Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vlad

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hősök 2006.09.19 11:19:00
A tegnapi eseményekről mindenki beszámolt már, sokan, sokfélekéépen fogják értelmezni, nekem ami lejött a HírTv közvetítéséből annyi, hogy a kissé remegő hangú riporter egy kis szerepzavarba került - minden bizonnyal a könnygáz miatt - és úgy képzelte, hogy a lyukas…..
Perceken belül megindul a rendőrattak, tudósít a Tények. A vonalban Garamvölgyi László, elmondja, hány ezer rendőr, milyen felszereléssel, honnan, mikor és hogyan fogja felszámolni a randalírozást. A tudósítók legyenek szívesek eltávolodni. Ezzel Bárdos András…..
comment:com Nincs több élőkép? 2006.09.19 02:40:00
A HírTv-n nemrégiben bejelentették, hogy a csatorna két munkatársa is megsérült, azóta nincs élőkép a Szabadság térről egyetlen csatornán se. (Mert ugyebár minden adó a HírTv- képét adta) Megsérültek a tudósítók vagy csak lemerült az akku? A tömeg úgy tűnik nagyon…..
comment:com A Tv2-é Gyurcsány 2006.09.19 02:12:00
A Tv2 nyerte meg a „Ki szólaltatja meg először Gyurcsány Ferencet?” –díj nagyokat hallgató miniszterelnököt ábrázoló, fröccsöntött mellszobrát. Azért a hírverseny győztesének mámorát biztos nagyban csökkenti, hogy közben a békés Kossuth teret és a HírTv…..