Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sok-sok

0 bejegyzést írt és 466 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
— Szia, Gyuri, lenne egy kis problémám. Beteg a ló.— Azért, Viktor, mert szénával eteted! Térj át az abrakra, és rendbe fog jönni!  — Adjon Isten, Gyurikám! Család rendben, de ez a ló, ez még mindig beteg.— Viktor, megmondtam, hogy adjál neki nyalósót, vagy nem mondtam…..
sok-sok 2014.02.26 14:47:05
@Kettes: hej, de nehez is segget nyalni..avagy nehez ugy hazudni, hogy az ember nem ismeriaz igazsagot...

"a Puskás Akadémiához visszarendelt Orbán Gáspár kezdőként bizonyíthatott a Vasas ellen. Előtte azonban azt tapasztalhattuk, hogy alig 400-an voltak a Fáy utcában, ami érthető is, hiszen munkaidőben kezdődött a találkozó. Akik viszont kijöttek a meccsre (ellógtak a munkából is, hasonlók...), minden tiszteletet megérdemelnek....

A kezdés előtt az is szóbeszéd volt, hogy kilátogat a mérkőzésre Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, és ez így is történt végül. "

megfeszitett kampanymunka...
A 2008. februárban levont következtetés: Eddig és ne tovább, sőt, hátrább az agarakkal! ..
Hát bizony Gábor! Ilyenek ezek... Nem ismernek ezek se tiszteletet, se méltóságot. Egy olyan tündérországban, ahol a hűség és a hit nem magánügy, hanem politikai elvárás. Most, hogy így belegondolok, nem is emlékszem, hogy a NENYI ki lenne függesztve a Vígszínházban. Bezzeg…..
sok-sok 2014.02.07 09:29:58
@sárospataki lány: sot a komcsik annyira genyok, hogy mar alattuk is ott dolgoztal 2002tol.. aczeli ravaszsag, de hal isetnnek ilyen tipusu armannyal jelenleg nem talakozunk, minden szep, tiszta es atlathato. Husegeskuvel bennt van az ember, anelkul meg kinnt , a hidegben.
sok-sok 2014.02.07 09:45:53
@sárospataki lány: 1995tol dolgoztal--a verzivataors kommunista idokben--hat ezt magyarazom...egyebkent nem tudom valakinek volt e a kezeben mostanaban atomokbol epitett heti valasz--remek kiadvany,csak az a baj , hogy a cikkek elvesznek a sok egeszoldalas szines hirdetes kozott,

Hiaba no, a versenyszferaban a piaci szereplok mint mvm, paks mfb tudjak hol lehet elerni a polgari celkozonseget. Es az a helyzet, hogy ilyen a naranccsal soha nem volt--sztem nincs olyan szam amibe valaha 2 oldalnyi allami herdetes lett volna. most ez a hetii valasznal kb 24 felett van.
       Áder János köztársasági elnök javasolja, hogy hetven másodperces csenddel emlékezzenek meg az Auschwitz-Birkenau haláltábor felszabadításának hatvankilencedik évfordulójáról.        Hetven másodperc alatt nagyon sok mindent lehet nem…..
Érthető a Dinamó Műhely identitáserősítő elhatárolódása a régi baloldaltól, de egy új baloldali mozgalom célkeresztjében 2014 elején a liberticid és társadalomromboló jobboldalnak kell állnia. Aztán tényleg jöjjenek az új eszmék! Vagány baloldalt, önszerveződő baloldalt…..
sok-sok 2014.01.22 00:01:16
   A szovjet uralkodó osztály, a Nomenklatúra számára a párt, az állam és a család szinonima volt. Fogalmuk sem volt a Szovjetunió polgárainak mindennapjairól, az áruházak üres polcairól, a hideg szélről, amely befújt a rosszul épített lakótelepi házak lakásaiba, a…..
Tegnap a Magyar Tudományos Akadémián lett volna dolgom. Aztán addig nézelődtem az első emeleti előadó előtt, míg egy kedves hostess a terembe nem invitált. Így végignézhettem Gyurcsány Ferenc könyvbemutatóját, ami egyben a magyar szociálliberális értelmiségi elit találkozója…..
sok-sok 2013.10.08 22:12:21
@jotunder: hat DT nem egy gyorgy peter , az teny.
sok-sok 2013.10.09 13:22:25
@smokey_shorthair: az 'osztalyvezeto-helyettesek forradalma'
Kolosi Tamas szulemenye
sok-sok 2013.10.09 21:36:55
@smokey_shorthair: ezt honnan veszed?
        Ebben a posztban tudatosan próbálok annyira megértő lenni a miniszterelnökkel, amennyire tőlem telik. Olyan feltételezéseket teszek majd, amelyeket nemcsak Ön, kedves Olvasó, hanem általában én sem fogadok el, de ez a poszt csak így működik. A poszt…..
sok-sok 2013.10.06 11:28:30
@jotunder: oke, de neha osszefolyik.. "Nem igaz, hogy az Orbán-álom teljes mértékben hazugságokra épül. Nem igaz, hogy az Orbán-álom kizárólag a miniszterelnök körüli oligarchák meggazdagodásáról szól. Az Orbán-álom összefonódik vállalhatatlan dolgokkal, de Orbán nem III.Richárd, ő nem döntött úgy, hogy gazember lesz, ez nem egy Shakespeare-dráma."

