Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bergeroth

0 bejegyzést írt és 3057 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár hazánk növény- és állatvilágát védelmező, felfegyverzett természetőröket, rangereket ígért, akik hathatósan képesek fellépén a terepjárós és vadászbűnözőkkel szemben. Akik nemcsak a védett növény- és állatfajokat, de adott…..
Bergeroth 2011.10.13 11:18:33
@roadrunner:
"Mi vagy te?
A helyi menő csávó akinek szavára százak ugranak?
Kis buzi.
Csak szolok hogy mész a börtönbe.
Az IP címedet kikértük a szolgáltatótól.
Remélem nem baj?"

:D
Bergeroth 2011.10.13 11:23:36
@Dövan:
Miért félnék, én nem gyilkolok ártatlan állatokat csak azért, hogy utána menőzhessek vele a többi dilettáns gyökér előtt.
Az ilyen legalja férgeket páros lábbal kellene pofán rúgni, nekifutásból.
Bergeroth 2011.10.13 11:56:24
@roadrunner:
Mellesleg wifiről neteztem, ami nem az enyém. Tehát ha tényleg igaz lenne ez az IP címes dolog, akkor csak azt a szerencsétlent sajnálom, akinek a wifijét használtam épp akkor. :)
Hetek óta késik egy fontos nyilatkozat, vagy sajtóközlemény. A Stohl Andrásra kirótt börtönbüntetés kapcsán ugyanis cikkek sora foglalkozott azzal, milyen atrocitások és megaláztatások érhetik a színészt a szabadságvesztés alatt - de a színesen leírt, egyértelműen jogellenes…..
Az utcai dobosokkal kapcsolatban az a legnagyobb rejtély számomra, hogy az ilyen emberek REGGEL hogy a túróban viszik oda a 17 diszperzites vödröt? Még ha egymásba is tolják, akkor is legalább kétfordulós. Van roadjuk? Az hol van ilyenkor? 8:30-ra kipakol és 9:00-re bemegy…..
Bergeroth 2011.10.08 11:42:19
@venszivar:
Én jóval feletted állok, ha nem tűnt volna fel, és nem viselkedek úgy, mint egy szaros 10 éves aki élete első internetezős napján keres egy posztot és jól megmondja a frankót. Majd ha szóvá teszik neki, hogy mekkora bunkó, akkor személyeskedni kezd. Magadra ismersz? Az már haladás ha igen, viszont ha nem, akkor neked nem itt, hanem egyelőre az oviban lenne a helyed. "venszivar", az, lehet, hogy tényleg idős vagy, de ez sajnos nagyon nem jön át, tippre azt mondom, nem lehetsz több 17-nél.
Bergeroth 2011.10.08 12:20:24
@venszivar:
"ezt a niggert a VIII- kerbe, most ünnepelnék v. megbüntetnék v. fellógatnák?! Szerintem legyen így sorba! csak munkára NE kényszeritsék! az ilyen abba belehalna !!! persze azt se tudja mi az... "

Erre emlékszel még? Na, erre írtam, hogy mekkora egy balkáni bunkó vagy. Ami, szemmel láthatólag, tény. Erre neked az fáj, hogy valaki megmondta neked az igazságot? Tükröd van-e otthon?
Bergeroth 2011.10.08 13:39:09
@totyizselé:
Igazad van, hülyékkel nem foglalkozunk.
Pl. az én cégemnél ilyen stílusban adná elő magát, az biztos, hogy fél percen belül páros lábbal lenne kirúgva, de az is lehet, hogy az ablakon keresztül.
 Azt még a Nézőpont intézet se állítja, hogy a Fidesz nem saját magára írta az új választójogi törvényt, és ezt lassan olyan természetesnek vesszük, mintha tényleg az lenne. Pedig egy normális országban, egy, hatalmon lévő párt se tehetné meg ezt.Sok mindent elmond a…..
Vastagbőr Jók a számok, Gyuri! 2011.10.06 09:01:00
Lassan beérik az elmúlt másfél év alaposan átgondolt és az utolsó lépésig kisakkozott gazdaságpolitikája, a gyümölcs kezd végre zamatosodni, szépen jönnek a számok, jönnek az eredmények, nő a jólét és továbbra sincs adóemelés. -Hanyas vagy, Gyuri? -Harmincas! 30% az…..
Megszülettek a parlamenten kívüli ellenzék új sztárjai – írja közömbösnek biztosan nem, lelkesnek annál inkább nevezhető tudósításában az Index újságírója a mai tüntetésről. Árok Kornél és Kónya Péter neve mára valóban politikai jelentőséget kapott, ők ugyanis…..
Bergeroth 2011.10.02 20:34:37
@xsasha:
Így van, de a bármi alatt majd én eldöntöm mire gondolok, nem neked, főleg nem te fogod ezt eldönteni. Csúnya is lenne.
Bergeroth 2011.10.02 20:35:12
Bergeroth 2011.10.02 23:13:20
@xsasha:
"a bármi alatt majd én eldöntöm mire gondolok"

