Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PomberMaci

14 bejegyzést írt és 375 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Leendő Párom, Pasim! Előre szólok, hogy nem vagyok könnyű eset: ezt hívhatjuk manapság divatos jelzővel nárcisztikusnak, de lehetek pszichopata, bipoláris meg akármi, lényegtelen. Fontos, hogy legyen mire fogni az egészet - leginkább valami betegségre - hiszen minden faszságom mások hibája…..
PomberMaci 2022.02.18 18:37:35
PomberMaci 2022.02.18 18:40:54
@PomberMaci:

Tehát... a többi meg csak részben.
A liberális demokrácia az orbáni propaganda hazugságaival ellentétben egyszerűen a törvényes rend uralmát jelenti - abban azonban igaza van, hogy Magyarországon rég nem beszélhetünk jogállamiságról...
PomberMaci 2021.10.05 16:40:35
PomberMaci 2021.10.05 16:43:05
@Szabványok:
"Ezt érezték is, mert akkor volt egy döntésük, hogy nem módosítják az Alkotmányt, csak 3/4-s többséggel. "
Halkan jegyzem meg, hogy AZONNAL módosították, az önkormányzati választásokat módosították egyfordulósra, ezzel betonozták be a liberálisokat 2010-ig Budapesten.
Természetesen amikor a Fidesz kormány tette UGYANEZT az országgyűlésivel, akkor az már maga volt a nácizmus...
Az egyik új hazai Michelin-csillagosban egyszerre elérhetők a hazai és a portugál gasztronómia izgalmai. Egy nagyon portugál befejezés (az előtérben)..
PomberMaci 2021.09.06 20:37:20
@Vén motoros:
Ez óriási sztori.:-))))
Az 1980-as években számos olyan videoklip született, amelynek láttán a néző csupán arra tud gondolni, hogy az illetékesek biztosan nem forgatják le, ha nem fogyasztanak tekintélyes mennyiségű kokaint munka előtt. E kategóriába tartozik az amerikai stadionrock királyai közé tartozó Van Halen…..
1971-ben jelent meg kislemezen a hard rock legenda Deep Purple egyik legismertebb dala, a Strange Kind Of Woman, amelynek ihletforrásáról több érdekes anekdota is született az utóbbi öt évtized során...
Az orosz állami hírügynökség a TASS, egy rendkívüli cikket tett közzé, amiben megvádolják a NASA űrhajósát Serena Auñón-Chancellort, miszerint érzelmi összeomlást szenvedett el a Nemzetközi Űrállomáson való tartózkodása során, ami hatása alatt megrongálta az orosz Szojúz űrhajót, hogy mielőbb…..
A pornóra rá lehet függeni, ezt már megvizsgáltuk egyszer. Mindez azonban csak egy apró szelete annak a sok káros hatásnak, ami a rendszeres pornófogyasztót éri, sokszor anélkül, hogy önmagán észrevenné azokat. Pedig kihat nem csak rád, magadra, de a szexuális életedre, és ezekből fakadóan a…..
 Rengeteg pirospaprika? Nem túl kedvező előjel egy étteremben. Mostanáig...
Kicsilyányék jönnek vasárnap ebédre! A sült csirke biztos nyerő, a krumplit rajta kívül mindenki szereti, de neki jó valami saláta is köretnek. Feleségem főzött egy korhelylevest és kavart egy szép coleslaw-t. Én meg a csirke ízesítésével voltam elfoglalva...
Új paradigma Meleg lesz 2021.06.17 16:08:58
Ahhoz nem fér kétség,  hogy a magyar kormány megint gyalázatot művelt az országgyűlésben. Most annyival tisztább a helyzet, hogy egyértelművé tették: aki másmilyen, az bűnöző. Jól van ez így. Semmi mellébeszélés, semmi szégyenkezés: egy igazi tökös gyerek nem habozik, ha meg kell alázni vagy pofán…..
Hogyan is nevezzük az egyedülálló nőket, akik még gyerekeket is nevelnek? Lehetőleg maximum két szóban és úgy, hogy ne hangozzék hivatalosan? Az angolban valahogy frappánsabb a Single Mom, mint amire magyarul képesek vagyunk: az egyedülálló anya túl hosszú és hivatalos elnevezés, a leányanya nyilván…..
A 2019-es nagy budapesti kampány idején két zöld megközelítés csapott össze (nem csak) a pesti alsó rakpart ügyében: az egyik azt mondta, „a pesti alsó rakpartot fokozatosan átadjuk a sétáló, kerékpározó, rollerező emberek számára”, a másik meg csak azt, hogy „a pesti rakpart viszont azonnal…..
PomberMaci 2021.02.26 22:31:09
Kedves Life Advisor! A férjemmel újra és újra ugyanazt a körforgást éljük át. Sokáig nem szexelünk, inkább pornót néz, nem érzem, hogy vonzódna hozzám és még a fejemhez is vágja, hogy többet kell tennem azért, hogy vonzónak találjon. Aztán persze rájön, hogy megbántott és elnézést kér. Ezután…..
PomberMaci 2021.02.15 08:49:58
@Almandin: " Miért kellene lemenni kutyába bárkinek a szexért? Egyrészt az olyan kapcsolatok fabatkát se érnek, ahol a másik fél megalázkodásért cserébe adagolja a szexet."