de nem is ez a baj, hanem, hogy az orban alom aminek a lenyege hogy legyunk mi nemetorszag mexikoja valoban nagyon kicsi novekedest hoz majd--ui az erteklanc vegen valo butykolesre utazik. az innovativabb, magasabb profitot es gyorsabb novekedest kinalo fejlodest meg most vagja tonkre --es hogy ennek az orban alom vagy orban alma az oka az egy erdekes kerdes-- de majdnem mindegy vegeredmenyben.

ha arra gondoltal, hogy lehet, hogy ez a dolog nem fog ferobbani, ahogy ma sokan josoljak--akkor nagyon igazad van--a vegetalo lassu lecsuszas, hogy ne mondjam pangas nagyon is benne van a pakliban.
sok-sok 2013.10.06 12:48:06
@Érvsebész: fejen talalt szog...
Nézem ezt a macska-egér mentális és fizikai mészárszéket. Kaptunk másodpercek alatt egy gyépés gólt, majd egy szépségdíjast, végül egy normális akciógólt is. Az ötlettelenség, a hit és az akaraterő teljes hiánya jellemzi a mieinket, dúsítva esetenként elemi hibákkal és…..
sok-sok 2013.09.07 01:03:20
@Counter: mint nagy rajongod mondom: ez nem jo pelda, ha egervari behoz meg egy vedot (ugyebar egy csatar helyett) akkor sem javult volna az addig tragikus elore jatek. a liverpool az egy masik kavehaz, sajnos.

a cikket illetoen igazad van---gyava, szar, korruptan azonosulo ez is.
de orban ezt is megfogja uszni--csak figyeld a holnapi framelest..
sok-sok 2013.09.07 07:45:24
@Counter: szerintem volt valamikor egy eve egy paradigma valtas, hogy magyar ember igaz ember , erosodik az nb1, erdemes hazaigazolni(juhasz R) miert ne lehetne itthonrol is minosegi focistat talalani.... ehhez nyilvan az is kellett, hogy kulfoldon egyre szarabb csapatokba jatsznak, pontosabban legyenek szerzodtetve a jatekosok..ebbol lett a dvtk hali gyor vedelem...

korcsmar asszem jatszott szurot is meg az ujpestben--de tok mindegy vegul is... igy utolag a komannak kellett volna osszefogni, tenni venni--de tul nagy volt ez a kabat neki...

az nagy baj amit az ellenzeki gyozelemrol irsz. azet nagy baj mert en s ezt szajkozom egy ideje. minden realis, esszeru merlegeles alapjan ez legalabb 8 orbant jelent meg--nem is biztos hogy 4 ev utan... Nincsen remeny...

ezzel egyutt ha megbukik farao, az nem az ellenzeki teljesitmeny, hanem a sajat orultsegei miatt lesz...