Szövegértelmezés nem az erősséged igaz?

Hagyjuk, nincs kedvem vitázni olyanokkal, akiknek a személyeskedés fontosabb mint a saját hibáinak a beismerése.
Android Hordozható Tilos Rádió 2011.09.30 17:55:00
   Aki nem budapesti, de van internete, akinek van internete, de nem bírja a számítógéphez kötöttséget, akinek van ugyan más rádió streamelő alkalmazása, de az archiv anyagokat is el akarja érni, vagy ezek bármilyen kombinációja, vagy csak úgy egyébként:…..
Nem tudom, meddig mehet ez még így, de ahogy elnézem, fogytán a türelem. A kormány úgy döntött: normává emeli Lázár János hírhedt mondatát. Eszerint aki szegény, az annyit is ér. A szemmel láthatóan mentális problémákkal küzdő Orbán Viktor, végképp elfeledve, honnan…..
Bergeroth 2011.09.19 22:25:38
@pcr:
Az általad is linkelt idézetekből is látszik, hogy orbán "beszari" viktor egy hiteltelen alak, aki semmihez nem ért a hazudozáson és az emberek kizsákmányolásán kívül.
Nem tudom, hogy ez csak a magyar politika sajátja-e, de érdekes módon itt aki hatalomra kerül, az mind megőrül a hatalomtól, és elkezd összevissza beszélni, hazudozni és magát istennek képzelni.
orbán "beszari" viktor is ugyanolyan, mint az összes többi aki előtte volt. Egy, a múlt századból ittragadt bolsevik, aki társasjátéknak nézi az országot és úgy is viselkedik a haveri sleppjével együtt.
Szomorú, hogy semmilyen formában nem vagyok hajlandó úgy gondolni rájuk, mint államférfiak. Maffia inkább, abból is a legmocskosabb fajta.
Bergeroth 2011.09.20 12:10:50
@popocatepetl:
Tudod, az a legnagyobb probléma veled, hogy nem ismersz és mégis kijelentesz olyan dolgokat, amikről fogalmad nincs és nem is lehet.
Ami viszont még ennél is nagyobb probléma, az az, hogy így látatlanban ezt így el is hiszed magadnak, pedig a valósághoz köze nincsen.
Csak azért mondom ezt el, mert minden egyes alkalommal amikor kijelentesz valami általad vérkomolynak gondolt dolgot, akkor minden egyes alkalommal be is bizonyítod, hogy mennyire buta és ostoba vagy.
Véleményt mondasz úgy, hogy fogalmad sincs ki az akiről véleményt mondasz? De teszed mindezt úgy, hogy szerinted 100%-osan igazad van?
Hát barátom, neked nem blogokat, hanem egy pszichológust kellene inkább meglátogatnod.
Minden egyes alkalommal mosolygok azon ahogy hőbörögsz és próbálod védeni a védhetetlent. Vicces ahogy vergődsz, és minden egyes alkalommal pofára esel. Bár tény, kell hozzá kitartás, hogy valaki minden egyes pofára esés után megint felálljon, hogy ismét kigáncsolhassa saját magát és újra és újra és újra...
Ha te nem lennél, akkor kin röhögnénk teli szájjal és visítva?
Véletlenül se hagyd abba!
A Samsungnak állítólag a fenti képen látható matricákat kell ráragasztania a tabletekre az IFA kiállításon. Nevetséges.Via ..
Csak az nem veszi észre, hogy mi zajlik éppen, aki nem akarja, vagy akinek hivatalból nem szabad – mondta a minap találóan egy ismerősöm. Hogy mire gondolt? Arra, hogy a közéleti csalódottságnak, kiábrándultságnak és közönynek a szintje kritikus pontra ért. A korábbi szobrok…..
Bergeroth 2011.09.07 16:10:35
@Csolt nemzettségbeli:
Plusz a volt KISZ tag orbán "beszari" viktor, meg a faterja, a volt MSZMP párttitkár.
Méghogy a fidesz demokrata párt, persze, jó lesz az bolsevik pártnak is.
Bergeroth 2011.09.07 16:50:59
@pandacsökiboborján:
Nagy vonalakban valami ilyesmi, igen.
addict Te is gáz vagy részegen? 2011.09.04 10:44:00
Részegen minden kicsit más. Jobbak a zenek, szebbek a lányok, felszabadultabb a hangulat és mi is levetkőzzük a gátlásainkat. Mindent másképp látunk, mint amilyen valójában. De vajon milyennek látnak minket mások?Erre a kérdésre ad választ a Byturen.com kampánya, amiben egy…..
Bergeroth 2011.09.04 22:52:40
@Zoonekrofil:
"Szívjatok füvet."

