, úgy hajnali 4 óra felé és összeszedték az ágyneműket. Kiscica lejött az én ágyamra és kibontottunk egy hálózsákot, azzal takaróztunk és aludtunk tovább 7-ig.…..
                            Július 28. Péntek. Naplórészletek Reggel 8-kor ébredtem fel a vonaton. A kínai táj érdekes volt, merőben más mint…..
 Július 24, Hétfő. Naplóbejegyzés Reggel fél 11-ig aludthunk. Gyors reggeli majd elmentünk a napi teendőket intézni. A bankban órákat kellett volna várni arra, hogy beváltsák a Rubelt, így körbenéztünk más megoldás után és az Ulan Bator Hotelben találtunk egy…..
 Július 23. Vasárnap, NaplóbejegyzésA száloodában reggel 7-kor ébredtünk, lementem a recepcióhoz ésmegtudtam, hogy 9 körül lesz busz, ami a reptérre visz, reggelit pedigfél 9-től adnak.Tegnap megismerkedtünk egy amerikai házaspárral, Dirk és Michelle,velük…..
GeorgeJuhasz 2011.08.20 15:33:14
@kangen: Most néztem át a naplóimat. Baj, hogy az utazásaim töredékéről van csak napló. Kína 142 oldal az első része, a második naplómat meg kell még találnom. Most a Kína 5. résznél tartok, ez naplóoldal szerint csak a 48-ig van. Ide még csak Kína 1-2 tettem fel. Majd kedden 3-6-ig.
Kuba Mexico elég jól megvolt, van egy kétkötetes DK Ázsia 35o oldal körüli napló, valamint vannak a biciklitúrások, azokat meg kell találnom. Anno bejártam biciklivel Mo-ot meg a környező országokat, ezekről tudom, hogy írtam a naplót. Pár éve bele is olvastam ez egyikbe. Szóval, lassan mindent összeszedegetek és ide a blogba beírom. Örülök, hogy tetszik. Bár meg fogsz lepődni, sok rész egy az egyben amit akkor írtam. Ahol naplóbejegyzésnek írom, ott 1oo% akkori írásom, ahol Naplórészleteknek írom, ott írtam hozzá vagy elvettem belőle. Köszönöm. Üdv. George
                            1989. Február 22-én értünk haza Kuba-Mexico kirándulásunkról. Ismét az egyetem, ismét teljes erőből belevetettem magam a…..
1992. év Karácsonyára Judittól a legfantasztikusabb ajándékot kaptam: terhes lett. Minden igyekezetemmel körberajongtam és próbáltam mindenben a maximumot megadni neki. Juditnak alig voltak ruhái, így nem tudott elég változatosan öltözködni. A húgom Kaposváron egy jól…..
GeorgeJuhasz 2011.08.16 16:51:34
@kangen: Igen, mindent megadtam. Olyanokat amiket álmodni sem tudott előtte. Akkor vitte el a céget amikor vezérigazgatóként megtehette és mögéálltak azok akik később teljesen kisemmizték mert a cél az volt, hogy Juditot eszközként felhasználni ellenem. Csak azt nem értem ezt miért nem látja?
Judit akkor lépett amikor a cég árbevétele havi 1oo millió felett volt. De 2 év alatt fejreállt vele mert a támogatói nem őérte tették. Szóval Judit tönkrevágta az egész családunk egzisztenciáját 2 év alatt.
Ez van. Majd alakul valahogyan. Üdv.
GeorgeJuhasz 2011.08.18 08:39:27
@MAYA2011: Igen, sokat voltam egymagamban. Végigjártam a régi helyeket. Most pedig kiírom magamból és újra átélem a múltat. Ha mindez megvan, talán tudok újra egész ember lenni.
GeorgeJuhasz 2011.08.18 09:44:31
@MAYA2011: Köszönöm.
  1992 július 11-től Judit életem része lett. A nyári programok,kirándulások egymást követték, boldog és felhőtlen életet éltünk.Szeptembertől Judit elfogadott egy munkát a Coopers and Lybrandkönyvvizsgálló cégnél, így minden reggel Gödöllőről én szállítottam…..
GeorgeJuhasz 2011.08.15 17:57:07
@kangen: Úgy legyen. Hétvégén Jázminnal voltam. Vettünk kisnyulakat, elmentünk egy gyönyörű homokos strandra Dunabogdányba, olyan akár a tengerpart. Jól éreztük magunkat. Anna már 11 éves, de Judit nem engedte, hogy Jázmint bemutassam neki, pedig féltestvérek. Tegnap megtettem, mindkét gyerek nagyon boldog volt, én pedig ennél is sokkal jobban. Judit ma már mailben nekem támadt és lehordott, hogy összekavarom a gyereket...stb. Én azt hiszem a szeretet nem összekavarás. Juditot pedig zavarja a szeretet és zavarja, hogy a gyerekek képesek egymást szeretni akkor is ha nem egy anya szülte őket. Long Mei imádja Jázmint és fordítva is. Annának nagy a szeretetéhsége és időnként sír, hogy a testvérei elfordulnak tőle.
