Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geistwald

96 bejegyzést írt és 516 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Spirit of Hungary 2014.03.24 09:01:00
Fa Nándor tegnap bemutatta az új hajóját, melynek neve Spirit of Hungary, és amivel indul idén egy komoly óceáni vitorlásversenyen. Nem vezetett idáig könnyű út, eddig 16,5 ezer munkaórát dolgoztak a hajón, és persze rengeteg pénzbe került. - Két éve még nem gondoltam volna,…..
geistwald 2014.03.24 11:20:15
@Holger Hartland: A visszautasítás már csak azért sem lehetséges, mert nyilván nem az MVM ment oda hozzá, hogy "lenne kis lóvé, nem akarsz Földet kerülgetni?", ő meg a fejét vakarta, hogy "nem terveztem semmi ilyesmit, de végül is miért ne". Ja és nyilván nem ítélhetem meg, hogy milyen érzés, amikor a Közgép finanszírozza a kibaszott költséges hobbimat. Még nem volt velem ilyen, könnyen lehet, hogy én is vigyorogva integetnék a parton nézelődő parasztoknak. De egyelőre nincs szó ilyesmiről, addig meg hadd legyek felháborodva :)
geistwald 2014.03.24 16:10:00
@lyken: az egészen biztos, ettől még egyik sincs rendben.
Vastagbőr Rutinból hozta az MTI 2013.12.13 08:45:00
A comment.com szúrta ki, hogy a "Mérlegen az alaptörvény" könyvbemutatóról és konferenciáról az MTI nem adott ki hírt, márpedig egy hírügynökség van már csak az országban, a közpénzből működő, "Állami" Hírügynökség.A könyvbemutató-konferencián felszólalt többek…..
geistwald 2013.12.13 18:14:11
Volt már olyan érzésed, hogy a munkád csak merő kitaláció? Hogy a világ akkor is forogna, ha nem csinálnád azt, amit 9-től 5-ig csinálsz? A Strike Magazine nyári lapszámában David Graber körbejárta a humbugszakmák jelenségét – minden alkalmazott figyelemmel olvassa az…..
geistwald 2013.09.11 09:52:17
@blasiusii: "a kapitalista országokban a piac szabályoz"
:D
a piac pedig nem más, mint, nos, a piac. az szabályoz. ezen akkor most tényleg lapozzunk.
Tisztelt Hölgyek és Urak! Másodszor is nekifutunk: indul az újabb Malifaux liga! Ünnepelj Malifaux-ban! Időpont: A liga november 14-től december 31-ig tart kéthetes fordulókban, plusz egy egyhetessel, mert akkor lesz egy budapesti verseny december 17-én.   Helyszínek: Cantina Klub…..
Villámposzt következik! Történt egyszer, hogy rábukkantam a SAGA magyar beharangozójára. Mivel remekül összefoglalja a lényeget, ezért nem koptatom a billentyűzetet a rendszer alapjainak elmesélésére. Katt oda, aztán vissza!Inkább elújságolom, hogy a blog sötétben rejtőzködő…..
Lezajlott a fehérvári rendezvénysorozat második olyan napja, amikor Malifaux szerepelt az étlapon. Ha az alig több mint fél éve rendezett első versenyre gondolok, ott a kicsiny pódiumon is elfért az a tíz ember, aki indult. Nos, néhány hónap alatt nagyot fordult a világ: a Warhammer…..
Újabb két videó került fel a már korábban megénekelt Terraclipsről. Ezúttal már a csomag tartalmán kívül kiderül pár dolog az összerakásról is. Az első videó az alapvető építési technikákat mutatja meg:A másik pedig az ácsok és tetőfedők világába vezet:A dobozok…..
Ebbe véletlenül botlottam. Semmi különös, de van benne pár erős mondat. Enjoy! ..
Totális cigány hatalomátvétel? Ha a szavazati jog kiterjesztése meg is valósulna, a cigányság szavazói súlya csak mintegy 2%-kal emelkedne. De még ez sem reális, hiszen eleve kevesebben mennek szavazni. A Véleményvezér blog szerzői őszintén meglepődtek, hogy a gyerekek után…..
Geistwald Ghasts Met the twins 2010.11.23 00:09:00
battle repet írogatni jobb, mint a pinguin toss, tehát: az előző verseny pofozózsákjaként talán túlzott önbizalomra vall, hogy a középmezőnybe készültem, de míg akkor egy nagyon híg alapdobozzal és alig pár meccsel a hátam mögött érkeztem, most egy határozottan versenyképes…..
