Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bubba72

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi, klasszikus „határátkelős” történet Orsié, aki négy éve egyszer már jelentkezett, most folytatta történetét. Mint fogalmazott: „most volt végre egy kis időm irkálni, volt miről. Remélem, hogy egy kis pozitív energiát adhatok másoknak ezekben a szép időkben”. Nekünk sikerül, hiszen története…..
Nagyon sokba. Itt be is fejezhetnénk a cikket, de azért nézzük kicsit részletesebben...
Kezdem a lényeggel: a Duna TV Oscar-közvetítése, pontosabban az, ahogy a stúdióban megbeszélte a három műsorvezető azt, ami történt, ami várható, és úgy általában, hogy mi zajlik, az rendben volt. Lehet, hogy azért mondom, mert eredeti nyelven néztem, úgyhogy nem tudom milyen volt a szinkrontolmács…..
Bubba72 2016.02.29 10:35:48
@sixx:
Bravó!
Ez most tetszett!!!
A The Walking Deadet ért leggyakoribb kritikák között ott van az, hogy minek pofáznak annyit, inkább henteljék a zombikat illetve az, hogy úgysem hal meg egy fontos szereplő sem, még csak bajuk sem nagyon lesz meg az, hogy egy rendes gonosz sincs a Kormányzó óta, és eleve, őt is…..
Bubba72 2016.02.17 11:28:03
@huber66:
Nem állt,mint ahogyan most sem áll szándékomban ítélkezni,pláne úgy,hogy még azt sem tudom mit fogsz írni?!:)
Magamat is gondolkodó embernek tartom,éppen ezért nem gondolok bele ebbe az "alkotásba" túl sokat.
Ezért tartom kiválónak,hogy az egész napos gondolko (d)zás után már nem nagyon kell!:)
Nakéremszépen. Az AMC és a comment:com közös játékában a Fear The Walking Dead nézői közül egy szerencsés a párjával/barátjával/klónjával együtt elutazhat LA-be, ahol eltölt majd 3 napot, kap 500 dollár költőpénzt, megmutatják neki a várost, ahol a Fear the Walking Dead…..
Elég régóta várom már, hogy végre valaki a sok hamburgeres és texmex után végre tisztességes, magyaros street foodot csináljon. Végre eljött! Hiába jó kaja a hamburger, a gourmet burgeres téma annyira unalmas már, hogy még szidni se igazán érdemes. Volt pár próbálkozás…..
Bubba72 2015.09.05 08:40:52
@kacsa666:
Ejnye,hát miért nem Világevő Jr. születéséhez gratuláltál?!?
Persze,hogy érzékeny lett a guminőre!!!!
Láthatóan nehéz dilemmával küzdenek a radikálisok: hogyan húzzanak valami kézzel megfogható hasznot a nyomorból vagy háborús viszonyok elől menekülő szerencsétlenekből? Emberileg nyilván nem gond se a leverés se a lehúzás, elvégre "ezek" nem mi vagyunk, ezekkel bármit lehet,…..
Összeszedtem ismeretségi körből, olvasóktól és persze saját tapasztalatokból, hogy mi idegesíti a legjobban a vendégeket egy étteremben. A valósággal való bármilyen egyezés NEM csupán a véletlen műve! Soha nem fogom elfelejteni az ősrégi bisztrós trükköt, amikor az…..
Már az is önmagában undorító, hogy 8, 9 vagy 10 éves gyerekekkel politizál bárki, de az felettébb hányingerkeltő, hogy iskolában nyíltan buziznak és mocskolódnak a szélsőjobboldali szittyák nemzetmentés címszóval. Az már csak hab a tortán, hogy az előadó rossz magyar…..
Bubba72 2013.06.30 23:30:48
@draft21:
Koszonom,jöhet a coming out-om,mert vegre egy okos ember helyesen kielemzett!!!
Ostoba,tarisznyas gyökér!!!
Egy éjszakai sétálás alkalmával vettem észre a kis bódét, mely azon a ponton keltette fel a figyelmemet, hogy megláttam rajta a nevét és webcímét: Street Burger. Valódi remek falatok az utca stílusában, vagy csak teher lesz a bélrendszernek? A bódé rendelkezik egy kis terasszal…..
Bubba72 2013.06.14 23:01:50
@speed:
Nagyon szeretnem,ha 100-150 Ft-bol egy igazán jo,csak 10 dkg-os,a la minute huspogacsara meghivnal!!
Okostojás!!!
Pffff !
A Trónok harca legutóbbi epizódja, a harmadik évad kilencedik része olyan mértékű felháborodást váltott ki a nézők körében, amire régóta (na jó, 2011 óta) nem volt példa. A sorozat alapjául szolgáló regényeket író George R.R. Martin neve egy napra a gyökérség nemzetközi…..
A “magyar nemzet” védelmének leple alatt sikerült a Miskolci Törvényszéknek a rasszista bűncselekményeket szankcionálni hivatott tényállást cigányellenes csoportok javára felhasználnia. A sajóbábonyi ügyben május 9-én hozott I. fokú ítélet abszurd…..
Bubba72 2013.05.14 21:43:28
@vitalis06:
Elfogadom,egyetértek,korrekt vélemény!!!
Bubba72 2013.05.14 21:44:46
@K12K23:
És ez sem elképzelhetetlen!
Érteni vélem az írást,de az álláspontom nem változott!
Bubba72 2013.05.14 21:59:20
@K12K23:
Ezek szerint jól értettem!:)))
Nehéz idők elé néznek Tatuin bolygó dzsavái. A hajléktalan, és kihajigált robotok begyűjtéséből élő szerencsétleneket a Coruscant 8. kerületi kormányzója, Koocsis Buckalakó Máté szeretné kiszorítani a felségterületéről, a nem túl távoli jövőben pedig magáról…..