Milyen ember Judit, higy ilyen a lelkivilága??? Hogy lehet a gyerekekbe ekkora gyűlöletet táplálni? Enikő tele van gyűlölettel, Judit szerint majd akkor fog velem szóbaállni, ha rendszeresen bevásárolok neki. Ádám Judittól kapja az impulzusokat, de inkább nem találkozik velem, hogy ne kelljen szembesülnie a másik oldallal, Botond és Ákos pedig követi a nagyokat. Jázmint nem érdekli semmi, szereti apát és apát akar. ha nem kapja meg akkor nagy hisztit csinál.
Nekem ez a keresztem, de remélem van Isten és rendezi ezeket a dolgokat mielőbb.
Nagyon sokat dolgozom, de annyi tartozás van a nyakamban, hogy még évekig eltart mire kirendezem.
Közben elkezdtem edzeni és napi 1 órát edzem. Az elmúlt 3 hétben fogytam tőle 6 kilót.
Kedd és péntek a bolgbejegyzések ideje nálam, de előfordul, hogy már előző éjjel felrakom.
Köszönöm a véleményed. Üdv. George
GeorgeJuhasz 2011.08.16 16:57:06
@kangen: Igen. Én azt nem értem Judit miért forgatta ki a családunkat és miért viszi el a gyűlölet és pénz irányába a gyerekeket. Mindenemből kiforgatott majd fejreállt és most a gyerekekre hivatkozva követelőzik. A gyerekekbe pedig azt oltja, hogy a szemét apátok nem ad pénzt. De honnan adjak amikor mindenből kiforgatott, mindent romba döntött?
Lerombolja az életünket, majd újra a véremet akarja szívni? De nincs már vérem. Legnagyobb baj, hogy a gyerekeket azzal szembesíti, hogy ez a nehéz helyzet csak miattam van, mert nem adok pénzt. Az, hogy miatta nincs pénz, azt már nem ismeri el. Szomorú ez a helyzet.
GeorgeJuhasz 2011.08.18 08:35:57
@MAYA2011: Nagyon szép.
Holofernész és Judit legendájaAz Újbabiloni Birodalom félelmetes uralkodója, Nabukodonozor (i.e. 605-562) egyik hadvezérét, Holofernészt bízta meg Kánaán földjének elfoglalásával. 132.000 fõs hadsereggel i.e. 587-ben meg is kezdõdött a hadjárat, mely Betúlia népét rettegésben…..
  Február 22. Szerda (Naplóbejegyzés) Reggel 8.55-kor indult a repülőnk Budapestre. Helyünk nem volt foglalva, így már 7 órakor odamentem a csekkelő pulthoz, hogy szerezzek helyet. A szememen egy árpaszerűség kezdett nőni és bedagadt. Elmagyaráztam a csajnak, hogy…..
  Február 9. Csütörtök (Naplóbejegyzés)7 óra felé felébredtünk. Ketten egy hálózsákban nem túl tágas. Főleg úgy, hogy a cipzár teljesen fel volt húzva. Kiderült, hogy egy baseball pályán aludtunk. Ezért volt olyan jó síma a fű. A tengeri párától a hálózsák…..
 1989 januárjában lázasan tanultam a vizsgáimra, hogy mielőbb végezzek. Mellette teljes erőből üzleteltem. Hajtott a tudat, hogy Kiscicával megyünk Kuba-Mexico utazásra.Lengyelországban, Katowiczében vettem meg a jegyeket. Egy főre 45 US Dollár piacon való beváltásából…..
 1987 szeptemberében visszatérve az egyetem falai közé újra lelkes tanulásba vetettem magam. Úgy kb 1-2 hétig mert a megélhetést meg kellett oldanom.Szeptemberben nyakamba vettem Gödöllő utcáit és egy építkezésre betérve megismerkedtem Mészáros pali bácsi építési…..
 Egyetemistaként az első év második félévében a sok erdélyi üzletelésből kollégiumi szobámban felhalmozódot árukészlet keletkezett, így megritkultak az utazásaim. Bevételre azonban szükség volt, így többet dolgoztam építkezéseken. 1987 tavaszának egyik hétvégi…..
 Egyetemi hallgatóként úgy éreztem megválthatom majd a világot. Szorgalmasan jártam be előadásokra, gyakorlatokra, jegyzeteltem az órákon.Délutánonként Budapestre bejártam edzésekre. Először a Szentkirályi utcába Judo edzésre ami 2 órát tartott, majd onnan a Kálvin tér…..
