Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polifenolok antioxidáns hatása

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel a nyári sikersztorival köszöntjük augusztus 20-dikát, egyben elismerésteljes vivátot küldünk Etyekre Párdi Mátyásnak! Tisztelt Homar blog szerkesztők! Két napja egy Lipóti Túrórúdba harapva egy kb 1cm x 0,8cm átmérőjű igen erős és éles műanyag darabra haraptam.…..
Amilyen rég volt Telenoros sztorink, olyan durva az alábbi becsapdázás. Előfizető és előfizetői kód nélkül, kiskorúval a vonal végén csomagot módosítani? Ezt vajon hogy gondolta az ügyintéző? Kedves Homár,A Telenor mobilszolgáltatónál van az előfizetéses telefonszámom,…..
Polifenolok antioxidáns hatása 2014.10.07 12:55:38
@SilverJoe: Linkeld már be azt az oldalt, lécci!
Leiningen - Westerburg Károly  levele Rohonczy Lipótnak: "Édes jó Poldi! Sejtelmem nem csalt meg, komoly, borzasztóan komoly a helyzetem. Egy óra múlva kiszenvedek. Mostanáig azt reméltem, hogy még egyszer láthatlak, sajnos nem lehetséges. Élj hát boldogan, drága jó barátom,…..
Polifenolok antioxidáns hatása 2014.07.25 20:24:00
@én kérek elnézést: Lehet, hogy én vagyok túlságosan is vizuális típus, de elméláztam és elképzeltem, ahogy nagynyomású Kärcherrel és acélszálas korongkefével esik neki egy alázópadra kikötözött vendég bebarnult segglyukának az ánuszfehérítő manager, majd miután több árnyalatot nyert, összecsapja a hónaljig érő norvég halászcsizmába bújtatott bokáját: Jelentem az ánusz gőzberetválásával végeztem!
Polifenolok antioxidáns hatása 2014.07.25 20:31:36
@ROTFL Manó: Természetesen! Megadjuk a módját, ez még a régi iskola! Ide törzsvendégként járnak vissza évtizedek óta az ügyfeleink, akiket névről ismerünk.
Subba NapiGIF 2014.02.03 22:06:16
allday-everyday :( ..
Polifenolok antioxidáns hatása 2014.02.04 08:51:52
@digitime: Egyértelmű, hogy az ojró mostani elszabadult árfolyamáról is a négy évvel ezelőtti eeemúttnyócév tehet.
Hiába minden, sosem lesz normális Postánk, keressenek megbízható futárcégeket: 2014. január 4-én feladtam egy nagy postacsomagot (a postán vásárolt MPL dobozban) a budapesti fehérvári úti főpostán Miskolcra. A csomagban jól becsomagolva, a saját laptoptartó táskájában egy…..
Csen Kuang-piao szerény névjegykártyája, amit amerikai újságíróknak osztogatott nemrég. Komoly lista! Csinálj magadnak te is hasonló kártyát, íme a link. Csen Kuang-piao, aki majdnem megvette a The New York Times című amerikai lapot egy kínai milliárdos, aki…..
Polifenolok antioxidáns hatása 2014.01.10 04:22:22
Épp elég hülye fog a True bloodak bedőlni, hogy megérje leforgatni ezt az ultragáz gagyit. A CGI színvonala megint a béka segge alatt. Viszont azt magyarázza el nekem valaki: tényleg jobban megéri a fegyverek csövének a végére oda CGIzni a torkolattüzet, mint fake pisztolyokkal…..
Subba Novemberi Vine 2013.12.01 10:52:17
Jó lenne megszeretnétek már, mert a Vine kurva jó! A fekák meg a mesterei. ..
Polifenolok antioxidáns hatása 2013.12.02 07:32:40
@Xezs: Hülye vagy? Az lehetetlen! Olyan önmagát kizáró oximoron, mint a négyszögletű kerek erdő, az egészséges informatikus-máj, a női logika, vagy mint Magyarországon a becsületes közbeszerzés.
Mert csak feldühítenéd magad, azt pedig igazán nem vennénk a szívünkre. A mai posztban megmutatjuk az elmúlt bő másfél évtized legjobb, legütősebb rasszizmus ellenes hirdetéseit. A nyitóképre még majd visszatérünk, de haladjunk több-kevésbé időrendben. A Benetton mindig…..
Polifenolok antioxidáns hatása 2013.10.03 01:32:27
A kriminalisztika tankönyv írt valami olyasmit, hogy egyes bűncselekményfajták, elkövetési magatartások igenis köthetők bizonyos népcsoportokhoz. Ezek a nagy igazságok alig pár száz év statisztikáján alapulnak.