most tenyleg bevisznek embereket mert belekarcoljak a betonba, hogy royal wedding? hat hol elunk? persze vegul is le is lohettek volna oket..
  A szoft technológiai szaktanácsadó képes a korábban megszerzett “hard” tudását konvertálni az új helyzetek többnyire csak lazán strukturált, “szoft” problémáira. Ismeri az ehhez szükséges fogalmi kereteket (káoszelmélet, skálafüggetlenség, többszörös…..
sok-sok 2013.08.27 21:29:54
@jotunder: de a microsoftnal(googlenal, facebooknal) biztos talalkoztal tarsadalomkutatokkal es pszichologusokkal is. danah boyd, pl?

mero ugyben nem akarok allast foglalni--nem ismerem, nem erdekel.

de sztem a valodi kerdes az , hogy mi a jobb: hogy ha egy tarsadalomtudosnak lovese sincs arrol, hogy mi az a kaosz elmelet vagy valami kepe van rola, meg ha nem is olyan mely--es oke megengedem nem is olyan pontos, mint a matekosoke.

es a jovo egyeteme szempontjabol ez a kerdes--ui az a hagyomanyos, tizenkilencedik szazadi egyetemi struktura egyre fenntarthatatlanabba valik. Steve jobsnak is a kalligrafia volt a kedvence azon az egyetemen, amin egy egesz szemestert elegzett es anelkul nem lennenek olyan szepek az apple cuccok, mint amilyenek -- a mernoki tudas melle kel l a design, a felhasznaloi elmeny ismerete--- vagyis kell(ene) valami ertelmes parbeszed termeszet es tarsadalomtudomanyok kozott.

Megengedem, ebben a zavarosban sok szelhamos is garazdalkodhat--es azt is ertem a matematika az, ami az elefantcsontorony arisztokratizmusat leginkabb megorizheti.

Ezzel egyutt viccesnek tartom a politikai posztok megerto, tolerans humanizmusa es tudomanypolitikai posztok fennhejazo, csolatasos kioktatasa kozotti hangnem kulonbseget..
sok-sok 2013.08.27 22:40:27
@Wintermoots: oke csak ugy eszembe jutott-- ahogy irtam, merorol nincs velemenyem.
sok-sok 2013.08.27 23:15:46
@oOoOoO: a mernokokre gondoltam--a matematika tiszta absztrakciojaba nem jatszanak bele a mocskos hetkoznapok... mi ezzel a baj?

lazits...senki nem tamadta matematikat...
de ne regresszaljunk mar oda, hogy tortenelemrol csak a torteneszek beszelhetnek irhatnak stb

a vilag ennel bonyolultabb...

mondom ezt ugy hogy en is falra maszom a bolcsesz nagykepuskodesnek attol a vallfajatol, amikor dobaloznak heisenberggel (nem a walter whitetal) kaosszal meg mifenevel--ennek lanyi andras volt egy diszpeldanya okoteruleten. De attol hogy Lanyi nem biologus , meg --nehez ezt nekemkimondani--lehet ervenyes velemenye bizonyos biologiai jelensegek tarsadalmi aspektusairol. Es ha ezt elfogadjuk, akkor nehez azt mondani, hogy jobb az ha ezekrol semmit nem tud es ugy beszel roluk... ezen belul sok a bullshit valoban

Csak felve jelzem termeszet es tarsadalom szetvalasztas is elegge problematikus--de ezt mar nem varom el, hogy elfogadd.

@volker: nekem mondjuk nincs humorom, de egy ilyen eloadasra en is el mennek:-)
       Bajnai Gordonnak el kellene fogadtatnia a támogatóival, hogy a 2014-es választásokon a szocialista pártelnök lesz a demokratikus ellenzék miniszterelnök-jelöltje. Nem elég elfogadnia Mesterházy jelöltségét, azt el kell fogadtatnia a pártjával és a…..
sok-sok 2013.08.26 00:17:34
@jotunder: kar hogy ezt nem lehet lajkolni...