1986 augusztus utolsó napjaiban megérkeztem az egyetemre immár egyetemi hallgatóként. Elfoglaltuk a kollégiumi szobákat. Már jól ismertem a kollégiumi életet, de immár hivatalos lakója lettem. Minden 3 ágyas szobába egy szovjet diákot osztottak be. Sági Tibi és Dmitrij Jaroscsuk…..
 Térképen kinéztem az olasz partvonal érdekesebb részeit. Annakellenére, hogy fogalmam nem volt róla, mi fogad majd ott, én úgyvettem ki a térképről, hogy San Marino melletti Rimini parti része jókell, hogy legyen. Ez lett az új úticélunk.Vezetésben (is) versenyző típus…..
 2oo7. November 18-án érkeztem haza Kínából. A reptéren Judit fogadott. Csinos vékony alakját azonnal kiszúrtam az érkező utasokat váró tömegből. Magassarkú cipője szépen kiemelte formás lábait, térdig érő szoknyát és testrefeszülő felsőt viselt felette pedig…..
  1995 augusztusában megkaptam a behívómat. Pécs, Petőfi laktanya.Ingyenes vonatjegy, érkezéskor az állomáson összeszedtek bennünket és beszállítottak a laktanyába.Egy terembe tereltek bennünket és kiosztották a ruhákat. A méreteket nagyjából, majd…..
  1985-ben újra felvételi volt. Elfelejthettem osztályfőnökeim árnyékát, hiszen itt már nem a vitt pontszám dominált, hanem duplázták a szerezett pontjaimat.Igaz, hogy nem volt protekcióm, de maximumra nem tudtak eltanácsolni. Így felvettek. Egyetemista lettem. Azt hiszem…..
  1984. szeptemberének első hétfőjén kezdtem dolgozni a Vízgazdálkodási Tanszéken. “R1”-es, ami azt jelenti, hogy “R1 ide R1 oda”….vagyis eregy ide eregy oda.  Tanszéki munka elég laza volt. Reggel 8-kor be kellett menni, de az egyetemi…..
 1984 augusztus utolsó napjaiban érkeztem Gödöllőre. Abban az időben amikor befejeződnek a nyári táborok, az egyetemisták pedig elkezdik újra benépesíteni a kollégiumot és az egyetem folyosóit.A HÉV-ről egyetlen sporttáskával kezemben az Egyetem felé vettem az irányt.…..
1992 nyara gondalan időszak volt. Cégem folyamatosan importáltaKínából a különböző akupunktúrás termékeket ésgyógynövény-készítményeket. Volt egy Anti-adiposis tea fogyókúrás termékem, 1992-ben csak ebből azegyetlen termékből hatalmas haszon keletkezett.…..
 2oo8. Február 14-ét írtunk. Valentin napja volt. A szerelmesek napja.Az évszak ellenére ragyogóan sütött a Nap, kellemes tavaszias idő volt. Már tavaly november vége óta folyt köztünk Judittal a küzdés, de a partnereket eddig nem mertem belevonni. Felmerült bennem a…..
 Már reggeli ébrendésemkor a tegnap megismert Jucókám volt első gondolatom. Mindjárt fel is hívtam. Nem vette fel. Akkoriban még nem volt mobil, így nyílvánvalóvá vált, hogy nincs már otthon. Francba.Találkoznom kell vele. Nagyon belémépült alig egynapos program után. Ez…..
GeorgeJuhasz 2011.07.23 20:13:25
@UNAICO: Póbálok újra a gyerekeimhez közel kerülni. Talán ha megismerik a teljes igazságot elgondolkoznak az egészen. Egyelőre még oly távol vagyok. Annak örülök, hogy olvassák. Igen. Elindultam az úton.
GeorgeJuhasz 2011.07.23 21:04:56
@UNAICO: Erre nem is gondoltam, hogy Judit ír Ádám nevében. Judit törölt a Facebook barátai közül és letiltott engem. Ádám folyamatosan ki van kapcsolva, telefonon nem kommunikál és személyesen sem tudok vele találkozni.
Az én életem kétszer kezdődött el.Először amikor megszülettem a Viharsarok fokhagymaszagú Makó nevű kisvárosában, majd alig 7 évre rá amikor 196 nap után kiengedtek a kórházból.Agyhártya-gyulladásom volt és abban az időben a gyerekek akik átestek rajta 95%-ban…..
GeorgeJuhasz 2011.07.21 22:07:32
@MAYA2011: Úgy gondoltam részletekben írok össze-vissza az életemből. Közben kíváncsi vagyok a külvilág véleményére. heti 2-3 történetet teszek majd fel.