Regisztráció Blogot indítok
Adatok
demján marley

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nektek igazatok van. Stadiont szeretnétek és ezt követelitek, határozottan és radikálisan, amitől a ballibek vagy összeszarják magukat vagy előveszik a soha el sem ásott, zsírpapírba gondosan be nem göngyölt gyűlöletüket és lövésre kész állapotba fényesítik azt. Ne…..
demján marley 2013.02.14 13:57:27
Börtönszleng Betalálni 2012.11.13 09:25:30
Betalálni: váratlanul sok pénzt / árut szerezni – Szeva Mercis! – üdvözli régi spanját Botond a sétán. – Ezer éve nem láttalak! – Csumi tesa, fasza minden! Kicsit pattintgattunk fenn, ezé' nem látogattam mostanában ezt a szaros zsikit. – Betaláltak a spanjaid? – Be…..
demján marley 2012.11.13 21:06:40
A Discoery Channel idei kínálatában tűnt fel először a Pokoli motorosok című dokureality, amiben a Laughing Devils nevű motorosklub tagjai szerepelnek. A sorozat betekintést nyújt a sokak által főleg csak illegális tevékenységgel azonosított motorosbandák életébe, és kiderül…..
demján marley 2012.08.01 14:57:47
@m.o.p.: ugye nem kell elmagyarázni neked, hogy ez miért kibaszott hülye hasonlat?
Sokan kérdezték tőlem az utóbbi hetekben: mi is a baj az új Munka Törvénykönyvével. Többen nem értik, mit jelent a műszakpótlék elvétele; hogy miért baj, ha a szakszervezetek nehezebben tudják munkavállalóik jogait védeni. Egy valaki azonban biztos pontosan érti: a…..
demján marley 2012.07.20 18:30:39
@kuki123: arra a jobbikra gondolsz, ami oroszorzággal meg az arab országokkal kíván inkább szövetségre lépni és elutasítja a nyugatot/eu-t? igen, akkor bizonyára javulna a jogbiztonság és a munkakörülmények is. hiszen az említett szövetségesek éppen erről híresek.
Mint az előző posztban ígértem, folytatom a közmunka bemutatását, hisz abban a szerencsében részesülhettem, hogy személyesen is megismerhettem egy ebben a "munkakörben" dolgozót. Köztük is a problémásabb "fajtát", mivel óvodás gyermeke van. Fiatal anyuka, gerincbeteg, ez jutott…..
demján marley 2012.07.07 16:05:12
@Jossarian: hát, pedig a szüleid nem valami nagy értéket állítottak elő. sőt.
Miután az Alkotmánybíróság - bár tartalmi ellenérveket is sorolt, de gyakorlatilag formai okokból - eltörölte az állami finanszírozású hallgatók röghöz kötését kimondó rendeletet, a parlamentben ezúttal törvényben kívánják kimondani: a képzést követő húsz évben…..
demján marley 2012.07.05 20:05:03
@Qqriq: magyarországon jóval az eu átlag alatt van a diplomások aránya, pedig eddig ingyenes volt a képzés. az oktatás színvonala emellett a béka segge alatt van, pakisztáni egyetemek verik a honiakat a rangsorban. ha bevezetik a kötelező tandíjat, akinek van egy kis esze külföldre megy, ott legalább kapsz valamit a pénzedért, esetleg még ingyen is tanulhatsz. meló persze a tandíjtól pedig továbbra sem lesz itthon, úgyhogy visszajönni senki nem fog. gratulálok a megoldásodhoz.
demján marley 2012.07.05 20:43:37
@timargabor: sajnos nem, vannak rangsorok, amelyeken megelőznek akár pakisztáni egyetemek is, míg magyarok a legjobb 100-200-ba sem igazán tudnak bekerülni. nyilván a különböző rangsorok kritériumai mind-mind másak és nem jelenti ez, hogy összességében pakisztánban vagy indiában feltétlen jobban működik a felsőoktatás (bár nem esik nehezemre elképzelni), de tény, hogy itthon kevesen elégedettek azzal, amit akár a nevesebb intézmények nyújtanak és erről nem csak a forráshiány tehet. elavult tananyag, szakosodási lehetőségek hiányából fakadó felesleges tárgyak, elméleti tudásra helyezett hangsúly gyakran ott is, ahol ennek értelme nincs.