"" egy olyan politikai gépezetet kell konstruálni, amivel meg lehet verni az ő politikai gépezetüket. ehhez pedig sokkal több mindenre van szükség, mint egy egyszerű választási együttműködésre. ezért tízezreknek kell komolyan dolgozni. olyan embereknek, akik nem egészen ugyanazt gondolják a világról. a kommentek egy olyan ellenoldalt mutatnak, ahol majdnem ugyanannyira utálják egymást, mint a fideszt. ez baj. nagy baj.""

talan azert is tetszik annyira, mert ezt mondogatom mar egy eve itt:-))
csak arra nem sikerult meg rajonnom, hogy mi kovetkezik ebbol, vagy ahogy egy sikeres -am, vagy eppen ezert - nagyon genyo sakkozo irta: sto gyelaty?
sok-sok 2013.08.27 21:14:28
@Wolff: azert puchot ugy cserelte le, hogy annak egy regi csaladi baratja lett az uj penztarnok...

de nem ez a szocik tragediaja, hanem hogy az uj vezetoseg is--mar aki nem biodiszlet - epp olyan appartcsik kulturaju ember, mint a hadani kiszesek. ezzel az a baj, hogy epp a politika hianyzik ebbol. Egy Bill Clintonnak - par excellence political animal - az egyetem elvegzese utan ket evente valasztast kellett nyernie, ezeknel meg az volt a szelekcios szempont, hogy kinek lesz barnabb az orra, mondja hagyo miklos ulepetol.
sok-sok 2013.08.27 22:38:55
@panelburzsuj: hagyo egyszeruen bevasarolta magat, mint energia italkereskedo
Pápán még akadozott a játékunk, mégis pontot szereztünk, az Újpest ellen már a kívánt tempóban futballoztunk, és Pakson is jól teljesítettünk, egészen a kiállításig. Itt tartunk most. Látni kell viszont, hogy szezon közben vagyunk kénytelenek csapatot építeni. Sorra dőlnek…..
       Panaszkodnak, hogy az amerikai egyetemi futballnak (ez az a sport, ami nem a rugby, de tojáslabdával kell játszani) valamivel kevesebb mostanában a nézője. Szigorúan amatőr sportról van szó, a játékosoknak azt is megtiltják, hogy a szponzoroktól sportcipőt…..
sok-sok 2013.08.06 02:28:49
@zorki: Hat nezd, ez az egyik modell. A masik az Anzsi Mahalcska--az joval egyszerubb. Kell hozza egy orult diktator, aki elhizas elott meg focizott de nem teljesultek almai. Kell az, hogy az orszag kozpenzei felett ugy rendelkezzen , mintha sajatja lenne. Es kell egy lemeszarolt/lebenult ellenzek, ami ezt nem teszi szova es egy nep ami kajalja a cirkuszt.

Ebben a modellben nem kell szamitasokkal meg uzletreszekkel szarakodni, ha akarom megveszem Etot, ha meg azt akarom a kertem vegeben egy kezmuves mualkotas stadionocskat huzok fel. Hat nem egyszerubb??? ha megteheti.....
sok-sok 2013.08.13 16:19:38
@christvhu: bevezetes a kremlinologiaba-- avagy szolosi nevel

Bors: Precízebben!

A Bors augusztus 6-ai száma szerint másfél év alatt sokat változott a székesfehérvári VIP-páholy összetétele, ahogyan írják, „kikerült Csányi Sándor és Schmitt Pál, bekerült viszont egy tanár és egy számvevő”. Nos, az állításokból gyakorlatilag egyik sem igaz. Tekintve, hogy korábban a Videoton meccsein fotóztak, ezúttal pedig az albérletben játszó Puskás Akadémia első hazai NB I-es meccsén, eleve nem lehet összehasonlítani a két vendégkört, mert részben mások a támogatók, a meghívottak is. Ráadásul az új vendégként feltüntetett Tessely Zoltán bicskei polgármester, országgyűlési képviselő és Warvasovszky Tihamér, az ÁSZ alelnöke a Vidi meccsein is évek óta rendszeres vendég a miniszterelnök páholyában. A úgynevezett hiányzók távollétének legvalószínűbb oka pedig alighanem az augusztusi időpont, amikor sokan a szabadságukat töltik. Különösen nehéz elhinni a lap bennfentes információit, miközben a képeken nem ismerték föl a szerkesztők dr. Urbán Lászlót, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgató-helyettesét, Szíj Lászlót, egy másik szponzor, a Duna Aszfalt tulajdonosát vagy éppen Jakab János miniszterelnöki tanácsadót, a Puskás Akadémia FB-elnökét, aki talán a legrégebb óta jár együtt futballmeccsekre Orbán Viktorral.
       A magyar labdarúgás válságának alapvető oka a labdarúgó-mérkőzések lebonyolításában rejlik, tehát alapvetően technikai jellegű. Mint azt sokan tudják, a labdarúgó-mérkőzéseket ún. szimultán formációban játsszák le, tehát nem egy, hanem kettő…..
sok-sok 2013.08.02 23:42:34
@Lasombra: jol tetted...
sztem is ezert erdekes, mert egy kis katalogusa a jobber tevkepzeteknek es onfelmentesnek..egy buborekot fujnak maguknak mi egyre jobban tavolodik a valosagtol--viszont belulrol szep kerek... itt egy masik illusztacio, gyongyszem..

