Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teczár Szilárd

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei MA-s képviselői választásokon e hét végéig szavazhattok az ELTE BTK épületeiben található urnáknál. Teczár Szilárd jelöltünk programját itt olvashatjátok. Teczár Szilárd (Thomas Kuhn Mozgalom) Művészetelméleti és médiakutatási Intézet Tisztelt…..
Kováts Gergely, a Budapesti Corvinus Egyetem felsőoktatás-kutatója A finanszírozáson és a keretszámok meghatározásán keresztül az állam eddig is beleszólt az egyetemek működésébe, a kancellári rendszer azonban lehetőséget teremthet arra, hogy a kormány kinevezettje felülírja…..
Jobbegyenes Who the fuck is HaHa? 2013.01.07 22:36:32
Történt az, hogy a múlt héten néhányan azzal ünnepelték az új esztendő kezdetét, hogy telefújták Hallgatói Hálózat-os graffitikkel az ELTE épületeit. A HaHa elhatárolódott, elítélte a rongálást, és azt is vállalta, hogy eltakarítják. A falfirkák viszont azóta is ott…..
A november 22-én, Hatvanban történtekkel kapcsolatban a TASZ az igazság minél teljesebb feltárására és a rendőri bántalmazások sértettjei jogainak érvényesítésére törekszik. Úgy gondoljuk, sem a rendőrség írásos közleménye, sem kiadott videófelvételük nem tartalmazza az események összességét.…..
Teczár Szilárd 2012.12.04 15:46:57
@pengusz: én speciel egy fillért sem, szakmai gyakorlat.
 Tisztelt Hallgatótársak! Nem szólítanálak meg benneteket, ha egyetemi léptékben is érvényesülne Magyarország Alaptörvényének IX. cikkelye, ha az egyetemek biztosítanák számunkra a véleménynyilvánítás szabadságát, és a szabad tájékoztatás feltételeként…..