Ne mondj ilyet mert mindjárt neked esnek, hogy miért népszerűsíted a "drogot".
Az meg már gondolom senkit nem zavar, hogy az alkohol benne van az első 10 legveszélyesebb drogok listájában. A fű meg valahol a 20. hely környékén tanyázik.
De mint tudjuk, az alkoholisták országában ezek a tények teljesen lényegtelenek. :)
Bergeroth 2011.09.06 11:47:59
@odamondó:
"Gyanítom te még más országban nem járhattál főleg nem észak felé mondjuk Anglia, Írország, Finnország."

Ez tény.

"Ja és mellesleg honnan van az információ?"
Olvasgattam fórumokat, blogokat, ezzel foglalkozó oldalakat. Amikor az ember lépten-nyomon olyan hajléktalanokba botlik, akik bűzlenek a piától.
Amikor az embernek a főnöke olyan hülyeséget mond, hogy nem kellene-e fodrászhoz mennem, közben majdnem hasra esik a küszöbben mert atomrészeg.
Amikor egy átlagos hétvégén több 100 liter alkohol fogy a szórakozóhelyeken, a 15-20 éves korosztály köreiben.
Ne mondd már nekem, hogy ez normális. Főleg az nem, hogy a 15-20 éves fiatalok már hulla részegre isszák magukat szinte minden hétvégén. Tisztelet a kivételnek.
Amikor én 15 voltam, akkor este 9-kor ágyban volt a helyem, nem hogy még szórakozni menjek, meg berúgni. (Mondjuk ez nem mai sztori, hanem még a 90-es évek.) Kaptam is volna Édesapámtól, ha nem a tanulással foglalkoztam volna 15 évesen.
Nézd meg a mai tinédzsereket, egy gémkapcsot nem bíznék rájuk, nem hogy majd még ezektől várjam el, hogy kitermeljék a nyugdíjamat 30-40 év múlva (feltéve, hogy lesz még olyan hogy nyugdíj).
Bergeroth 2011.09.07 10:25:38
@odamondó:
Igazából nem is a piával van konkrétan bajom, hanem a mértéktelenséggel.
Matolcsy György jelenleg regnáló nemzetgazdasági miniszter, a Fidesz kormányra kerülésekor nagy ívű víziókkal álmodta meg a magyar gazdaság fellendítését. Az ezek alapján megvalósult gazdaságpolitikát a kezdetektől számos kritika érte, mostanra azonban odáig jutottunk, hogy…..
...De vajon mikor robban, ha robban egyáltalán. Állítólag az Apple biztonsági emberei rendőröknek adták ki magukat, és saját maguk akartak rendet tenni.Nem mocskolódni akarok, azt sem szeretném, hogy negatív töltetű legyen a bejegyzés, úgyhogy előre leszögezném, hogy ezek nem…..
Furcsa szagok terjengenek a kormány gazdaságpolitikai boszorkánykonyhájából. A megpörkölődött arcbőr jellegzetes szaga keveredik az odakozmált gazdaságpolitika bűzével, az örömapa-főszakács ráolvasással igyekszik a lángot kisebb hőfokon égésre bírni, míg leghűségesebb…..
Bergeroth 2011.09.03 13:27:26
@ursus artos:
"Gyurcsánynak is és neked is az lenne, ha az lennél."

