Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atomnindzsa

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az X-Faktorban az a jó, hogy kiszámítható. Mint a gyorskaja: pontosan tudod, mit fogsz kapni, minden alkalommal pont ugyanolyan, éppen ezért nem fog nagyobb sokk vagy meglepetés érni, a mekis hamburgerben az uborka a legjobb dolog, a halas szendvicsben a szósz, az X-Faktorban meg a…..
Miután az egész világsajtót bejárta, hogy a Red Hot Chili Peppers playbackelt a Super Bowl félidei show-ja alatt, Flea úgy gondolta, hogy ideje tiszta vizet önteni a pohárba. A basszusgitáros egy hosszú üzenetben mondja el a zenekar honlapján, hogy miért kellett ezt csinálni, illetve…..
Atomnindzsa 2014.02.05 12:56:24
@Lenina Huxley: Ja, értem. Szóval te is csak eladtad magad...lefogadom, hogy a SuperBowl szünetében is playbeckelnél. :D
Atomnindzsa 2014.02.05 13:21:04
@whale: Ahogy netiltsálle is írta, az nem ugyanaz. De amúgy nyilván sokminden közrejátszik, az is, hogy becsúszhatnak technikai hibák is, ahogy te írtad. Amúgy meg, igen, persze, a szervezők, én is pont ezt írtam. Nekik nyilván az lényeg, hogy minden tökéletesen működjön.
Atomnindzsa 2014.02.05 19:37:03
@plommer: Ez nem tanulságos. Ez szubjektív. Az meg, hogy kire mikor ki fog emlékezni, az majd adott időben kiderül. Felteszem anno a Beatles-re is mondtak ilyesmiket a nagyöregek, akik képtelenek voltak éretten kezelni, hogy a fiatalok már nem az ő zenéjükre kíváncsiak, hanem megvan a sajátjuk.
Gergely küldte be Facebook-oldalunkra: Elvileg persze a gépi fordítás nem érvényes célpont számunkra, de időnként kivételt teszünk - remélem, nem bánjátok. Nem árulom el, hogy milyen termékről van, tessék tippelni (vagy meglátogatni FB-oldalunkat)...
Alighogy megjelent az új kislemez az Arctic Monkeystól, máris itt a hivatalos megjelenési dátum a brit zenekar következő stúdióalbumához. Az AM nagylemez (érdekesség, hogy a szintén angol Beady Eye a saját nevének rövidítését választott címként az új albumához) szeptember…..
Az izlandi neoklasszikus zeneszerző, Ólafur Arnalds március elején hirdette ki videópályázatát az év elején bemutatott This Place Was A Shelter című felvételéhez. A kikötés mindössze annyi volt, hogy az anyagnak a túlvilági hit dilemmáját kell körbejárnia, az alkotók amúgy…..
Atomnindzsa 2013.06.22 00:00:15
Ameddig az emberiségnek várnia kell egy Gangnamsztájlú lány remixre, addig valaki elkészítette a Daft Punk Random Access Memories lemezének kizárólag Gangnam Style-remixekből álló változatát. A sokkoló tényleg az, hogy Psy éneke bármelyik Daft Punk-számra simán ráilleszthető,…..
Atomnindzsa 2013.06.19 12:42:50
Kanye West - Yeezus(Universal) Először is szögezzük le: az, hogy Kanye West felhasznált egy Omega-hangmintát a New Slaves című dalban, még nem lopás, illetve nem nagyobb lopás, mint az egész lemezjátszókra és samplerekre épülő hiphop, vagy akár Fatboy Slim mindenhonnan…..
Atomnindzsa 2013.06.18 15:09:58
@Vasút: Akkor gondolom egy komolyzeni koncert sem frankó, mert nem a több száz éve halott Mozart játszik egyedül az összes hangszeren...
Gábortól kaptuk ezt a nagyon friss darabot, ma esti, egy órája jelent meg az Origón: A fordító igazi leiterjakab módjára "kolumbiai stílusú merénylet"-nek fordította, ami az eredetiben a Gawker-en még Columbine-style volt, azaz a Columbine-i középiskolai mészárlás…..
Aki eddig nem tudta volna eldönteni, hogy részt vegyen-e a Tankcsapda következő budapesti koncertjén, azoknak eláruljuk, hogy igazi celebsereg teszi majd tiszteletét június 14-én a Budapest Park VIP-jában. Idézzük: "Orosz Barbara, Istenes Bence, Árpa Attila, Beck Zoltán (30Y), Tóth Gabi, Tóth Vera,…..
Félrefordítások Öreg feleségek 2012.12.28 11:44:56
Eje beküldése attól aktuális, hogy egyrészt karácsony előtt lőtte, másrészt a karácsonnyal ironizál velünk, de jól kiszúrunk vele: Kellemetlen bevallani, de Velvetet olvastam: Az előjáték roppant fontos része a jó szexnek. Nem csak az öreg feleségek dumája, hogy az…..
Atomnindzsa 2012.12.28 16:09:37
Atomnindzsa 2012.12.28 16:13:54
Az egyik kedves barátommal van egy ilyen definíciónk Christina Riccire, hogy ő az, aki "csúnya, de szép", na ez a poszt is egy ilyesmi dolog, a megoldás "jó, de rossz". Szóval a Family Guy nekem nagy kedvencem, mert engem simán le lehet venni a lábamról egy paraszt…..
Minden zenésszel előfordul az életben egyszer, hogy egy kollégája elhívja kicsit jammelni, aztán észre sem veszi, hogy valójában a 20. század egyik legmeghatározóbb együttesének tagjaival nyomja együtt. Valami ilyesmi történt Paul McCartneyval is, akit a The Sun szerint Dave Grohl…..
Atomnindzsa 2012.12.12 18:00:04
@Anthony-Mourinho a király-: ember, nem tudom, eldönteni, hogy pöcs vagy, hülye vagy, vagy troll vagy! :D
Egy már 1992-ben megírt Ámokfutók-dallam adja Lady Gaga Paparazzi című slágerének alapját. Maga a képen is látható Kozso mondta el ezt a döbbenetes hírt a Hír24 portálnak nyilatkozva. A producer ezt a hasonlóságot észre sem vette volna, de mivel hűséges, szerető…..
Atomnindzsa 2012.10.18 11:29:44
@ve_richard: nem véletlenül írtam, tényleg maga írja a dalait, akadnak társszerzői, de nála nem úgy megy, mint általában, hogy van egy rakat ember, aki megír egy dalt, hanem ő, plusz még egy, vagy két ember, de minden dalánál fel van tüntetve íróként, első helyen. írt egyébként más előadóknak is, mielőtt híres lett, szóval nyilván ért hozzá, mert azt meg nem bízzák akárkire.
Atomnindzsa 2012.10.18 14:07:00
@Flankerr: ez nekem is feltűnt,de az eredeti cikkben nem említ Ámokfutókat, csak azt, hogy ő írta, és Ámokfutók dalként játszották sokszor.

