Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reklamipar

183 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudjátok-e mit jelent, miből ered a rövidítése a 3M-nek? Vagy az Ebay-nek? Esetleg a Legonak? Rövid kis összefoglaló pár ismert márka születéséről, miből is eredeztethető a nevük.                        …..
Reklámipar Szexi csokoládé 2012.05.23 07:15:00
Mennyi lehetőség rejlik egy kis csokiban?   Szexi, vicces és kicsit véres! Ez a Zoochosis.         A Zoochosis márka nálunk ugyan nem ismert, azonban reklámfilmjét érdemes végignézni. No persze nem a kivillanó bugyik miatt..., mindinkább a csattanó…..
Sokakat foglalkoztat a gondolat, hogy vajon valóban 100% gyümölcslé az, amit annak mondanak?! Vagy csak hiszékenyek vagyunk? :)     A Camp Nectar ezt a kérdést nem bízta a véletlenre! Egyszerű, ám annál ötletesebb formában kívánta bizonyítani, hogy ők valóban…..
Reklámipar A KitKat ütős ötlete 2012.05.17 07:15:00
"Kellene még egy igazán ütős ötlet!" A KitKat komolyan is veszi! Az éhségnek annyi! :)     Átvett ötlet vagy sem, mindenesetre a KitKat bevállalja az "igazán ütős" végkifejletet! Amit a Kinder tejszelet nem mer...persze, az mégiscsak egy gyerekeknek…..
Reklámipar QR prototípus? 2012.05.11 07:45:00
QR kóddal ellátni a termék hirdetését? Lefutott. QR kódba csomagolni a terméket? Az már valami! Pláne, ha a termék nem is olyan kicsi...     Az új A-osztáy modellt QR kódba csomagolt prototípusokkal népszerüsíti a Mercedes, melyek a világot járva nem kis…..
Reklámipar A Te időjárásod 2012.05.09 07:45:00
A Weather.com új kampányában személyre szabott időjárás előrejelzést nyújt, hogy bármerre jársz, bármit csinálsz, az időjárás ne okozzon meglepetést. Bárcsak így lenne...     Az új szolgáltatás természetesen Facebook-on keresztül érhető el, s így…..
Reklámipar Régiből újat 2012.05.07 09:00:00
Mégis mit lehet kezdeni egy régi, már használaton kívüli plasztikkártyával? Főleg, ha nem is egy, hanem számos darab telíti a tárcánkat? Pláne, ha a környezetet is kímélni szeretnénk?     Az MTV frappáns választ adott a kérdésre. Az MTV Green Picks kampány…..
Figyelemfelkeltő gerillakampány a Lush kozmetikai márkától! Talán ezzel a kampánnyal sikerül megértetni a dolog fontosságát...     Lehet, hogy tényleg nincs jobb módja illusztrálni az állatokon végzett kísérletek súlyosságát, mint bemutatni az embereken is…..
A váratlanul beköszöntött kánikula elviselésére az egyik legjobb megoldás a sör! Jéghidegen az igazi!  Ma a Tuborgot szeretjük!     Beköszöntött a nyár! Reméljük a korán jött forróságnak nem lesz meg a böjtje... Mi igyekszünk mindenesetre az időjárással…..
Reklámipar Van az a helyzet... 2012.04.27 07:45:00
...amikor nem árt koncentrálni! Bizony érdemes átgondolni!     A legújabb adatok szerint megdöbbentő mértékben nő az autóbalesetek száma Amerikában, melyek egyre gyakoribb oka a vezetés közben való telefonálás. Ahogy fogalmaznak, napjainkban a fiatalok egy néhány…..
Mégis hogyan érzékeltethető egy termék savanyúsága a reklámban? Azzal, hogy azt állítjuk, nagyon savanyú? Nem! Azzal, ha megmutatjuk!     A Mentos legújabb kampányát arra az ismerős, de sokaknak kellemetlen érzésre építette, amikor összefut a nyál a szánkban…..
Én igen. És szép visszaemlékezni. Hamburgernosztalgia. De miért kellett eltűnnie a Wendy's-nek? Miért? Irigylem azokat az országokat, ahol ott vannak.     Nemcsak az emlékek miatt, de valóban náluk volt a legfinomabb hamburger. Ki emlékszik még a csirkés hamburgerükre…..