  Tegnap immár a második Magyar Malifaux Napon vehettünk részt, ami még az elsőnél is jobban sikerült, és bár más fórumokon már megtettem, itt ismét szeretnék köszönetet mondani Csontinak a szervezésért, az ellenfeleimnek a tiszta, fair játékért és mindenkinek a…..
A szokásostól eltérően ezt a postot nem fűszerezem személyes megjegyzésekkel, és nem csinálok múltbéli kitérőt sem, mivel egyrészt mindenki tudja a történteket, másrészről pedig igyekszem új klubunk "mindenki egyért" mentalitását is követni. Távirati stílusban:…..
geistwald 2010.11.09 09:33:11
II. Magyar Malifaux Nap - MMN Időpont: 2010. november 21. vasárnap Helyszín: Cantina Klub (térkép) Gyülekezés, regisztráció: 11:00 Első meccs kezdése: 11:30 Nevezési díj: 800 forint, amelyet teljes egészében a nyereményekre fordítunk (nem bérleteseknek kell…..
Hát akkor ismét nekifutunk egy Malifaux-nap megrendezésének. A helyszín még pár napig nem publikus, de tessék megnyugodni, a város közepén, kulturált körülmények között tudjuk megtartani az eseményt. Három csata lesz és egy mestert kell használni, a csapat többi része szabadon…..
Ebben a kutya nagy melegben nehezen izzad ki magából az ember egy termetesebb posztot. Már a Maelstromos akciók is gyakrabban jönnek, mint a tartalmasabb, modellezéses, játszós bejegyzések. Következzék most egy lájtosabb, tőlem szokatlan terepépítéses, és csataleísmertetős írás.…..
 We deal in lead, friend. - The Magnificent Seven Fiam, ezek nem töltenek, csak lőnek! - Édesapám   Amikor a Jó, a rossz meg a csúf belovagolnak Tombstoneba, ahol már várja őket Wyatt Earp és a Vad banda tudhatjuk, hiába nem Fegyvertársak, de hamarosan Újra szól a…..
geistwald 2010.06.09 09:26:55
 Első rész: Általános áttekintés, Warcasterek első rész   Híveim, hallassuk hangunkat: Hozsánna! Hallassuk hangunkat: Halleluja! Híreket hoztam hű híveim, híreket hálás, halott hadunkról, higgadjatok hát hallgatván hangomat. A blog utóbbi hónapokban felvett…..
minden sarkon zombikurva! Bocsánat a gyerekvers elferdítéséért, de Malifux ezt hozza ki belőlem. Még mindig jobb, mintha ámokfutást tervezgetnék, aztán megsz**atnék vele párszáz sportlövőt. De ezt hagyjuk. Inkább írok egy kis festős-modellezős cikket, hisz az már régen volt itt…..
geistwald 2010.03.04 10:38:56
Geistwald Ghasts Örömhír 2010.02.09 23:13:00
 Továbbra sem szándékunk elhajlani self-blog irányba, de aminek meg kell lenni, annak meg kell lenni. Örömmel jelentem be, hogy a hazai wórgémer közösség újabb taggal gyarapodott, fogadjátok szeretettel és kíméletes boostolással Ákost! Amúgy mindenkinek mulcumeszk* a kedves…..
Geistwald Ghasts fentről érkeztek 2010.02.06 18:06:00
Mostanában elég sok projektem fut párhuzamosan (bérfestések, Malacflú csapatom, Khador, Trollblood seregeim), szóval van munka bőven. Ám ha jön az új ötlet a régebbi projektek halasztódnak, és utat tör magának az új őrület. Kis lakásban nehezen tartható bármilyen háziállat,…..
Az év vége hangos volt a nagy figurás oldalakon a kölünféle szavazási lehetőségektől. Több kategóriában lehetett megválasztani a legszebben és legjobban sikerült "ólom"katonákat.Ám fikázni sokkal egyszerübb, és néha az embernek mentális egészségének megőrzése…..
Geistwald Ghasts eppi nyú jér 2009.12.31 12:58:00
..
geistwald 2009.12.31 17:22:02
@Gróf Úr: arra céloztam, hogy 3 év szopó után lett magic attackom, CRA-m, AoE-m stb. Úgyhogy adjuk meg a módját annak, ami elkerülhetetlenül bekövetkezik.