Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Musss

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten egy olvasónk azt szerette volna kideríteni, miért kerül nála 15x többe az internet, mint az ország többi területén. A UPC egy másik olvasónk hasonló kérdésére válaszolt. Kiderült, hogy helyi hagyományok és jellegzetességek is befolyásolják a hálózat…..
Újabb gyöngyszem a Telekomról - ezúttal Réka klaviatúrájából. Miután a szolgáltató felmondta a szerződést, naiv ügyfél azt hitte, vége a sokat megért kapcsolatnak. Ám, mint már megszokhattuk, nincs vége, amíg a nagyT azt nem mondja. Ő pedig csak sok sok méltánytalanul…..
A Homár eddig azt hitte, ilyen csak a Diginél van, de nem, a UPC is képes 2 hónapig elhúzni egy internet-bekötést:Május 2-án rendeltem meg a upc-t, mivel a hompédzsük szerint az új címemen van. Végre vége az ADSL-nek, csuhéj! Egy hét múlva kiderült, hogy az utcában ugyan…..
Musss 2011.07.17 23:39:53
Upc! Ez egy vicc!
Természetesen a 29-es körzetben lakom,ahol vezetékes internet mi más is lehetne,mint ez a szent kancsó cég!
Megrendeltem egy telefon előfizetés nélküli adsl csomagot! Másnap már hívott is az ügyintéző hölgy,h jönnének bekötni! Kivettem szabit,mert mondjuk délután fél négyre,vagy négyre pontosan nem lehet kérni a szerelést!
Kijött két barnára sült fiatalember! Még hozzá tartozik,hogy délelőttre volt megbeszélve a szerelés,de ugye persze,hogy délután jöttek! (á lá 70s évek)
Megnézték a benti vonalat (ez egy pár éve lemondott vezetékes akkor még monortel telefon vonal volt),majd elmentek negyven percre sétálni! Visszatért egyikük,s közölte nem kötnek semmit,mert nem megy be a jeladó! És egy másik utcába is innen megy (aztán kit érdekel a másik utca?) Majd jövő héten értesítenek! Ezzel a nem napon sült szerelő elviharzott!
Teltek a hetek,semmi. Hívtam ügyfélszolgálatot,személyesen bent voltam. Azt mondja a hölgy,hogy igen ide van írva neki,hogy címzett ismeretlen! Mondom,de már voltak itt a szerelők! Erre ő,jah igen,technikai probléma van,majd értesítjük! Teltek a napok,a hetek! Semmi sem történt! Közben szépen le is mondtam a megrendelt előfizetést,úgy látszik nem kell a pénzem és egy új ügyfél nekik!
Már kezdtem elfelejteni ezt a tetű népséget,mikor csörög a telefon! Egy hölgy beszél életunt hangon! Mondja,hogy a upc-től hív,és nem áll módjukban elindítani a szolgáltatást! Kapaszkodjatok,idézem:"Csak nagy beruházással tudják teljesíteni a megrendelésem és elfogytak a telefon vonalak!" Elfogytak!!! A telefon vonalak,amiket már a lakosság nagy része vissza mondott. Marha érdekes ez! Azt hittem valamiféle időalagútba kerültem,hogy nem is 2011-et írunk,hanem 1965-öt!
Mellesleg biztosan nagy beruházás kell,mert a közvetlen szomszédomnak is van telefonja és adsl internete és pont az ő kapuja előtt jön a földben hozzánk is a kábel!
Tuti jó cég ez! Nemhogy azon lennének minden erejükkel,hogy az új ügyfél mielőbb előfizető (és fizető) legyen,ahelyett még mondva csinált indokokkal leráznak,és teljesen hülyének néznek! Ha ez kell,legyen! Soha többé upc! Az a nagy szerencséjük,hogy itt sajnos nincs konkurenciájuk! Más térségben 8-10-17 szolgáltató közül is lehet választani,megvan a verseny közöttük,a fogyasztó javára! De majd a gazdasági versenyhivatal rendezi ezt az ügyet!