Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Carlos

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hatodik Elem Rajtad is múljon! 2012.03.20 08:30:00
  Rajtad is múljon! - ezzel a szlogennel indít a FŐKERT Nonprofit Zrt. közösségi tervezést ösztönző kampányt, amely először a hétvégi Gardenexpo kiállításon mutatkozik be.   A kampány célja, hogy felhívja a budapestiek figyelmét arra, hogy a városi tér az…..
Idén bevállalós a WWF Föld Órája! Idén is Föld Órája! 2012-ben is lekapcsolunk egy órára március utolsó szombatján! A Földnek szentelt 60 perc sötétség idén március 31-én este 20.30-tól 21.30-ig tart. A világ legnagyobb önkéntes akciójának célja felhívni a figyelmet…..
Jön a tavasz!!!Napokon belül hozza magával a tavaszi vegetációt. De kik is ők valójában, hagymások, gumósok, hagymagumósok, rizómások esetleg ággumósok? Ki melyik csoportba tartozik?A hagyma: A hagyma raktározásra módosult szerv.Egy rövid szártagú földbeli hajtás található a…..
A gasztronómia virágkorát éli a világon. Különlegesebbnél különlegesebb ételeket készíthetünk el otthonunkban, mert a hozzávalókat be tudjuk szerezni. Azonban, ha környezettudatosan akarunk élni, jól tudjuk mennyivel jobb megoldás a helyben termesztett fajokat választani,…..
Lehet keverék vagy fajtatiszta, egy a lényeg: ivartalanítva legyen! Mutasd meg mindenkinek, hogy a Te kutyusod a legszebb így is! Nem kövér (mert ez egy tévhit), nem őrült meg (mert ez meg hatalmas nagy blődség, nem változott, csak épp nem lesznek felesleges kölykei... A fiú fiús…..
A homoktövis gyümölcse nagyon gazdag vitaminokban, ásványi sókban.A termések 100 g-ja 200-900 mg A-, C,- P- vitamint, almasavat, kvercetinglikozidát, xantofillt, fizalint, zsíros olajat, mannitot és peonin antociánt tartalmaznak. A magban 12% zsírosolaj van, amely 40% olajsavat, 20%…..
 Január 21-én, szombaton Örökbefogadó Napot szervezünk a Budapest Főváros Közterület-felügyeletének együttműködésével. Helyszín: Állategészségügyi Szolgálat BP. IX. Illatos út 23/a. Időpont: 2012 január 21.szombat 10-14 óra között .A már szinte állandósult…..
Az ivartalanítás természetellenes: A kutyák és a macskák állatok, ösztöneik szerint cselekednek, nem gondolják végig a tetteik következményeit. Mi emberek vagyunk felelősek azért, hogy minden kölyök gazdához kerüljön, aki késöbb gondoskodik róluk. Ha minden ember felelősen…..
A Hatodik Elem Ivartalanítás 2011.12.29 01:00:00
Hazánkban évente kb. 10 ezer kutyát alatatnak el, mert nem kellenek senkinek... Fotó: Mr. Carlos, 2011. december A rengeteg megszületendő kiskutyának keptelenség otthont találni. Többsegük a kukába, az utcára vagy menhelyre kerül. De itt a következő baj, a menhelyi…..
Szép kert pár nap alattA cím hallatán idős dísznövény professzorunk szavai jutottak eszembe, aki azt mondta:  "A legtehetősebb rétegek azonnal nagy növényeket, kész kertet akarnak, mert nem tudják mikor éri utol őket a törvény…”Komolyra fordítva a szót,…..
A kelet, közép-európai régió meghatározó kertészeti kiállítása a Hortus Hungaricus. A 18 év alatt kialakult kiállítói tematika teszi a kiállítást kertészeti szakma és nagyközönség számára fontos találkozási ponttá, illetve kihagyhatatlan családi programmá. A…..
Brutálisan legyilkolt róka tetemet találtam Budakeszi határában. Amikor megtaláltam azon a bizonyos szombat hajnali napon azonnal felhívtam a rendőröket és bejelentést tettem állatkínzás ügyben. A kiérkező járőr elsőnek azt gondolta, hogy egy elütött kutyáról van szó,…..
A XXI. század első évtizedében a világ lakosságának a fele városokban él. A városi létnek nagyon sok pozitív oldala van, a jobb életkörülmények, a lehetőségek széles tárháza mágnesként vonzza az embereket. De valóban olyan jó dolog városban élni? Gondoljunk csak az egyre…..