Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toth Viktor

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hivatalos weboldal: www.fraps.comLeírásA FRAPS egy teljesítmény-mérő, képlopó és valós-idejű videófelvevő megoldás.A FRAPS segítségével a képlopás rendkívül egyszerű, egy kattintással már el is készül. Az igazán hasznos tulajdonság pedig ezekben az elkészült képekben…..
  Leirás:A történet a jelenben játszódik. Főhősünk Niko Bellic, egy kelet-európai, nem igazán tiszta múltú ember. Az unokatestvére, Roman csalja el Liberty Citybe, elhitetve vele hogy ott jobb életet kezdhet (miután GTA-ról van szó ezért ennek esélye kisebb a…..
A játék története akár egy harmadik világháborús szituáció is lehetne, amikor is egy orosz szélsőséges úgy érzi eljött az ideje, hogy Oroszországba visszatérjenek a Szovjetunió alatti állapotok. Ehhez meg is van mindene, mérhetetlen mennyiségű pénz, viszonylag komoly hatalom,…..
Gépigény: O.P:Windows XP, Windows Me , Windows 2000 vagy Windows 98 (a játék nem fut sem Windows 95 - ön sem Windows NT alatt) Pentium III 600 MHz 128 MB RAM 4x CD-ROM/DVD-ROM 1.2 GB HDD DirectX 8.1 kompatibilis 16 MB-os 3D grafikus gyorsító kártya DirectX…..
 Magyar nyelven tartalmazza a következőket: * Access 2007 * Excel 2007 * Groove 2007 * InfoPath 2007 * OneNote 2007 * Outlook 2007 * PowerPoint 2007 * Publisher 2007 * Word 2007 Serial:…..
         Mentsd meg a bolygót a dühös csirkék újabb támadásától a legújabb ingyenes ügyességi és akciójátékban, a Chicken Invaders: Ultimate Omelette Christmas Edition-ben! Egy nagy csapat madár szállja meg a Földet, hogy elfoglalja,…..
Toth Viktor 2012.01.12 14:24:03
A Maxthon az alap böngészési funkciókon felül rengeteg hasznos eszközzel rendelkezik, melyekkel nagyban növeli a böngészési élményt. A Maxthon böngésző kezelőfelülete testreszabható, valamint beépített reklámszűrővel, RSS-olvasóval, kibővített Toolbar-al, több ablakos…..
Hasonlit a Pro Street hez de nem olyan , f@szább új szigetek is vannak benne nem fogy az életed mikor kezded és a kocsid se robabn fel csak ah tankhoz ér új skinek vannak benne redőr helyett egy ommandóst kapunk nem kell küldetéseket csinálni 999999999$ -el kezded a játékot Rikardo Diaz…..
Megjelent a GTA Vice City Pro street 2011 elég jó kis Vice city összesz kocsi át lett alakiva és persze és a város is új ragodollok emberek házak stb aki lekarja tölteni innen letöltheti: Letöltés torrentel: http://thepiratebay.org/torrent/6432458 Torrent…..
 Megjelent az online-letotles.blog.hu Fórum -ja itt van a linkje: http://onlineletoltesforum.netai.net/index.php..
                                                      Az Opera egy ingyenes, igen kis méretű, több platformon használható internetes tevékenységeket…..
 A Counter-Strike (röviden CS) egy taktikai, belső nézetű akciójáték (FPS), melyben a fő hangsúly a csapatjátékon van. Az első béta verzió 1999. június 19-én látta meg a napvilágot a Half-Life modifikációjaként. Az 1.0-s verzió után a Counter-Strike mint önálló játék…..
 Üdv a honlapon!! Itt találsz ingyenesen letölthető játékokat,programokat , portable -kat!!! Elérhetőség: MSN: toth.viktor56@hotmail.com Skype: viktorteam  Mindenkinek jó letöltést kivánok :) ..
  A GMST csapat hatalmas nagy pácban van, a főszerkesztők nem lesznek házon belül, így a tagfelvételiket a jelenlegi tagokra bízták. Medi bízik a tagok sikerében, és ott hadja őket egy hétvégére. Este egy váratlan telefon ébreszti fel MediEvil-t, hogy menjen le a város…..