Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsuzsiabalatonon

26 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom a lista már mindenkinek megvan. Szóval vettek ételt, és piát, amit hazafelé megittak, meg hát.Ha engem régen anyám elküldött volna vásárolni és így megyek haza, hát nem tudom.....
Mi ezt is megszereztük:..
Mert nem volt hajlandó munkába állni, és takarítani...mi azért rávettük, soron kívül:..
Szóval, már említettem, játékosainknak pénzt kell keresniük, méghozzá munkával (jó, mi?). Itt fognak dolgozni (link poszt) váltott műszakokban, mindegyikben két ember. Az első műszak tart déltől éjfélig, a második meg éjféltől hajnal fél5-ig.Az első páros, aki a…..
Már jó ideje teasereljük a dolgot, mi is nagyon várjuk, hogy a nyári buliból milyen adások lesznek a tévében. Nem is kell már tovább várni, MA KEZDŐDIK az ARANYPART 21:25-KOR A VIASAT3 műsorán és mostantól minden héten hétfőtől csütörtökig lesznek láthatóak a…..
Egy kép többet mond ezer szónál...
Siófok központja, a nyár legfelkapottabb helye a Balatonon, főleg ha az idő is jó. Itt van hőseink háza is, a szörny is és a munkahelyük is, a Diner, ezekről mind volt szó. Most pár random helyet említenénk meg, amik a szívünkhöz nőttek, szeretjük őket, a szereplők is és…..
Mindenkinek vannak bevált módszerei, kedvenc italai és kedvenc napszakok, amikor is is inni szokott. A teleport is gondolom mindenkinek ismerős, ahogy jó piálással kapcsolatos történeteket is tudnánk mesélni itt és most (jöhetnek a jó sztorik, amúgy).Nos rendesIstván bárhol és…..
Nyárra mindenki igyekszik, kisebb-nagyobb sikerrel lefogyni/átalakulni/izmot magára szedni (mindenki karikázza be azt, ami rá illik), hogy aztán a strandon lehessen virítani. Idén a klimatikus szopóroller miatt azoknak sem kell keseredniük, akiknek nem jött össze vagy egy irodában…..
Nem lehet elmenni mellettük, vinném haza majdnem az összeset (talán a telefont nem, arról később), igyekszünk most bemutatni a legjobb dolgokat a házból. A nappali - falon Piszkos Harry képével     Az óra a konyha mellett (ha valaki le tudja olvasni róla a pontos időt,…..
zsuzsiabalatonon 2011.08.11 10:00:56
@focibuzi: Piszkos Harry kép nekem is kedvenc, azért megküzdünk. A jacuzzi nem férne el a teraszon, viheted :D
Buli a Balatonon Áldozatra várva 2011.08.09 11:24:00
A házőrző szörnyet ami a Petőfi sétányon foglal helyet pont a játékosok háza mellett, már bemutattuk.elég ronda vagy nagyon?Kis vicces helyezt, éhes lett éppen:Tájékoztatásul: Levi belenézett a szörny gyomrába, de túlélte...
Azt hiszem a videók önmagukért beszélnek... Ada     Ádám     Beki     Gábor     István     Levi     Meli     Szandra és Niki  ..
Buli a Balatonon Beki karkötője 2011.08.08 11:03:00
Sztorit érdemel. Kettő van belőle, egyik hamupipőke (bár nem is vagyok benne olyan biztos) a második meg a ruhácskája (!).Nehéz elképzelni, tudom, a képek magukért beszélnek, Beki bemutatja őket nekem: ..
Tessék gyönyörködni benne:..
Buli a Balatonon Újra itt a nyár! 2011.08.06 10:27:00
Tessék megbecsülni, mert ha igazat mondanak az időjósok, (és miért ne mondanának?!) akkor ez lesz az utolsó hétvége, amikor is sütni fog a nap, lehet strandra menni, meg ilyenek.Mert a klimatikus szopóroller folytatódik. (A Velvettől loptam a kifejezést, köszi érte!) Nem lesz…..
Buli a Balatonon A fiúk csajoznak 2011.08.04 16:55:00
Ezt a témát is érintenünk kell. Amikor a fiúk nem a ház lányainak teszik a szépet.Képekben.    ..
Buli a Balatonon Így buliznak Ők 2011.08.04 16:54:00
Képekben, többet mond ezermillió szónál is, azt hiszem.    ..
Buli a Balatonon A munkahely 2011.08.03 11:40:00
Szóval a fiúk és lányok nem csak isznak (és belefekszenek), hanem dolgoznak is, pénzért, hiszen a piát nem a két szép szemünkért adják, sajnos. A házukkal szemben van a munkahelyük, nagyon hangulatos bisztró, első nap beragadt a Michael Jackson best of a lemezlejátszóba.A bisztró…..
Buli a Balatonon A Nyúl 2011.08.03 11:39:00
Beki házikedvence, a neve pörkölt, ez nem is szorul magyarázatra azt hiszem, szegény nyúl. Szóval ha mérges rá beki, akkor tudja fenyíteni, a nyúlpörkölt finom?Amúgy beszélgettem Bekivel, és ez egy vérnyúl, arról meg a klasszikus zs-blogos videó jut eszembe, a vérnyuszik…..
Buli a Balatonon A szörny 2011.08.03 11:38:00
Nem értem a funkcióját, nagyon ronda, és gondoljatok bele: a Petőfi sétányon, egy buli után mész vissza a házba, még be vagy töltve és meglátod. Hát nem tudom, rohannék haza Budapestre.Szóval elvileg ez egy dinoszaurusz, nincs kedvem vitatkozni ezzel (nem az). Őrzi a…..
Buli a Balatonon Nincs strandidő! 2011.08.01 10:15:00
Szerintük sincs...
Kész lett a ház és várta lakóit, jöttek is szépen sorban, a sort Levi nyitotta. Ő számomra az igazi szerethető "hülyegyerek", de innen is üzenem neki, hogy remélem itt most nem hány le a teraszról, nem lenne olyan jó móka mint Kolumbiában.Aztán István…..
Hogy mindenki képben legyen. Levi István Ada Meli Szandra és Niki Gábor Beki Ádám ..
Mindenkinek megvan gondolom, híres mondatok, amik rosszul sültek le. Ilyen például a "jobbról jó" vagy a "ez a kígyó nem mérges" de kedvencem a "idióta ember, bundában eszi a málnát".Nos, a házba való beköltözés előtt egy szerelő a puska mikroportot…..
Buli a Balatonon A ház 2011.08.01 10:12:00
Még mielőtt a játékosok birtokba vennék és tönkre tennék. Képekben:   ..