Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doriko

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát eljöttek az utolsó közös dolgok ideje...Hétfőn Norbival végre befejeztük a FEM házit... Elég sokáig bent voltunk suliban és megszenvedtünk vele, de nagyon nem akart kijönni az az eredmény amit vártunk, de úgy döntöttünk, egyszerűen felesleges tovább szenvedni vele.…..
Sajnos ismét hanyagolnom kellett kicsit az élménybeszámolókat, most megpróbálom lehozni a lemaradásom. Ennek legfőbb oka, hogy most már eléggé hosszúak a napjaim a suliban, sajna ide is elért a finish hangulat... Minden nap bent vagyok reggel 8tól délután 5ig-6ig... Elég…..
Az ESN szervezésében a héten lehetőség nyílt ellátogatni Stockholmba és Tallinnba, illetve két éjszakát eltölteni egy tengerjáró hajón a két főváros között, amit csak "party boat"-ként emlegetnek az emberek.Az egész egy tájékoztazóval kezdődött november 7én,…..
Ahogy véget ért a szünet, azonnal beköszöntött hétfőn az igazi, tényleg nagyon ősz... Levelek elkezdtek nagyon sárgulni és hullani, és a hőmérséklet is lehűlt. Reggel már kimondottan kesztyűs idő van, főleg a biciklizéshez. És ha jobban belegondolok, azóta nem láttam a…..
Hát végre megérhettem ezt is. Mármint egy őszi szünetet. :) Elég sűrű programot sikerült összehoznom a hétre, amire büszke vagyok, dehát nem lehet csak itthon csücsülni, ha hirtelen felszabadul ennyi idő.Imolát a héten meglátogatták szülei, így rendelkezésünkre állt…..
Húha... Már kb egy hónapja, hogy utoljára írtam. Kicsit ellustultam, illetve túl sok az esemény mostanság. Ami persze nem baj, nem panaszkodom. :) Még szerencse hogy a határidő naplómba mindent vezetek, így most könnyebb lesz felidézni az elmúlt hetekben…..
A pénteki vacsi az olaszoknál elég jóra sikeredett. :) 8-an gyűltünk össze, 3 olasz, 3 spanyol és 2-en magyarok. Spagetti Carbonara-t főzött Andrea, mi mást. :D Majdnem másfél kiló tésztából készült, szóval bőven jutott mindenkinek. Közben elfogyasztottunk 3 üveg bort is,…..
Hétfő. Végre kezdődik a suli. :) Korán kellett kelnem, hogy beérjek a 8:15-ös kezdésre, mivel a suli biciklivel is majdnem fél órányi tekerésre van a kolitól. Structural Vibrations alias valami dinamika féleség volt az első órám. Azaz lett volna, ha nem marad el. Szépen…..
Szóval ott hagytam abba, hogy vasárnap városnéző séta. Az időjárás nem volt a legkedvezőbb, hol esett, hol fújt... De azért néha a nap is kisütött. Elég hirtelen változik itt az időjárás. :) A sétára sok diák érkezett, úgyhogy több csapatra osztottak bennünket. Az…..
Hát megérkeztem. Tehát új bejegyzés. :)Budapestről, az újonnan Liszt Ferencként is emlegetett reptérről indult a gépem. A "Norwegian" nevű légitársasággal repültem Koppenhágába. Elég jól néznek ki ezek a repülők, a farkukra mindig vmilyen híres skandináv ember,…..
Már akkor eldöntöttem, hogy dokumentálni fogom a kint töltött félévem, amikor elnyertem az Erasmus ösztöndíjat Dániába. Még valamivel több mint egy hónapom van az indulásig, de már most kezdek teljesen rápörögni a dologra, amit valószínüleg a tegnap kapott e-mail…..