Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a8d2

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban már írtam itt a blogon, hogy van rá esély, hogy ez egyszer könyv formájában is meg fog jelenni. Most bekövetkezett. A "Tíz év a Francia Idegenlégióban" című könyvembe 90%-ban a blog szövege került összefésülve, azon kívül jutott bele némi itt még nem közölt extra is. Akit érdekel,…..
Nekünk a kommunizmusból nézve, ahol a szegénység volt az úr, Amerika, a "szabadság hazája" maga volt a megtestesült paradicsom. Mindenki fejében valami csodálatos, isteni országként élt, ahonnan a jó filmek jönnek, mint pl. a San Francisco utcáin :-) meg a Kojak. De ugye információszegénység volt,…..
a8d2 2022.01.12 11:43:21
Holnap öt órától a Dugonics téren a szökőkútnál ismét CEU-s tüntetést tartunk - ezúttal a Csongrád megyei Momentummal közösen. Tavaly áprilisban már tartottunk egyet, akkor a közel ezren voltunk, ezzel az utóbbi idők egyik legjelentősebb vidéki demonstrációja lettünk. A legérdekesebb pillanatokat…..
    Ez a teszt tipikus esete annak, amikor egy jónak tűnő ötlet elkezd egy szürreális folyamattá válni. Az ember csak néz ki a fejéből és nem érti, hogy mi folyik körülötte. A történet egyszerű, mivel már mindegyik érintett céggel volt kapcsolatunk az eddigi tesztek kapcsán és ez év tavaszán…..
Gabi, akit az udvari dohányzóhelyen csak Mantás Gabesz néven szólítanak, az idén újabb fejlesztéseket hajtott végre, mert valahol talált egy klassz állapotú Omega A-t, 1,8-as motorral. Gondolom ezek után nem árulok el titkot, hogy megőrül az Opelekért. Amúgy egy folyosó…..
A huszárság is derekasan kivette a maga részét a Nagy Háborúból, de nem úgy, ahogyan azt a hadvezetőség elképzelte. A haditechnika fejlődése, és az új harceljárások alkalmazása nyilvánvalóvá tették, hogy a kivont kardú lovasrohamok ideje végleg lejárt. A huszárokat…..