Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sum-blink

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
.  Minő érdekes dolog a pszichológia. Kirobbanó örömmel fogadunk egy olyan eseményt, mely normális körülmények között természetes lenne. Jómagam is nagy boldogsággal olvastam a hírt, hogy itthon is megjelenik az "Az ébredő erő" Blu-ray változata, noha a rilíz körül számtalan ellentmondásos…..
Végül teljes Indapass leállítás nélkül meg tudtuk oldani az átállást, az egyes szolgáltatásokban lehet pár perc fennakadás még a délelőtt folyamán. --- Néhány perces leállással járó karbantartást végzünk az Indapass rendszeren holnapra virradóra, ezért várhatóan…..
A Józsefvárosról a legtöbbeknek a nyócker, a Magdolna-negyed, a lepukkant utcák, a veszélyes környék jut elsőre eszébe. Remélhetőleg nincsenek kevesen azok sem, akik tisztában vannak vele, hogy Budapest egyik legszebb része, a Palotanegyed is itt található a Szabó Ervin…..
Melyik a kedvenc szamod a Neighborhoods-rol?Ghost on the Dance FloorNativesUp All NightAfter MidnightSnake CharmerHeart's All Gone InterludeHeart's All GoneWishing WellKaleidoscopeThis Is HomeMH 4.18.2011Love is DangerousFighting The GravityEven if She Falls  pollcode.com free polls ..
Sajnos a következő dolog csak USA-n belül működik. Az előrendelés (cd+polo) működik Európába is, de ajándékot semmiképpen nem kaphatunk.Hivatalos blink-182 oldalról is megkezdődött az előrendelés. A dolog lényege, hogy innen https://shop.bompa.com/blink182presale lehet…..
blink-182 Mark Hoppus pózolt.. 2010.05.17 19:22:31
 ..az All Time Low együttes DVD bemutatóján, egy majommal. Aztán meg egyedül is.  ..