Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Filthsoul

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van valaki, aki az utóbbi években maradandót alkotott a horrorpiacra – szigorúan mindennemű morális és erkölcsi értéktől mentesen – és nem szerb nemzetiségű, akkor minden rutinosabb olvasó egy személyre gondol: Lucifer Valentine-ra. Egy ideig online is megtekinthető volt a…..
Erre a darabra már többen is felhívták a figyelmemet, nem véletlenül. Tekintve, hogy rég volt filmkritika, így csapjunk is egyből bele a közepébe! Vile (2011) Rendezte: Taylor Sheridan A kezdés nagyon megkapó: egy lekötözött, pánikban lévő férfit látunk, akit…..
...és azt hiszem ezzel mindent el is mondtam, amit tudni érdemes. A színész, aki minél iidősebb, annál rosszabbul játszik, idén legalább hat (!) filmmel fogja ostromolni a filmkedvelőket. Vélhetően egyik se fog hazánkba kerülni. Ha szerencsénk van. ..
Filthsoul 2013.02.01 21:57:22
@hErpEsz:
Nem csak te érzed így...régen amikor feljöttem ide,minden héten találtam magamnak egy filmet amit megnézhettem vagy azért,hogy röhögjek,vagy azért mert jó.
Mostanában tényleg ritkább a kritika,pedig az egész blog ezekért indult.
Tényleg tiszteletem a munkáért amit belefektettek,mert biztos vagyok benne,hogy nagyon sokat foglalkoztok a bloggal,de nekem is sajnos egyre kevesebb olyan tartalom van,ami 100%-ig érdekel is...
Azért mondjuk biztos nem pártolok el tőletek,csak gondoltam megosztom ezt,hogy ne érezze hErpEsz magát egyedül :)
Filthsoul 2013.02.02 18:16:43
@Varin: De ne vedd a kommentemet támadásnak,mert nem annak szántam!És igen,tudom jól,hogy kimeríthető a műfaj...sőt a kiadott filmek legjobbjai már szerepeltek is kritika formájában a blogon!
A könyvkritikákat kifejezetten szeretem,a sorozatokét már kevésbé,de csak azért,mert rettentő időigényes tevékenység a sorozatnézés.Akkor már inkább olvasok!
De tartom magam ahhoz,hogy a javaslatom amiről szívesen olvasnék,az a ti írásaitok! :)
Amikor még két éve (!) bemutattam a teasert, majd' összefostam magam a gyönyörűségtől. Aztán jött egy rendes előzetes is és hát egy kis elvette tőle a kedvem. De csak megnéztem! Inbred (2011) Rendezte: Alex Chandon A történet igazából semmi újat nem tud felmutatni. Két…..
Emlékeztek még rá? Clarissa? Sabrina? Az örök tini, aki mindig galibába keveredik és nem tudja magát megértetni a körülötte lévőkkel? Nos, felnőtt és egy thrillerben szerepelt. Ami ugyan nem bírt túl nagy költségvetéssel, de nagyon is vállalhatóra sikeredett. Ez pedig…..
Talán már mindenki hallott róla, hogy Saim Raimi klasszikusához hozzá mernek nyúlni. Ami már csak azért is szokatlan, hiszen már eleve a második rész is voltaképpen az elsőnek volt a remake-je. A lényeg, hogy jogosnak néz ki a feldolgozás, hiszen ezúttal egy kőkemény horrornak…..
Én nem tudom, hogy ez hogyan is miért van, de megint megkerestek minket külföldről. Peter Dukes író/rendező a legújabb rövid horrorját ajánlotta figyelmünkbe, miénk a megtiszteltetés. A filmhez nem árt egy közepes angol nyelvtudás, de szerintem ennek hiányában is érthető.…..
Így kívánok boldog születésnapot purgának. De gondolom, ti is. Isten éltessen!                          ..
Filthsoul 2011.12.04 11:52:01
Gondolom a többségnek már kicsit herótja van az utóbbi posztokból, hiszen jóformán csak '70-es évekbeli klasszikusokról rizsáztam. Ezért most következzen egy 2007-es koreai csemege. Mondhatni tökéletesen megfelel a blog ars poeticájának is, hiszen ez a film annyira nem ismert, hogy…..
Szerencsére elő szokott fordulni, hogy megkerestek és kéritek, hogy egy-egy filmről írjak. Ennek igyekszek is eleget tenni, ám ezt sok tényező befolyásolja (vagy csak egyszerűen megfeledkezek róla, bocsi). Az alábbi darabról magamtól nem biztos, hogy írtam volna, de egy lelkes…..
Horror-Mirror TV-ajánló 2011.08.04 14:31:00
Ugyan nem szokásom TV-műsort ajánlani (az egykori TV6-os nyereményjátékokat hagyjuk), de most muszáj lesz. A blog Facebook oldalán ugyanis valaki felhívta a figyelmemet a Film+ ma esti kínálatára.Tehát:21:00-kor leadják az angol Vadászt, ami az utóbbi idők egyik legjobb…..
 A februári búcsú időszakában még megígértem egy egyszeri, nyári visszatérést, ahol a szintén játékokat bemutató Lalee-val közösen elkészítünk egy videót. A Youtube 15 perces időhatára miatt 3 részre kellett vágnom, indavideón majd egyben lesz.   Tekintettel arra,…..
Gutterballs (2008) Rendezte: Ryan NicholsonNicholson egy elég nagy név a szakmában, mivel rengeteg (de tényleg) filmben és sorozatban volt maszkmester. Nem ragadnék ki egyet se, csekkoljátok le inkább az imdb-n. "Mellékállásban" meg kis költségvetésű horrorokat…..
A legutóbbi kis figyelemfelketésemnek hála ugyan jeleztétek, hogy miket szeretnétek látni, csak hát szerencsére sokféle ember olvassa a blogot, így a válaszok is sokfélék voltak. Ennek eredményeképpen inkább előveszek egy elég beteg alkotást, arra mindig vevőek vagytok:)Ugye volt…..