Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ijedt arcú szőlőszem

46 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
és milyen igaz! ..
nos, bizonyosan hallottatok a facebookos 'szépségversenyről', ahol az dönt valójában, hogy kinek mekkora ismertsége van, de ez most mindegy.a facebook oldalunkon már közzétettem, de itt is megteszem, hátha valaki itt látja.lényeg, hogy én is jelentkeztem, de nem azért, hogy magamat…..
- Érdekes, hogy minden amerikai film végén ugyanaz a felirat van... - A stáblistára gondolsz? - Nem, Ady Endre.  ..
- Elestél, Junior?-…..
Legyenszíves  ...lájkolni :D     ..
A helyes megfejtők között virtuális vállbaveregetéseket sorsolunk ki...
Szemrehányás ..
Tükörtojásban látom-e magam? :D 2011.10.28 17:53:21
Egy úr blogjából:A minap azt mondta a feleségem, hogy a sör túl drága, nem engedhetjük meg magunknak, így nem veszünk többet.Aztán rajtakaptam, hogy egy nap 6.000 Forintot költött sminkre.Egyből megkérdeztem, miért van az, hogy nekem le kell mondanom dolgokról, amiket szeretek, ő…..
Hófehérkét meglesik a törpék fürdés közben.Egymás hátára állva adják tovább a híreket:- Leveti a blúzát...- Leveti a blúzát...- Leveti a szoknyáját...- Leveti a szoknyáját...- Leveti a bugyiját...- Leveti a bugyiját...- Beül a kádba...- Beül a kádba...- Feláll...-…..
ijedt arcú szőlőszem 2011.10.20 18:06:17
A macskacápa (Scyliorhinus retifer) a porcos halak (Chondrichthyes) osztályába, kékcápaalakúak (Carcharhiniformes) rendjébe és a macskacápafélék (Scyliorhinidae) családjába tartozó faj.És valahogy így néz ki.....
Pistike tavaly a farsangon lánynak öltözött, idén pedig síremléknek. Pedig 'bolond, aki sír egy lány után'...
- Mi az, csontváz a bokor alatt?- A tavalyi bújócska győztese...
Jegenyei István, 2011. szeptember 20., 23:05"Miután nyugdíjba vonultam, feleségem ragaszkodik hozzá, hogy vásárlásainál elkísérjem a CORA-ba. Sajnos, a legtöbb férfihez hasonlóan a vásárlás engem halálra untat. Ezért legszívesebben gyorsan végeznék, de a feleségem - a…..