Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cephalus

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még télen szereztem pár Naga Jolokia magot. Jelenleg ez a világ legerősebb paprikája. Az ültetési leírás szerint kb 12 héttel a kertbe palántázás előtt már érdemes elültetni a magokat, hiszen csírázási ideje 5 hét is lehet. Az ültetést nem bonyolítom túl, egy-egy mag…..
killtheradical Csenget egy picit 2008.07.08 12:50:00
Most pörgünk még a témában és annak vonalán, amíg még meleg. Utána majd pörgünk a gázáremelésen is. Próbálom összeszedni a gondolataimat. Miért gondolják emberek azt, hogy ha valami nem tetszik nekik, azt megverhetik, felgyújthatják, és hasonlók? Egy lehetséges…..
Kedves Hajni!Hogy te milyen kis gonosz vagy, majd' infarktust kaptunk miután olvastuk leveled első sorát... Teeee, kis humorheroldina Persze, számíthatsz ránk, ott leszünk, fotósokkal, meg kamerákkal, meg mindennel, ahogy kell, mozgósítottunk minden erőforrást, világsztár szakos…..
Subba Bojler Gyula bekészült 2008.03.27 11:22:00
Mindenki ide gyűjjön, megtaláltuk a legjobb és legviccesebb magyar Harvey Keitel-hasonmást (na jó, közelről azért annyira nem hasonlít, de vannak jó pillanatai)! Gyula megnézte Budapestet és nem jött hiába: ..
cephalus 2008.03.27 11:31:46
1?
cephalus 2008.03.27 11:35:33
Na de nézzétek már ezt a csapat pálcikaembert! Igazi zorál arcok, szétkapnak egy üres villamost amit persze videóra vesznek. Pár divatos lakkfilces punci utazik a nirvána felé, aláfestésnek meg a hörgős zene...
A magyar MTV Swung című adásában tegnap Kiszel Tünci volt a vendég. Valamit már az elején nehezményezett, jól felfújta magát és sértett nőként műsorozott. Ne bánjátok, hogy a műsorvezető Sándor néha átcsap kellemetlen jópofázásba, nézzétek végig!! Tünde…..
cephalus 2008.02.07 08:55:32
Január 1-jén egyesült az Inter-Európa és a CIB Bank, amiből sejteni lehetett, hogy minden idők egyik legnagyobb kavarodása lesz. Tavaly mondjuk az Elműnek sikerült hasonló elfekvést produkálnia pusztán saját számlázási rendszere lecserélésével, most azonban két rendszerből…..