Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsugásjózsi

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon és Erdélyben egyaránt. Sőt, az egész román nép harsányan röhög azon, hogy a vitéz magyar kormány harcot indított a holland sörgyár márkajelvényének számító vörös csillag ellen. Ritkán van alkalma magyarnak és románnak arra, hogy egyformán szívből nevessen ködszurkáló politikusok…..
A sikeres oktatási rendszerekről automatikusan a finnek és a Távol-Kelet országai jutnak eszünkbe. Amit azonban Szingapúr vitt véghez, az már-már a sikernél is több: Li Kuang-jao vezetésével a városállam néhány évtized alatt elérte, hogy a legszegényebbek közül a leggazdagabbak közé kerüljön, a…..
Nem leszünk gyarma-a-at!Multikám húzzá má el má! Magyarország az idén augusztusban teljes egészében visszafizette a 2008 és 2009 során felvett IMF-hitelt. A lehívott hitelek összesen kb. 7,64 milliárd SDR-t, azaz közel 11,6 milliárd dollárt tettek ki. Jelenleg a Franklin…..
  Balsai István alkotmánybíró autója kedden a megengedett forgalmi iránnyal szemben haladva hagyta el az Alkotmánybíróság Donáti utcai épületét. Amikor az atv.hu rákérdezett ennek okára, Balsai előbb az AB sajtóosztályához irányította volna a kérdezőt, majd azt a…..
              A magyarok fegyelmezetten elfogadják a kihívások miatt szükséges változásokat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, Brüsszelben tartott előadásában, az Európai Politikai Központ elemző…..
Zsugásjózsi 2012.04.24 18:25:56
1. A demokráciaMég a látszata is! Mert igazi demokráciáról a fülkeforradalom óta nem beszélhetünk. Elég csak megnéznünk a törvénykezést (akár visszamenőlegesen is), vagy a különböző hatalmi ágak vezetőit. Már szó sincs arról, hogy esetleg az aktuális politikai oldallal…..
Szijjártó Péter szerint egy ilyen szociális érzékenységgel megáldott ember ne legyen felelős politikai pozícióban. "Gyurcsány Ferenc hónapok óta minden héten elveti a sulykot, amikor emeli a benzin és a gázolaj árát. Kapzsiságát a magyar lakossággal fizetteti meg" -…..
Ma nulla órakor életbe lépett az új vasúti és autóbusz-menetrend. Az eddigi napi mintegy 3 ezer vonatból 410 áll le. Az autóbuszjáratok száma harminccal csökken. A vasútvonalak felét érintően megváltozik a menetrend, sok a szűkítés, milliós nagyságrendű embertömegnek kell…..
Zsugásjózsi 2012.04.15 18:02:53
@OneBigLike: Az előző kormányok alatt biztosan nem így gondolkozott ezekről a dolgokról. De a fideszes észjárás győzött.......Így könnyebb magának!!!!
A fanyalgóknak:Orbán Viktor Esztergomról:"Nem avatkozhatok bele olyan mélységben a város ügyeibe, mint ahogy én magam is látom, hogy szükség lenne"forrás: fidesz.huMert itt demokrácia van és alkotmányos korlátok...
Varánusz Szájmenők 2011.09.18 04:55:18
Kommunikációt erősít a kormány. Ez speciel rájuk is férne, ha nem megszorítások idején vernének el erre másfél milliárdot. A jelenlegi retorika alekoszi mélységekből - mindig, minden körülmények között háború - és a nemzeti giccspiac szakadtas sztanioljából…..
Macesz.com és nem..... 2011.09.12 08:13:20
 Nem jön össze ez nekem. Asszem már nem is erőltetem. Maradok az őserdőben autó nélkül. Talán már ez se olyan fontos. Kissé deprimált vagyok, de gondolom, megértitek. Most a hűtőrendszer nem jó. Majdnem felforrt a víz éppen hazaértem. Nem tudtok egy jó autószerelőt?…..
Egészen másról akartam írni eredetileg, de beleszaladtam egy képbe. Elméláztam fölötte, és nem értettem: hogyhogy nincs erről egy hangzatos bejelentés? Miért nem áll ki Kedves Vezetőnk, és mondja bele egyenest az arcunkba? Miért nincs megadva ennek a megfelelő nemzeti…..
Valószínű nem Szalai Annamari nyomására történt meg tegnap este, hogy a roppant tényszerű MTV híradó helyreigazításra kényszerült. Nekem, a MTV 2-es csatornán sikerült elfogni a médiatörténeti eseményt, de netes verzióba már nem került fel a helyreigazítás.Valószínűleg…..
Ma elértük a gödör alját. A kormány nem számít arra, hogy a svájci frank erősödése nyomán a fogyasztás drámaian visszaesne - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM). forrás: ma.hu Nincs hova vissza. Már a Nemzet Jobbkeze sem számít drámai visszaesésre. A fogyasztás…..
Varánusz Nicsak, ki beszél! 2011.08.23 05:45:00
Egy héttel a nullás negyedév bejelentése, és a matolcsyzmus kimúlása után mértékadó jobboldali gazdasági szakemberek is kongatni kezdik lassan a vészharangot. I. Orbán király gazdasági minisztere, Chikán Attila is elérkezettnek látta az időt a nyilvános beszólásra: a…..
 Ugy lett. A sok ugrándozás alatt Kifolyt a tinta; foltja megmaradt. Megyeri elbusúl – kedvét szegi Neki A folt, Mivel csak egy kabátja volt, Amint mondom, csak egy kabátja volt.Mi több: kabátja épen sárga volt, És igy annál jobban látszott a folt. „Eldobnám – szólt – de…..
Zsugásjózsi 2011.08.02 18:54:57
Macesz.com gáz,víz,sóder 2011.07.14 19:22:00
Tegnap elszállt a bejegyzésem, ezért újra kell írnom, ha mégegyszer ez lesz, többé nem tudjátok meg, hogy hogy vettünk sódert, cementet, gázt benzint és vízet.Az úgy volt, hogy beültünk a Toyotába, elmentünk a bányába, felálltunk egy mérlegre autóstól, aztán odagurultunk a…..