a magyar felsőoktatásban nagyon rég megérkezett már a reform ideje, de sajnos ez rendszerint kimerült eddig a forrásmegvonásban.
demján marley 2012.07.05 20:46:16
@A fidesz a betegek kiirtására készül: a fideszesek azt képzelik, hogy azért nem dolgoznak az emberek magyarországon, mert nincs kedvük hozzá. érthető: nekik mindig csak kérni kellett és már jött is a zsíros állás.
Vastagbőr Szolgáltak és védtek 2012.07.04 09:01:00
Múlt hét szerdán megszületett az első fokú ítélet a West Balkán-ügyben. A bírónő azonban azt is megemlítette, hogy a rendőrök is mulasztottak, amikor nem mentek ki a telefonhívásokra, amiket csatoltak a peranyaghoz.Vasárnap Morva Krisztina feljelentést tett a legfőbb…..
demján marley 2012.07.04 12:28:41
@Anti Anyag: az semmi, én azt hallottam, hogy egy cionista cigány egyszer állami pénzen szívta ki egy katolikus kisfiú minden csepp vérét az astoria aluljáróban és végül még a hullát akasztották fel büntetésből! először nehezemre esett elhinni -- bevallom -- de többen is megerősítették, hogy magyarországon fehér bőrű férfinek lenni a legnehezebb.
Sportpszichó Coming out? 2012.06.27 19:55:00
Több megkeresésünk is érkezett, hogy írjunk LMBT sportolók magyar helyzetéről. Őszinték leszünk, nincs reprezentáns mintánk, illetve nem áll rendelkezésünkre a hazai és külföldi sportpszichológiai szakirodalom áradata sem. Éppen ezért felkerestünk egy megbízható forrást,…..
demján marley 2012.07.02 21:34:39
@TH: a homofóbok azt hiszik, hogy csak ilyen létezik, mert ennek vannak kitéve: önként keresnek rá botrányosan öltözött melegekre, a kedvenc hírportáljaikon szintén vígan nézik ezt, hogy aztán megbotránkozhassanak és egymást vállon veregetve betonozzák be még inkább a zsigeri gyűlöletüket. de olyat is láttam már, hogy magát "normálisként" aposztrofáló homofób bevallotta, hogy meleg pornót nézett, természetesen csak azért, hogy lássa, mi is ez az undormány, nem azért, mert titokban érdekli és izgatja.

a homofóbok beteg, meghasonlott világképpel élő emberek, logikus érveket felsorakoztatni velük szemben felesleges. szimplán el kell őket küldeni a picsába.
Tisztelt Cím! Arra keresném a választ, hogy ma Magyarországon miért hunyunk szemet afelett, hogy munkajogilag a legnagyobb csalók a közmunkásokat foglalkoztató közintézmények és önkormányzatok?A közmunkások nagy részét nem a papíron lejelentett munkakörben alkalmazzák, ezzel…..
demján marley 2012.07.01 17:15:03
@Bicepsz Elek: külföldön bezzeg megcsinálja félmillióért, de a Hazában már nem hajlandó 35-ért kaparni a szart a büdös romkocsmatölteléke! felfelé vagyok háborodva
Vastagbőr L. Simon válaszolt 2012.06.25 15:45:00
L. Simon válaszolt a Heti Válasznak, mivel a "rabokkal dolgoztató fideszes gazdáról szóló hír a nyilvánosság több szegmensében is kiverte a biztosítékot". Például nálunk.A válasz:"A BV-sek több környékbeli mezőgazdasági vállalkozónál végeznek kihelyezett munkát. A mi…..
Félrefordítások Szakács f-fel 2012.06.23 10:56:00
Marika felvetése volt már téma: Nem is igazán félrefordítás az, amiről írni szeretnék, hanem egy televízióban hallott dolog, amire - függetlenül attól, hogy nem tudok angolul - még én is felkaptam a fejem: Valamelyik Gordon Ramsay főzős műsor szólt a háttérben. Ezekről…..
demján marley 2012.06.23 23:32:58
@clsdclsd: azért az angoloknál is van átmenet a quite és a fucking között, az itteni kommentekben felsorolt alternatívák egy damn vagy bloody-ra még rendben vannak, de egy fucking sehogy nem lesz oltári vagy baromi...

persze az igaz, hogy ha már ki kell mindenképp venni a káromkodást, nagyon nem számít, mi lesz helyette, a sípszóból majd következtet a néző. azért esetleg egy "mocskosul" belefért volna.
Három szerencsétlen idióta könyvet írt arról, hogy Orbán Viktort amerikai alapítványok és az EU intézményei meg akarták buktatni.  A könyv megírásának ötletét az adta, hogy túl sok az arra utaló ok-okozati összefüggés, hogy Magyarország és Orbán Viktor ellen…..
demján marley 2012.06.17 20:23:09
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): a fidesz támogatottsága 17%, te selejt. jó látni, hogy már csak a legalja söpredék droidok és a nácik védi ezeket. tényleg megbuktak.