"Bár nagyon megfogott a művésznő személyisége, nem követem nyomon a zenei munkásságát, ezért nem tűnt fel eddig a dolog. Azonnal lementem hídba, amikor szembesültem azzal, hogy az én dallamaim jelentek meg a Paparazziban. Annak ellenére, hogy büszkeséggel tölt el, miszerint egy világsztár használja az ötletemet, ez egy súlyosan plágiumgyanús ügy"

mondjuk ettől függetlenül, még 1, Kozsó egy idióta 2, ez a nyilatkozat úgy gáz, ahogy van 3, Lady Gaga nem fog Kozsótól lopni, sem Ámokfutók koncertre nem jár, sem a Youtube-on nem nézeget 90-es évek magyar retró videókat :D
Sorozatunk első és második fejezetében Budapest metróhálózatának lehetőségeit mutattuk be, az ez utáni, két részben expressz buszokról, majd a trolikról lesz szó. Ezen, harmadik fejezetben a villamoshálózatot nézzük meg, a tervezett, és megvalósulásban levő…..
Egy bluegrass-zenekar koncertje közben madár szállt (2:30 körül) a gitáros-énekes csávó hangszerére, aki ettől nem borult ki, kapott tolulást, esetleg próbálta agyonverni a szerencsétlent, hanem cseppet sem zavartatta magát, és tovább énekelt, miközben az előadást hallgató…..
Megvan az Eurovíziós Dalfesztivál húsz magyar elődöntőse, írja a comment:com. Kötelességünknek éreztük, hogy átfussuk a listát, de vagy bénák voltunk, vagy tényleg csak egy előadónak van hivatalos klipje az induló dalhoz (illetve annak anyanyelvi verziójához). Ez a Sophistic…..
Atomnindzsa 2012.01.12 23:22:17
Most, hogy tizenhárom hét után véget ért az Összeesküvők, nem rikácsolnak többet a bemikrofonozott anyósok főműsoridőben, és nem kell napi szinten szerelemnek hazudni a pezsgőfürdős szvingerpartikat, talán a Tv2 is levonja végre a tanulságokat. Egyrészt van egy jó hírem: ez a…..
Eltelt az első másfél hónap az RTL egyik igáslovának életében, lassan lehet egyfajta mérleget vonni, már ha ez érdekel egyáltalán valakit. Az indulás nem ment könnyen, a nézettség a beszavazó műsorok alatt döcögött, de ebből nem lehet és nem is kell messzemenő…..
Az előbb véletlenül belefutottam a Különben dühbe jövünk-be valamelyik magyar csatornán, és egy ideig össze voltam zavarodva tőle. Pontosabban nem a filmtől, mert az továbbra is ugyanaz a nem túlságosan bonyolult, infantilis buli volt, mint eredetileg, hanem a szinkronon. Mert hát…..
Atomnindzsa 2011.07.18 13:17:22
@Roy: wááá, azok tényleg borzasztó szinkronok :D persze azért nem ugyanaz a kategória. nyilván senkit se hoz lázba ha egy movie24-es zs kategóriás film kap rossz szinkront, viszont ha egy régi kedvenc el lesz cseszve az már gáz. érthető okokból