Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slingsh0t

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Már félve ülök be magyar filmre, mert már sokszor volt hányingerem egy-egy film után. Szerencsére végre egy pozitív csalódásról tudok beszámolni: A vizsga című film szerintem zseniális.  Az alapötlet is figyelemreméltó: úgy mutatja be az '56 utáni megtorlás…..
  A KDNP, az IKSZ és a Fidesz közös módosító javaslatot nyújt be a közterületek és közintézmények átnevezésére vonatkozóan. Indoklásuk szerint még mindig több ezer közterület neve őrzi a diktatúra nyomait, ám ezen most változtatnának. Az érintett területeken…..
Orbán Viktor miniszterelnök határozott és kemény volt a Fidesz-KDNP hétfői frakcióülésén abban, hogy meg kell szüntetni az egyszerűsített vállalkozói adót, az evát; a kormánypárti frakció azonban arra kéri a kabinetet, vizsgálja meg annak lehetőségét, hogy jövőre emeljék…..
Az ezotéria egyik legnagyobb hazai terjesztője, az Édesvíz Kiadó kiadta egy amerikai (nem)gyógyító, Eric Pearl könyvét, melynek címe: Kapcsolatteremtő gyógyítás. De hogy ne csak a könyvön keresztül ismerkedhessenek meg a magyar olvasók a (nem)gyógyításnak ezzel a fajtájával, meg is hívták…..
slingsh0t 2011.11.07 08:15:55
@algi: Mármint "Kapcsolatot nem teremtő csalást, ami emberek életébe is kerülhet" Ezek nem "derék nemgyógyítók", hanem mocskos csalók, potenciális gyilkosok.
slingsh0t 2011.11.07 10:12:43
@tapangász: minden ezotéria "megélhetési ezotéria". Kivétel nincs.
slingsh0t 2011.11.07 12:27:23
@tapangász: 1. Honnan tudod, hogy nem szervi eredetű???
2. Dehogy mulasztottad el, csak azért mondták, hogy elmúlt, hogy megszabaduljanak tőled végre. Bár, ha békén hagytad őket, akkor biztos enyhült a fejfájásuk.
A kommunista pártállami vezetők nyugdíjainak csökkentése a Galamus szerzője szerint a rendszerváltás presztízsének lerombolása: „Orbán Viktor – a rendszerváltás lényegének meggyalázásához érkezett el, kizárólag a maga hatalommániájának érvényesítése…..
Nesze!szer Kapd be a szagodat! 2011.10.30 15:46:00
  Mi ma  magunkra fújtunk egy pici kis parfümöt és úgy indultunk el otthonról. Aztán hirtelen olyan "oldskúlnak" is éreztük az egészet. Tudjuk, hogy várnunk kell még rá... de! Nemsokára csak egy tablettát vagy kapszulát kell bevennünk és már kész is…..
slingsh0t 2011.10.30 22:02:19
  Az állam világnézeti szempontból semleges. Mivel az állam világnézeti semlegességének az elmúlt években sok félreértést váltott ki és vitákat okozott, igen fontos, hogy a semlegesség jogi jelentését rögzítsük. E semlegesség egyfelől azt jelenti, hogy nem azonosulhat…..
slingsh0t 2011.10.30 17:46:43
index.hu/belfold/2011/10/29/tudja-e_hogy_a_buddhistakat_nem_temeti_el_a_pap/

És erről, a pedofil szarházi geci csuhások faszát nagy örömmel szopkodó szardarab polgármesternek vajon mi lehet a véleménye a "világnézetileg semleges államról"?
  Egy igen érzékeny, és általában rendkívül „büdös” témával kapcsolatban szeretnénk ma gerjeszteni a feszültséget, a technológiát úgy hívják: hulladékból energia (waste to energy, WTE). Az egyszeri ember, ha meghallja a hulladékégető kifejezést, azonnal arra…..
slingsh0t 2011.10.29 17:24:54
@naivbela: sokkal komolyabb kijelentések is vannak benne, és ami a legidegesítőbb, a többségük számadatokkal alátámasztva.
Érdekes tanulmány röppent fel a minap, ami megerősítette a Homárt abban a hitében, hogy az influenza elleni vakcinákat a hajunkra kenhetjük:Az influenza elleni oltás egészséges felnőttek esetében alig csökkenti a tüneteket, és nem mutatható ki, hogy fékezné a szövődményeket,…..
Bármennyire is szerencsés lenne, félő, hogy a válás nem lesz békés, bármennyire is ez lenne a célszerű és hasznos. Az MSZP kiásta a csatabárdot a Demokratikus Koalíció ellen. Mesterházy Attila - talán nem is önszántából -, de történelmi hibát vétett.Pedig úgy is…..
Épp pénteken írtunk az immár elérhetővé vált Anti nevű hacker-appról, most pedig egy újabb ingyenes csapásmérő eszköz került a kezünkbe, amivel bárki tönkre teheti mások netezési élményét. A WiFiKill, ahogy a neve is mutatja, egyszerűen bárkit letilthat egy adott…..