Kozmetikai márkák reklámjai Gyűrűk ura szereplőkkel. Persze nem a hivatalos változat! GIF válogatás a legjobbakból!     Mert a márka mindenkié! :)                  …..
Eljött az ideje ennek is. Az IKEA végre továbbgondolta a kényelem és praktikum fogalmát. Az ötlet ugyan nem új, de mit sem veszít értékéből. Már vártuk mikor jön ezzel az ötlettel az IKEA.     Legutóbbi posztunk, ami -milyen fura- éppen egy ötletes IKEA…..
Az Ikeára gondolva valószínűleg mindenkinek ugyanaz ugrik be: egy hatalmas, kék és sárga épület,rengeteg bútorral, játékkal és persze svéd húsgolyókkal. Ennek azonban vége!     A világ egyik legnagyobb áruháza új kampányában a lehető legkisebb méretben…..
Egy nemrégiben készült felmérés szerint az utóbbi öt évben Floridában 70%-kal nőtt a szexuális úton terjedő betegségek aránya az aktív idősek körében. Ennek visszaszorítása érdekében pedig igen sajátos kampány született.     A társadalmi felhívás…..
Gyerekkori emlékek, képek, érzések, lágy hegedűszó bűvöletében... Neked mit idéz fel egy csodálatos illat?     Az Ambipur egy rendkívüli, s hatásos kísérlettel állt elő. Mi kellett hozzá? Egy nem éppen mesebeli helyszín, hét rejtett kamera, s mi,…..
A ködös tekintetű focisták most, ahogy Fábry mondaná, nem emelték jelenlétükkel az est színvonalát. De nem szeretném a kedvét szegni senkinek. Nézzük miről is van szó!       Mindig egy kicsit pironkodva nézem, ha egy valamiben igazán kimagasló személy olyan…..
A sporttermék-reklámok szinte mindig lenyűgözőek, ötletesek és profin kivitelezettek. Kiváltképp a Nike reklámok. Az új futballcipő reklámmal se lenne különösebb baj, ha nem nyúlt volna le egy régi ötletet...       A kínos az, hogy egy ekkora márka, mint a…..
A fogyasztók bevonása még mindig trendi és sikeres. A legnagyobbak is tudják ezt. Alkalmazzák is. A Coke kampánya is ezt bizonyítja. Vagy nem?!       Történt ugyanis, hogy Szingapúrban, a nemzeti egyetem egyik épületének falához kikerült egy üdítő-automata.…..
Nyomd meg a piros gombot, aztán csak tátsd a szád! Jó nagyra, mert olyat látsz, amit eddig csak tévében láttál. Ismét egy fergeteges köztéri -átverős- kampány!       Tegnapi átverős posztunk után íme egy újabb, ami lehet, hogy veri a tegnapit is!Könnyen…..
Egyszerűen fantasztikus. Egy merész megmozdulás a büdös szájúak ellen. A franciáknál elgurult valami?       Ízléstelen és ijesztő? Lehet. Ötletes és átgondolt? Mindenképpen. Meg volt-e rendezve? Talán. Egy biztos, nagyon szépen felépített átverésről van…..
Húsvét hétvége után bizonyára mindenkinél több szemét keletkezik, mint egy átlagos hétvége után szokott. A szemét összegyűjtésére mi más lehetne a legmegfelelőbb, mint egy szemeteszsák?!       A Clorox cégcsoporthoz tartozó Glad névre hallgató…..
Érdekes közterületi kampánnyal népszerűsíti magát az Angry Birds.   Az új széria az űrben folytatódik, ennek egyik bemutatkozó kampányára választottak figyelemfelkeltő helyszínt.       A finn Rovio Entertainment globális franchise márkája az Angry Birds…..
Reklámipar Weboldal csokiból 2012.04.05 08:15:00
A Cadburry elkészítette a világ talán első ehető weboldalát. Megkóstolnád? :)       Az apropót nemcsak a lassan kezdődő londoni olimpia adta, hanem a húsvéti előkészületek is! :) A Cadburry UK - édesen - figyelemfelkeltő kampánya:    ..