Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Riemann-féle gyógyrágó (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
10. helyezés: Előnytelen külső Az állatvilágban általában a hím kelt a külsejével feltűnést. A hímek páváskodnak, a kakasok színes, tarka tollakat viselnek, vagy bonyolult násztáncot járnak. Nálunk ezt a nő teszi, ami jól mutatja, ki a „hím” a szó szociális…..
"És ég az oltár. Ím, körébe gyűltünk, Szétszórt bolyongók a vész idején.Már is tüzénél szent lángra hevültünk, Fénye világol sorsunk ösvenyén.Oh, rakjuk e tüzet, hogy estve nála Enyhet találjon áldó magzatunk!Ez lesz a méltó, a valódi hála Mit a nagy…..
Riemann-féle gyógyrágó (törölt) 2011.07.24 23:44:27
@Kandabula: Eszembe se volt a mi derék katonánkat sértegetni, mindenki elnézését kérem, ha szavaim félreérthetőek lettek volna. De hát ő maga is sűrűn és előszeretettel minősítette önmagát hülyének, és én is kizárólag az ő általa használt értelemben fordultam személyéhez.
Riemann-féle gyógyrágó (törölt) 2011.07.25 01:13:25
@Kandabula: Nézetem szerint a probléma többirányú vetületben mutatja ki a foga fehérét valójában: 1:) Orbán szörnyen hülye. 2.) Orbán egy húgyagyú barom. 3.) Orbán kezdetleges faluszéli verekedő kis pöcs, akinek igazából se valódi tehetsége, se kultúrája nincs ahhoz a hatalmi pozícióhoz, amit erre a célra gründolt bűnszervezete segítségével megszerzett.

Én a harmadik opcióban látom a kulminációt kiteljesülni. Mindamellett, hogy röhögni is szabad persze. A kádári hármas egység, (inkompetencia, inkongruencia, inkonzekvencia) szintén új életre kelt ugyanis napjainkban.
Riemann-féle gyógyrágó (törölt) 2011.07.25 05:00:09
@Kandabula: Sajnos nincs igaza. Orbán egy kezdetleges, földszintes elme, a legcsekélyebb konkrét szaktudás, kultúra és érvényes ismeretek nélküli személy, aki, függetlenül attól is, hogy életében nem dolgozott még egy órát sem, az olcsó ravaszkodáson és a manipulatív viselkedésmódok művelésén kívül, gyakorlatilag semmihez sem ért, és minden látszat ellenére, valójában a világ egyik legpocsékabb politikusa.

Hatalmat akármi hülye tud szerezni, akármekkorát is akár, ahhoz nem kell valódi tehetség, csak számító gonoszság és elvetemült aljasság. Miként az Orbán esetében is folyamatosan megfigyelhető volt.

És ez az, ami igazából a probléma. Ez viszont különösebb figyelés nélkül is tudható sajnos.
Védi a prosztatát, elősegíti a jobb vérkeringést, és kényelemesebb ülést biztosítva a fenékrészre helyezi át a kerékpáros súlyát, mindezeket az előnyöket tudományos orvosi vizsgálatok is alátámasztják. Az orr nélküli nyereg mégsem lett világhódító újítás, mert van…..