Ez a bejegyzés körülbelül azért jött létre, hogy rendszerezzen több külföldi és magyar nyelvű oldalt. Le fogom írni, hogy melyek azok az oldalak, amelyeket érdemes rendszeresen olvasni, melyeknek sok közük van a tudományhoz és amelyek ennélfogva megbízhatóak. Lesz egy NEM…..
   Dicsérni jöttem, nem temetni, ezt szeretném mindjárt rögtön az elején leszögezni. Hogy miért kell ezt külön bejelenteni, az nyilván nem lep meg senkit, hiszen a Red Hot Chilli Peppers legújabb lemezét elég rendesen lehúzta a sajtó. Érveiket most nem sorolnám fel,…..
Szóval, ne nagyon készüljetek se a nagyihoz, se moziba vagy vidámparkba október tizenötödikén! Mivel, ha esetleg nem tudnátok, világforradalom lesz. (Én azért inkább maradok a BONUSZ fesztiválnál!)..
Slovensko, do toho! Szlovák pardon 2011.09.30 00:02:00
  “Magyarverő tótok” – hallani sűrűn Magyarországon, ha Malina Hedvig ügye szóba kerül. Jelen posztunkban ezt a leegyszerűsítő toposzt romboljuk le. Bemutatjuk a szlovák társadalom megosztottságát a nyitrai esettel kapcsolatban, amely szlovák és magyar…..
A felsőoktatás átalakításáról potyogó információkat vegyes érzelmekkel követem. A legnagyobb baj, azt hiszem, magával a potyogással van. Előkészítetlen, döntés előtt álló koncepciókból csemegézik a nyilvánosság, azután jön a cáfolat, a helyesbítés – ezek soha…..
A jailbreakelt iPhone-okkal szinte bármit meg lehet csinálni, például egy Lion témát is rá lehet húzni szegény iOS-re, hogy mindig ugyanoda kattintsunk, bármelyik Apple-cuccunkat vegyük is elő.Ami számomra érdekes, hogy a Launchpad előhívásának pillanatában alig lehet megmondani,…..
slingsh0t 2011.09.20 10:28:38
@iLie: Ameddig ember ül a billentyűzet másik oldalán, addig nincs biztonságos rendszer. Egyébként kb 10 éve nem használtam apple terméket, linuxos vagyok.
Anna rokonságától értesült, hogy a hírhedt MLM-es "távközlési" cég, az ACN immár hazánkban is megkezde áldásos agymosó tevékenységét. Amíg megkapjuk az első felháborodott videotelefonos ügyfél panaszát, nézzünk egy egyszerűbb esetet, amikor csak simán a…..
Doktor MMA UFC 134 RIO 2011.08.26 12:39:00
A hétvégén 12 év után visszatér a UFC Brazíliába, arra helyre, amit a szervezet indulása óta valójában el sem hagyott.  Meglepőnek tűnhet az adat, miszerint az eddig megrendezett 182 élő eseménynek mindösszesen kétszer adott otthont az ország, ugyanis a brazil-vonal az USA…..
Az ezotériában és az alternatív gyógyítók körében népszerű koncepció az aura. Ez valamiféle finom, több rétegből álló energiamező, amely körülveszi az embert, és színéből, alakjából, kiterjedéséből következtetni lehet az illető személy egészségi és lelkiállapotára. Állítólag meg lehet tanulni az…..
Eddig csak teasereket kaptunk, most viszont már egy félperces, rendes trailert is, motoros zsiványokkal, gépfegyverekkel, új szereplőkkel és az évad első hivatalos képsoraival. SAMCRO, motherfuckers. ..
slingsh0t 2011.08.10 14:28:02
Doktor MMA It's TIME! + UFC 133 2011.08.03 12:58:00
Hölgyek, Urak, MMA fans!Útnak indul Doktor MMA blogja, kizárólag rendelési időben, recept nélkül. Konzultálni sem érdemes kezelőorvosunkkal és gyógyszerészünkkel, tanulván "The Great" Nate Marquardt esetéből.Most szombaton (a világ szerencsétlenebbik felén, vasárnap)…..
Ha azt mondják még három hónappal ezelőtt, hogy Anders Behring Breiviket kiengedik és boldogan élhet, gondolom, mindenkinek a hátán felállt volna a szőr. Mégis, a legfrissebb közvéleménykutatások alapján, a norvégok 74%-a szerint helyesen döntött a Királyi Bíróság, mikor…..
Most olvastam az Indexen egy „felmérést” - már ha pár mailben érkezett olvasói nyafogást annak lehet nevezni - hogy milyen rossz élni a magyar városok némelyikében.Az egyik legfőbb érv ellenük az volt, hogy „unalmas”.Hát, ezt sose értettem, ezt az…..
Az elmúlt napokban voltak pillanatok, amikor pusztakézzel tudtam volna lekaratézni az összes Apple-termékemen sorakozó digitális kódot. A következő hibajelenségekre figyeltem fel: eltűnt az iPhone-ból az usb-s tethering, de nemcsak nálam, hanem a hétvégi nyaralóban található…..