most.444.hu/2013/08/02/mindig-jo-a-vege-ha-egy-miniszterium-tisztviselo-a-facebookon-kezd-szemelyeskedni-vagy-varjal/

a problema az, hogy igy lehetetlen veluk beszelni---ha nem fogadjak el a valosagot , es te nem akarsz belepni a tevkepzet vilagukba ---akkor nincs kozos nevezo... mondjuk az egy kicsit aggaszto , hogy ez a csavo pl. egy miniszteriumban dolgozik,

de hat ez van.. vegul is a keral maga is el fele szall a valosagtol...
sok-sok 2013.08.04 12:44:47
@oOoOoO: igazi classic OV. bele kell allni, nem suttyomban, ha tamadnak, vissza kell tamadni...

a buborekban minden kerek..

a valosagot meg alakitja az akarat. sot Akarat.

hogy miert volt hatszaz nezo --akiknek a fele kb. a kormanyfoi slepp volt-- a felcsut meccsen, azt nehezebb megmondani.

A diszkurziv politika irant erdeklodoknek jelzem, hogy ez egy remek esettanulmany: a TAO penz nem kozpenz meccs jo indikatora a valasztasoknak--- ha ezt sem kepes megnyerni az ellenzek, akkor ovi biztos a nyakunkon marad.
Nincs ekezetem, a poszt olvasasa ezert nagyobb intellektualis kihivas lesz a szokasosnal. Sorry. Ezt a posztot amugy, minden evben megirom egyszer. Tegnap kihirdettek az az Europai Unio legfobb tudomanyos szerve, a European Research Council Starting Grant palyazatanak eredmenyet. Osszesen 287…..
sok-sok 2013.07.22 20:02:19
@jotunder: ehhez kepest a BL selejtezoben a 0:2 nem is rossz...

felre teve a viccet: ez a nagyon nagy baj. A szocik is balfaszok voltak, de legalabb nem harcosab es buszken mentek vissza az idoben. ez a munka alapu tarsadalom, meg digitalis kultura ellenesseg mint hivatalos iranyvonal, meg a felsooktatas ellen inditott irto haboru--ez az igazi hazaarulas..

mielott mondanad: persze regen sem volt minden papsajt, hosszu az atfutas, ebben az eredmenyben az elozo evtizedek is benne vannak--ez igaz.
aki latott mar magyar egyetemet, (es nyugatit) az tudja, hogy eddig is nagy bajok vannak---de az orbani az 50%os elvonalsra nincs mentseg.

csendben mondom, hogy a lendulet program is az elozo evtizedeken kapitalizal: nem biztos, hogy 20 ev mulva is sokakat lehet majd haza hivni... es nem biztos, hogy lesz hova.
      "Portálunk arról értesült, hogy az OTP elnök-vezérigazgatója visszavonulására készül. Úgy tudjuk, hogy a döntés hátterében egészségügyi probléma állhat. "   (mno.hu)       "Csányi Sándor nem fontolgatja a távozást az OTP Bank…..
sok-sok 2013.07.21 20:09:12
@Secnir: nem beszelnek.

wc papirt keresnek nagyon...

es beatricet hallgatnak a regi, lekopott fenyrol...
es lassan , csak magunkban elkezdik formalgatni azt a mondatot: engem itt atb@sztak...