Például egy tizenéves kölköt combon szúr egy vele egykorú srác a város közepén, az áldozat majdnem elvérzik. Elmondása szerint nem csinált semmit, csak ment, a támadója "úgy vélte, hogy az áldozat kötekedő pillantást vetett rá" ezért szúrta meg.

Borsod megye sötétebb, keleti felében egy kislány tök szabálytalanul, körbenézés nélkül átszalad a főúton. Egy arra járó kocsi nem elgázolja, hanem mindössze elsodorja a visszapillantó tükrével. Az ijedségen kívül semmi baja nem lesz. De a rokonai, nyolcan, tizen azért agyonverik a szabályosan közlekedő sofőrt.

Válogatott kézilabdás lemegy szórakozni egy klubba, ahol őt és barátnőjét már a belépésük pillanatában "kinézi" magának egy társaság. Beléjük kötnek, verekedést provokálnak, majd szíven szúrják, meghal.

Ilyenkor bátran kijelenthetjük, hogy az elkövető urak nagy valószínűséggel cigányok voltak.

Ez, tisztelt kisebbségvédők, NEM rasszizmus. Ez tapasztalat. Keserű tapasztalata annak, hogy van egy olyan etnikum, ami az ezernégyszázas évek óta képtelen beilleszkedni és magáévá tenni a többség normáit. Könyörgöm, hatszáz évük volt integrálódni! Mondom hatszáz! Mennyit várjunk még, miközben az általunk fizetett adókból segélyezik őket?
Polifenolok antioxidáns hatása 2013.10.03 10:25:04
@Jofiu: Amit te állítasz, az is enyhe csúsztatás. Az ember nem azért általánosít, mert kényelmesebb, mint ismerkedni, hanem azért, mert az agyunk úgy működik, hogy neveket ad, skatulyáz, mert úgy könnyebb megjegyezni. Tanulási folyamat. Ez a dolog, hasonlít a másikhoz, akkor ezek kábé ugyanabba a rekeszbe lesznek letárolva. Az a dolog nem hasonlít, akkor ez más. A cigányoknál ez úgy működik, hogy egyszer, kétszer, háromszor, négyszer kizsebeltek, megkéseltek, ordítva kommunikáltak a tömegközlekedésen, szotyihéj-hegyláncot hagytak maguk után a következő buszra várva, akkor az ember igenis általánosítani fog. A dolog többi részét pedig az előzőekben már szépen kitárgyalták: NEM a bőrszínük miatt kapják az utálatot, hanem azért, mert kizsebeltek, megkéseltek, ordítva kommunikáltak a tömegközlekedésen, szotyihéj-hegyláncot hagytak maguk után a következő buszra várva. A bőrszín az csak segít őket felismerni, mert jól látható.
Úgysem fogják kitalálni: a mozdonyvezetők vonatot cserélnek, hogy mindenki országon belül dolgozhasson: Kisfiunk a nagymamával Párkányból (Sturovo) akart hazajönni vonattal Vácra. 2013. augusztus 4-ikén 17:49-re érkezik a vonat Berlin felől Vácra. Kimentünk várni őket. 17:45,…..
Polifenolok antioxidáns hatása 2013.08.06 20:41:50
@hagyma: Mi újság a hagymaiparral?

:-)
Városi legendaként kering egy történet egy cicáról, aki máig nem tisztázott módon jutott hozzá a bontatlan dobozban található májkrémhez. Röviden annyi történt, hogy egy srác megkérte egy barátját, hogy amíg néhány napig külföldön van, etesse a macskáját. Úgy látszik a…..
Polifenolok antioxidáns hatása 2013.05.23 15:41:10
@Moan: Hát ööö, _vannak_ olyan macskák, akik sajnos nem ismernek mértéket és nem addig esznek, amíg jól nem laknak, hanem addig, amíg ki nem hányják, vagy ki nem durrannak.
Minden eddiginél szigorúbb ellenőrzések indultak idén, aminek célja, hogy a következő 3 évben felpörögjön a gázbiznisz senki ne haljon meg hülyén. Természetesen egy szénmonoxid-érzékelővel nem helyettesíthető a gázóraleszerelés/felszerelés plusz 2 helyszíni szemle díja,…..
Eddig sem ment rosszul Tóth Gabinak, ebben az évben azonban az ország egyik legfoglalkoztatottabb sztárjává lépett elő. Olyannyira, hogy őt ültették az X-Faktor mentori székébe is, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Geszti Péter mellé. Mint arról már eddig is szó volt, a mentori…..
A Warner marketingosztályán nincs megállás – remélhetőleg még nem kaptatok csömört Az acélembertől, hisz még csak most jönnek a karakterplakátok! A Farkas promócióját már annál kevésbé lehet túlbuzgósággal vádolni, de azért a legújabb előzetes mellé itt is jár…..
Polifenolok antioxidáns hatása 2013.05.22 11:19:01
@paráznabillegető: Már volt, 1981-ben.