Erről szól a cikk, minden jel szerint.
A legtöbb férfi már belefutott ebbe, hogy anyus beveti a szexfegyvert. Aztán azon rikácsol, hogy piszokul nem érzi jól magát a kapcsolatban. És ír egy cikket a lifeadvisorra...:-)
Már egy hete él az új magyar dróntörvény és még mindig nem lehet azt betartva, szabályosan repülni Magyarországon. Sőt azt sem tudni, mikortól várható bármi előrelépés ezügyben...
PomberMaci 2021.01.06 16:43:08
@bekov:
"remélem miután jövőre elzavarják ezeket az elmeroggyantakat a következő bagázs nem felejti majd el eltörölni, vagy legalább fellazítani ezt a marhaságot... "

Még ha ez meg is történne (nem fog), egy következő kormánynak esze ágában nem lenne eltörölni, ők is szeretnének szép nagy magánbirtokokat.
Orbán Viktor annak köszönheti több mint 10 éve fennálló hatalmát, hogy átlátszó trükkjein a magyarok többsége a mai napig se lát át. Pedig kezd nagyon kiismerhető lenni a kormányfő, főleg mióta lépéshátrányba került a koronavírus elleni küzdelemben. Úgy tűnik, a Fidesz kommunikációs csapata még…..
Az igazi Star Wars fanok és Csillagok háborúja mániásak (vagyis a komplett 2,3, 10 és 11 rajongói csoport) elfogadja azt a tényt, hogy a franchise egy olyan világot teremtett, mely meseszerű és amelyben nem érdemes belekötni a realitások hiányába. Ugyanakkor érdekes végiggondolni, hogy mi az az 5…..
Pestis, feketehimlő, kolera, spanyolnátha - a járványok végigkísérték, sőt olykor alakították az emberiség történelmét. Az utóbbi évtizedekben a HIV, a SARS, a madárinfluenza, aktuálisan pedig a koronavírus megjelenése figyelmeztet bennünket, hogy a modernizációs folyamat során elhatalmasodott…..
Az ún. illiberális állam csak egy kicsit értelmesebb választás a középkornál; csupán annyival, amennyivel nem kell hozzá megtanulni az időutazást, hanem elég elhinni (kellő tudás hiányában), amit az embernek egy cinikus politikai vezető mond. Hogyha ehhez egy egész ország is asszisztál, akkor…..
Volt nekem 7 évig egy MacBook Air gépem, amivel boldog voltam, sosem volt semmi baja. 7 év után eladtam 2017-ban 75 000 Ft-ér, mert már újrainstallálás után is nagyon lassúvá vált.  2017 decemberében vettem egy Macbook Pro (13 inch, 2017, 2 TBT3) gépet bruttó 441 000 Ft-ért az Edigitalban. A…..
PomberMaci 2020.04.18 14:37:30
@metal: "kérdés mikor fordul meg a trend? "

Soha.
Ameddig ilyen balekok vannak, akik egy ilyen szarért kiadnak félmilliót, addig az Alma bátran csinálhatja azt amit csinál.
Prémiumautó fogalma első körben. Olyan kocsi, aminek a minősége azt az érzést kelti bennünk, hogy megéri a pénzét. Egy mondatban így lehetne talán leírni. Hogy ez kinek mit jelent szintén megér pár gondolatot,..
Elhagyatva, egyedül, 1,5 hónap szenvedés után, katéterezve, meztelenre vetkőztetve. Tisztelt Praxisblog!   Hosszú vívódás előzte meg a levelemet, amit Önöknek írtam. Hónapok óta gondolkodom, hogy el merjem-e mondani a történetet. Elsősorban a szakmai véleményükre lennék kíváncsi. Édesapámat…..
Fiatalon álmaim netovábbja volt, hogy végre legyen egy komoly pasim. Hogy együtt lehessek valakivel, megosszam vele a gondolataimat. Például nagyon vágytam rá, hogy együtt menjünk bevásárolni. Ez most iszonyú infantilisnek tűnik, de akkoriban, félig még gyerekként az, hogy valakivel felnőtt módra…..
PomberMaci 2020.03.07 08:48:24
@Euscorpius Hungaricus:
" az én esetemben már a gyerekemről sem úgy kell gondoskodnom, mint régen, hiszen már felnőtt."

Ácsi... akkor te nem szingli vagy, s nem is agglegény. Te elvált/özvegy/stb. Te már leélted párkepcsolatban az életed egy részét, van(nak) gyerek(ek), ez _nem_szingliség_, ez a férfijólét.:-)))
Az elmúlt napokban több híradás szólt arról, hogy a Kormány egészségügyi reformlépésekről döntött. A vonatkozó kormányhatározat (1798/2019. (XII. 23.) Korm. határozat), valamint a két új kormányrendelet (a 358 és a 359/2019. (XII. 23.) Korm. rendelet) alapján azonban megállapítható, hogy mindaz, ami…..