de hat errol szol ez az impresszioposzt is
sok-sok 2013.07.22 00:03:40
@jotunder: hm.. ez most igy egy kicsit furan nez ki igy harom sorban...

mert ugye hol a hatar? vegul is a vikor is remekul csinalja a SAJAT dolgait
Örülünk, Vincent? Pussy 2013.06.29 19:45:39
Most már legalább látjuk, hogy Bajnai Gordon – egyéb vezetői hiányosságai mellett – a közterületen rátámadó trollokat sem képes kezelni. A múltkor Schmuck Andor gügyögését kellett feszengve végignéznünk (kellett a fenét, én például harminc másodperc után…..
sok-sok 2013.06.29 21:31:37
@Kettes: Na ezt a pozicio valtast jeleztem.

nem fontos, de en is ezt gondolom. Mar mint hogy az orban altala iditott haboruban elemeletileg jo hangzik a beke galamb pozicio---valojaban , ha lonek rad, nehez pacifista kellemkedessel elutni az idot.

Le se merem irni, hogy mi lenne a megoldas...
Örülünk, Vincent? Lesz aratás 2013.06.29 11:12:02
     Kéri Lászlót hallgatom.  Arról beszél, hogy a baloldali-liberális értelmiségi elit számára mennyire nehéz volt azt megélni, hogy nincs rájuk szükség. De most talán.       Kéri Lászlót nemrég egy igen érdekes listán láttam.…..
sok-sok 2013.06.29 18:13:41
@jotunder: ez a generacios megkozelites, mint elemzesi eszkoz silany.
ami ennel sokkal nagyobb baj, hogy politikailag ez abszolut mukodeskeptelen..Nekem szerintem rosszabb a velemenyem K. Lacirol, mint neked, nem is szoktam meghallgatni,(o is rajongva varta a ketfharmadot, mint az B. Eszter, csak o most tagadja) de ha a "Planko felek" izlesbeli distinkcioja lesz meghatarozo, akkor Orban orokke marad. De megis fordithatom, ha volt valaha ertelme a generaciot hasznalni politikailag --sztem mondjuk akor sem--az nyilvan a Fidesz volt--es nezd meg, pl hogy kik ultek az elso orban kormanyban.

Te biztos le tudod modellezni azt a kepletet, hogy 1 db jobboldali tabor nagyobb es nem egyenlo mint a felaprozodott bali lib oldal (planbe ha a valasztasi rendszert ie erre a kepletre szabtak) es ez pontosan arra zsigeri utalatra es megvetesre alapozodik , amit en is erzek, ha rapillantok a feltudasu elitre (es meg orban krisztianra is aki szinten egy seggfej) de en legalabb tudom, hogy ez a megvetes a "politikai ertelmeben" nagyon artalamas --ezert nem hangoztatnam sose. Magyaran az a jo politika amelyik befogado, (sot minnel befogadobb annl jobb) ezek a generacios, stilaris, intellektualis felszabdalasok nagyon jol jonnek -- a masik oldalnak. Atto, hogy ez nekem se teszik, meg doreseh lenne ugy tenni, mintha nem ez lennek a kemenyen koppano valosag. es errol szol a mimi wc kefeje, meg a Keri kiemelkedo unikum fogyasztasa.
Istenemre mondom, szeretem a vitriolt! Ha kell, tűzbe tenném a kezedet érte, Kedves Olvasóm. Minden reggel ide van készítve ni, a kávé mellé egy külön kupicában. Mire megjelenik a napi idézet poszt, már le is küldtem az első kortyot, a kedvencek böngészősávban ott figyel a…..
sok-sok 2013.06.25 20:15:29
@jotunder: nem a huszas harmancas generacio--hanem azon belul egy mobil generacios egyseg, csoport.... de ettol nem lesz sokkal vidamabb a helyzet.
sok-sok 2013.06.25 20:35:54
@aritus: na jo, mara ennyi eleg volt. feladom.

valahogy lathatoan itt nagyon sokan akarnak egy tevkepzet rabsagaba kerulni. Csak utaoljara azert meg kerdezem megint: honnan a fraszbol gondoljuk, hogy "a sok leharcolt, avitt, leszerepelt pofa...abban a hiszemben gyűltek ott egybe, hogy majd ők fogják ezt a mostani gennyes rablóbandát elzavarni...!!!!! ""

most komolyan sztetek ki gondolhatta szarszon ezt magarol - a politikusokat leszamitva, nekik meg ez a dolguk vegul is..