port.hu/feherlofia/pls/fi/films.film_page?i_topic_id=2&i_film_id=752&i_city_id=-1&i_county_id=-1

Fanyűvő volt a Fehérlófia egyik szájdkikje, vagy hogy a rossebbe' mondják ezt madzsarul! Segítője a küldetése során, na! (Kéne erre valami rövid kifejezés, a "jobbkeze" az nem feltétlenül jó mostanában, amióta a Jobbik bejutott a Parlamentbe. A "balkeze" meg már foglalt, Torrente által.)

Vagy esetleg forgatok neked egy dokumentum múvit a Fanyűvő étteremben. 1132 Budapest, Váci út 70.

www.fanyuvo.hu/

:-D
Nagy vitát váltott ki a német közéletben, hogy Berlin tankokat és egyéb katonai járműveket ad el Indonéziának.  A német kormány megállapodott Jakartával, így az indonéz hadsereg ezentúl Leopard 2 típusú tankok boldog tulajdonosa lehet. A Német Biztonsági Tanács zárt,…..
Polifenolok antioxidáns hatása 2013.05.09 08:54:39
@kacsa232: Majd amikor Magyarország is annyi miliárt ojrót fog betolni az EU közös kasszájába, mint Németország, akkor majd a dübörgő gazdaságú Magyarországot sem meri majd ekézni az Amnesty International. Amúgy egyetértek.
Subba Ki van a képen? 2013.05.04 16:28:53
1982-es gimis évkönyv, már akkor is eléggé jól hozta a galmúrt.   ..
Polifenolok antioxidáns hatása 2013.05.04 20:30:24
@HUNGeryson: Ő egy ex-kosaras transzvesztita (herma, fordítva), aki leginább arról híres, hogy Martha Wash-sal együtt előadta az It's raining, men c. számot. Tessék, itt a link, te lusta disznó, hogy száradna le a googléd!

www.youtube.com/watch?v=APqD2mfKPCI
Gáz van a BKV táján! Na jó, ez nem új észrevétel, de immár maga a BKK is bevállalja úgy istenigazából. A BKK a Fővárosi közgyűlésnek részletesen és naturistán ecsetelte a tömegközlekedés helyzetét, ami nem valami rózsás, ám most, én mint napi három és félórát a BKV…..
ADrenalin Heineken bulipalack 2013.04.17 11:15:51
A Heineken ismét nagyot villantott: ezúttal a villogó söröspalack ötletével, amit Milánóban, a nagy desing hét alatt mutattak be. A prezentációhoz izgalmas bulisátrat építettek, ide invitálták a közönséget, akik belépéskor kaptak egy üveg Heinekent a kis kezükbe. A sátorban…..
Polifenolok antioxidáns hatása 2013.04.17 16:37:43
1. ábra: helytelen kompozíció Hihetetlen, de a kátyúkárok több mint felét a megfelelő dokumentáció hiánya miatt nem fizetik ki. Érdemes az utcával együtt felismerhetően lefényképezni a kiszemelt gödröt, és az a tuti, ha még rendőrt is hívnak a hatósági…..
Polifenolok antioxidáns hatása 2013.03.04 13:32:20
@atpijkamo: Az nem sima papírcenti! Amit a helyszínelők használnak az valami derékszögű cucc, hogy amikor lerakják a bizonyíték mellé, akkor a széle-hossza is látszódjék!

Tessék, itt egy kép róla:

www.sciencephoto.com/image/221890/530wm/H2000264-Photographing_evidence-SPL.jpg
GetCaptured Kanadai villám 2013.02.27 08:00:00
Kanada. Kinek mit mond? Egy másik kontinens, az már biztos... favágók? Aha... Sziklás hegység is rémlik még földrajz óráról, meg valami Nagy tavak... ja és nem utolsó sorban megemlítendő, hogy ezeken felül a világ egyik leggazdagabb országa? Helyben vagyunk akkor. Mondhatnám…..