Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bratyi

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnt, hogy végre nem kell többet esténként, lehalkított tévénél rejszolni, nehogy felkeljen az asszony, a szomszédok vagy a kutya a nagy „Suck my balls” ordibálásra, és eljött a kényelmes szombat délelőtti pornónézés korszaka. Ezzel csábít ugyanis a T-Home,…..
Itt egy rakás kisgyerek, akik egytől-egyig utáltak a Mikulás ölében ülni...
Tényleg nem akarnánk semmit sem hozzátenni Hajós András HírTv-ben sugárzott beszédéhez, petícióolvasó hangulat van na, én is fogalmaztam nemrég egyet a világbékéről, meg hogy tarthatatlan, hogy nincs egy rendes csokiautomata az Index szerkesztőségében, fel is olvasom holnap reggel a Mokkában.…..
Bratyi 2006.09.23 12:35:18
Sok mindenről olvastam itt a hozzászólások között, magának Hajós nyilatkozatának tartalmáról keveset. Erről írnék néhány
gondolatot.
(Előre bocsátom, már régen nem nézem a Heti Hetest, annyira gagyi lett. Hajóst pedig csak a tv-ből ismerem, zenészként nem. Mit mondjak, a tv-szerepléseitől nem estem extázisba.)

"Azért jöttem a Hír Tv-be, hogy beszédemmel segítsem a békesség megerősödését az utcákon és lakásainkban egyaránt."
Ez a commentekből jól látszik is. :)

"Azért a Hír Tv-be jöttem, hogy itt mondhassam el először a nyilvánosság előtt, hogy arra kérem Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt: mondjon le."
Ugyan miért "itt mondhassam el először"? Máshol is próbálkozott?

"Az őszinteség az egyetlen esély Magyarország hosszú távú békességének és jólétének megteremtésére."
Valóban, ezt igazolják Gyurcsány őszinteségi rohamának következményei. :)

"A hazugság helyzetébe hozott miniszterelnöknek a békesség megteremtése érdekében akkor is le kell mondania, ha önhibájából került ilyen helyzetbe, akkor is, ha mások hibájából, de akkor is, ha szándékolt akció következtében látjuk hazugnak."
Világos. Ha van kalapja, azért, ha nincs kalapja, azért – pofozzuk meg.

"Miniszterelnök Úr, kérem, mondjon le! Meg lehet csinálni, én már buktam meg egy ország előtt."
Miniszterelnöki szint = Hajós András? :)

"Kérem, lássák meg, és higgyék el, hogy beszédem után semmilyen hátrány sem fog érni. Legfeljebb nemkívánatos leszek bizonyos körökben, és kívánatos leszek más körökben."
Netán ez a cél, más körökhöz kíván átállni?

"De őszintén beszéltem, mert az őszinteség bizalmat szül."
Valóban. Láthatjuk, hogy Gyurcsány őszinte beismerése mekkora bizalmat szült. :(
Mindennek van világnapja, a szaglástól kezdve (április utolsó szombatja) a bábákig (május 5), miért ne lenne a maszturbálásnak, a világ egyik tömegsportjának? Augusztus 5-re esett a választás, az eredet San Francisco, és mi másról szólna az egész, mint az…..
A Viasat History föltárja a valóságot, ami a Da Vinci kód mögött rejlik. Láttunk már ilyet ufósba, yetisbe, kísértetesbe, most akkor látunk da vinci kódosba is. Mark Dowd, újságíró és kiugrott szerzetes beépül az Opus Dei nevű katolikus szervezetbe, felfed, nyomoz, és…..
A Süsü a sárkány nagy adóssága, hogy soha nem mutatta meg nekünk bizonyos mellékszereplők hétköznapjait, de a Demokrata-dvd Sajtóklub című műsora betekintést enged ebbe a zugba is. Kellett már egy olyan műsor, ahol nem a szakértők okoskodnak, hanem az átlagember mondja el a…..
Ha péntek, akkor Sorok között, és ha Hankiss & Tőkéczki, akkor az önfeledt nevetés szűk negyven perce várja a nézőt az egész heti megfeszített munka után. A legutóbbi adásban Cselovszki Zoltán, a Fidesz Új Budapest Központjának vezetője mutatta be hihetetlen…..
M. Kiss Csabát nem nehéz megszorongatni, elég csak váratlanul visszakérdezni. Mondjuk megkérdezni valamiről a véleményét. A Mokka hétfői adásában Pitti Katalin és M. Szabó Imre álltak ki Orbán Viktor mellett, egyébként ezt nyílt levélben is megtették. Merthogy Orbán Viktort…..
comment:com Megint Kálmán Olga 2006.05.04 00:54:00
Beperelhetnénk az ATV-t hitelrontásért. De nem tesszük, inkább csak figyelmeztetőleg lépünk fel. Nem olyan régen rajongtuk körül itt a comment.com-on bálványunkat, Kálmán Olgát, és kitértünk Olga szépségére is. Ehhez képest az ATV honlapján olyan brutálisan durva…..
A bekérdező riporternők királynője, és egyben a legszebb bőrű televíziós hölgy. Krizsó Szilvia mellett ő lehetne az esélyes magyar Bond-lány, a szigorú kémnő, aki persze a jó oldalon áll, és ezért össze is jön James Bonddal, de ez most nem ide tartozik. Kemény…..
Az MTV a Halálcsillagot építette fel farostlemezből, a Tv2 összekavarta az eredményeket, az RTL Klubot pedig hülyére vette Rogán Antal. Választási műsorokat néztünk, megtudtuk, hogy mennyit ér egy politológus dekoltázsa és hogy milyen az, amikor a jeltolmács azt mutogatja, hogy…..
Bratyi 2006.04.25 07:21:36