az meg hogy 60-70-80 eves emberek osszejonnek szerintem eleg mindennapos..

de oke ezt anem tul bonyolult gondolatot nem tudom atvinni---harcoljunk a papirtigrissel, habordjunk fel azon, hogy e genyo farkashazy
ad 1, azt kepzeli hogy o donti majd meg az orban rendszert
ad 2, es nem sikerult neki...

hat hol vannak ilyenkor formallogikusok?? en alomra hajtom bolcs fejem...nemzetemert ennyit tehettem ma.
sok-sok 2013.06.25 20:45:06
@incze: mondd el hol ertem ezt felre???

"Leveléhez annyit még hadd fűzzek hozzá, hogy ha egy tücsköt meghívnak valahová, az ciripelni fog, ha egy baloldali politikust, az összefog, egy baloldali entellektüelt, az nyafog, egy tudósító pedig – vélhetően – tudósít majd. Ennek kikerülésére egy mód van: ha előadni, hozzászólni hívják."

Bocs , de nekem ez azt jelenti: a tudosito tudositani fog, HACSAK nem hagyjak eloadni..

ez azzal ekvivalens, hogy elmegyek hozzad vacsorazni, de csak akkor nem lopom el az ezustot, ha megdughatom a feleseged.---

tenyleg mar, hol tartunk???
Miután a szárszói dzsembori kapcsán megtudtam, hogy még létezik, tegnap este fellapoztam a négyszáz forintba kerülő Hócipőt. Átlapozva a negyvennyolc oldalnyi kínkeserves szenvedést komolyan gondolkozóba estem. Voltak ezek az emberek egyáltalán valaha viccesek? Az újság…..
sok-sok 2013.06.25 15:14:48
@pinter.bence: es ennek mi koze van a szarszoi felvonulashoz??? en mondjuk nem olvasok hocipot, nem nezek ATVt---de az nem is kotelezo.. vitykaval meg muszaj egyutt elnem mert o lopja ki a szemunket---ha lehetne vitykat levaltanam, es tovabbra sem olvasoknek hocipot..na ez milyen?
Demeter Tamás ifjú filozófus a pályázati „összbenyomásra” nulla pontot kapott a Bolyai ösztöndíj bíráló bizottságától. Demeter nem adta fel: kiposztolta az értesítést, majd az anonim értékelők magyarázatát a nulla pontra (Demeter morálisan…..
sok-sok 2013.06.21 20:44:27
@aronsatie: igen ---csak azt akartam jelezni, hogy nem erthetetlen lelkileg, hogy miert ezt leptek--es miert nem a lecsippentgetest...
ahogy en latom, erzekelem, olyan nagy a frusztracio, annyian erzik, hogy elmenetek a falig, hogy ilyenkor, mikor van egy esely odacsapni, akkor elgurul az iteloero...azzal eggyutt, hogy persze fogalmam sincs, hogy kik voltak a biralok in concreto, mik voltak a motivaciok.... de ne vesszunk el az apro tenyek erdejeben..
Az utcai demonstrációk, a belpolitikai események látványosan igazolják, hogy Törökország működő demokrácia. A jelenlegi kormány élvezi a magyar kormány támogatását. Kiváló együttműködés bontakozott ki a két fél között, és mind a kétoldalú együttműködés, mind pedig…..
sok-sok 2013.06.19 19:40:15
@nandras01: egyreszt. masreszt ezek ugyanazok a fiuk, akik a szemekilovetos bodokizmusbol kollektiv identitast gyertottak a jobboldalnak.... de most tenyleg akkor ezt most hogy? iszlamista paprikaspray oke, kommunista paprikaspray satani.... vagy, hogy???
      Tegnap a Magyar Színházban hangszóróval megzavarták a Magyar Fesztivál Balett bemutatójának tapsrendjét. Gulyás Márton és krétakörös társai az ellen tiltakoztak, hogy a kormány különösen bőkezűen támogatta Markó Iván társulatát.     …..