Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verots

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyetlen pillanat alatt beleszerelmesedni nem csak emberbe, városba is lehet – én legalábbis régóta hiszem ezt. Így járt a mai poszt írója, Zeeuws Meisje is, aki ráadásul egyetemistaként került ki egy varázslatos holland településre. Már meg is kértem, hogy ha gondolja, folytassa…..
Olyan izgatott voltam a születésnapja miatt, hogy csak most, napokkal később jutott eszembe, hogy elfelejtettük átadni Neki a két rongybabát, amit régóta dugdosok egy dobozban a jeles napra tartogatva:) Tökéletes napot szerettem volna adni Neki, és talán sikerült is. Egy olyan napot,…..
A retinán keresztül, ami a másodperc törtrésze alatt olyan összetett számításokat végez, ami egy szuperszámítógépnek is évekig tartana, az emberi szem százmillió fényérzékeny sejtje a látóideg millónyi idegszálán keresztül szállít információt az agyba. Az általunk…..
verots 2012.02.13 15:36:37
I love Budapest CSÜTÖRTÖK - Láv 2011.12.29 09:46:34
 Eltelt a karácsony, aludtam is kétszer egymás után. Évek óta nem volt ilyenben részem, de hát az alvás olyan, mint a biciklizés, akármennyit hagysz ki, mindig ugyanúgy megy!Hétfőn még rokonoztunk egy keveset, aztán nálam vendégeskedtek a legcukibb rokonaim, imádnivaló…..
 2011. 09. 15. --> készülődés, utazás, hosszú beszélgetés, a kecskeméti napsütés élvezése egy kávézó teraszán, hosszú órák és ügyek intézése, megdöbbenések sorozata. Utazás és utazás, öröm és kényelmetlenség, apró kis boldogságcseppek egy gyermek…..
Augusztus 5. A nagy nap. A suliban is lassan teltek a percek, bár a második órán már csak sörözni ültünk ki a Rynekre. Aztán kis ceremónia a kurzus végének a tiszteletére, kiosztották a papírokat, ami jelzi, hogy elvégeztük ezt a 4 hetet, ki-ki a maga csoportjában, majd ebéd és…..
verots 2011.08.11 09:47:45
@Biedronka: köszönjük szépen :)) amúgy értettem én, hogy nem Rád vonatkozott, de hát ugye a másik leányzót is ismerem szegről-végről, azért kérdeztem rá :) gratulálok nekik :)
megnéztem a képet, szépek vagytok :) jó itthonlevést! :)
Már csak pár nap és útra kelünk. Immáron hazafelé vesszük az irányt. Azért tartalmas volt ez a 4 hét. Olyan tömör gyönyörként tudnám jellemezni. 23-án kirándulni voltunk a hegyekben (Góry Stołowe). Részt vettünk egy olyan "hardcore" túrán. Egyik oldalon…..