Ebben bizony tévedsz, engem becsületesnek neveltek a szüleim, nem tolvajnak.

" "orbán "beszari" viktor " ez akkor lenne igaz, ha nem merne évtizedes dogmákhoz hozzányúlni. "

Egyetlen példát mondj, amikor kitalált valami orbitális baromságot, majd kiállt a tömeg elé, hogy elkezdje megvédeni a védhetetlent.
Egyetlen példát mondj és esküszöm hamut szórok a fejemre.
orbán "beszari" viktor tipikusan az az ember, aki a háttérből irányít, de teszi mindezt úgy, hogy mindig a vonal mögött áll és sosem lép ki az árnyékból.
Háromhetes hezitálás után az Orbán kormány végre kimozdult a holtpontról. Bár a csendkirályság nem az a tipikus forradalmár mentalitás, mi mégis hihettük, hogy a már jobboldalról is egymás után érkező kritikák miatt is nagyon, de nagyon elgondolkodtak, és nem egy hétvége…..
 Tovább folytatódik pártunk és kormányunk Nemzeti Giccs programja. Megalakul az Orbán Viktor Pártalkotmányát Terjesztő Nemzeti Hálózat, amin keresztül a kedves drága, szeretve tisztelt Állampolgár hozzájuthat az Új Világ Legcsodálatosabb Vívmányához, az új…..
Holnap kezdődik az új tanév, ideje a rákészülésnek. Gyerekeink elköszönnek a nyártól, visszatérnek a szorgos tanulással eltöltött hétköznapokba, ahol első dolguk lesz szembesülni azzal, mit is gondol róluk szeretett kormányuk.Biztos célszerű szembesíteni a jövő…..
Gréczyblog Rákosi 60, Orbán 50 2011.09.01 09:05:00
Ezúton szeretném felhívni az illetékesek figyelmét, hogy még ebben a ciklusban, 2013-ban lesz 50 éves a Nemzet Miniszterelnöke, a mi hőn Szeretett Vezérünk, Orbán Viktor.Nagyon szeretném, ha az 1952-es, a Rákosi Mátyás 60. születésnapját idéző, de ha lehet, felülmúló…..
Most már minden híroldal szerint szeptember végén fogják bemutatni az Apple frissített mobilját, és abban is egyetért a többség, hogy az külsőre pont úgy fog kinézni, mint a mostani generáció. Múlt héten már írtam arról az antennakeretről, ami méretében, formájában…..
Varánusz Ravatalon: a matolcsyzmus 2011.08.29 05:31:37
Vannak az életben törvényszerű dolgok, amik elől nem lehet kitérni. Amik pont olyan elkerülhetetlenek, mint a lakótelepi galambrajból hulló foscunami. Nézheted az eget, tipeghetsz kettőt jobbra kettőt balra, mint részeg vőfély a kakastöke pörkölttel a roma lagziban, ám…..
Bergeroth 2011.08.29 19:04:13
@hegyilany:
Lényegtelen, megtette.
Viszont abban 1000%-ig biztos vagyok, hogy orbán "beszari" viktor ezt nem fogja megtenni.
Pedig már régesrég bocsánatot kellett volna kérnie azért a szarkupacért, amit képesek voltak összehozni cirka 1.5 év alatt és most már végleg eltakarodhatnának a jó büdös picsába.
Bergeroth 2011.08.29 20:58:41
@Kalmár:
'homályos lelkiismeret nyugtatás"

Homály az a te agyadban van öreg, de akkora, hogy olyat még a világ nem látott, meg az összes hozzád hasonlóéban, akik mind azt hiszitek, hogy
aki a fideszt szidja az kizárásos alapon csakis komcsi, libsi vagy ballib lehet.
Nőjetek már fel végre!