Jó estét.   F. László vagyok és foglalkoztat a téma,mert hallottam,hogy egy általam is ismert főnök,akinek mellesleg négy zöldségesstandja van az újpesti piacon,annyira terrorizálja a női eladóit,hogy rettenetesen félnek tőle.Nem szabad szóba állniuk a vevőkkel,mert akkor…..
demján marley 2012.05.28 18:37:36
@Max val Birca: látod, ezért kell kioktatni első nap a kelet-európai majmokat. azt hiszik, hogy a nők szeretik, ha zaklatják őket.
„Jómagam öt gyereket szerettem volna, lett belőle három, mindhárom fiú. De azt hiszem, a három fiú felér legalább öt lánnyal – nyilatkozta pár napja Harrach Péter, majd hozzátette: –  Nézzék, a mi dolgunk az, hogy nagyobb összefüggésekben, társadalmi összefüggésekben…..
demján marley 2012.05.26 23:43:53
@Asztalos Gábor 2: ahogy az abortusztabletta-mizériából is kiderül, a kdnp utálja a nőket, tehát semmi abszurd nincs ebben az értelmezésben.
Egy macska mindig, minden esetben a talpára esik. Éppúgy mint ahogy egy vajaskenyér is mindig a vajas felére esik. De mi történik, ha egy macska hátára erősítünk egy megvajazott kenyeret úgy, hogy a vajas fele felfelé legyen, és leejtjük őket? Igen, én is tudom, hogy ez már régi…..
A Fidesz bedobta, amit már sokan vártak. A múlt heti „Vegyük el a pártok pénzét!” után itt az újabb ötlet, a regisztrációhoz kötött szavazati jog. Ha ez a kettő egyben megvalósul, de még akkor is, ha csak valamelyik a kettő közül, akkor már bárki kiálthat…..
demján marley 2012.05.22 20:15:28
@weisz manfréd huba: mér, azt a sok-sok pénzt magánemberek költik a szegények szavazásra bírására? de a magánembereket se hatja meg igazán; ha valahol, amcsiban aztán tényleg érvényesül a lázár-féle "annyi vagy, amennyit megkerestél" nézet. a szegények -- és elsősorban a feketék -- voksolását elég trükkösen akadályozzák, ahol csak lehet. az amerikai demokrácia egy vicc, azt pozitív példaként lehetőleg ne hozzuk fel semmilyen kontextusban...
Vastagbőr Nem iszik, nem nevet 2012.05.14 14:33:00
A parlamentre vonatkozó sarkalatos törvényt április közepén szavazták meg, ami alapján a házelnök a háznagy mellett rendészeti jogkört is kapott: fegyelmi jogkörében kizárhat vagy felfüggeszthet képviselőket, akik nem felelnek meg a „házirendnek”.Az új jogkört ki máson is…..
demján marley 2012.05.14 17:52:42
@Lastres: ha kiszivárog, hogy az elempés ügynökök már nagy erőkkel hordják ki húgyhólyagszámra a Nemzet Vizét -- kétségkívül Izráelbe -- kitör a botrány!
demján marley 2012.05.14 19:15:57
@Lasombra: persze, ha valakinek ehhez van kedve.:D csak nehogy valaki őszintén feldühödjön, nem ér meg egy pulzusszám-növekedést
Természetesen a TASZ-t, vagyis a Társaság a Szabadságjogokért civil szervezetet, legalábbis Kovács Gergő, a legismertebb magyar kétfarkú álpoilitukus, az MKKP elnöke szerint. Mindezt a TASZ fillérekből leforgatott 1%-os kampányfilmjében fejti ki, és bíztat mindenkit arra, hogy…..
demján marley 2012.05.05 21:29:26
@komplikato: a tasz által képviselt ügyeknek egyetlen dolog árt: hogy a magyar társadalom valamikor az '50-es évek tájékán megállt a fejlődésben, azóta pedig csak visszafelé hajlandó haladni.
  Persze csak átvitt értelemben. Legalábbis egyelőre. Ezt most csak így idetesszük: Budaházy György skype-on tartott sajtótájékoztatót (tartalmáról itt), és a fotó láttán még mindig csak keressük a szavakat.  „TÖKÉLETES! minden részlet. a legerősebb…..
  Valószerűtlen púpot a hátonValószerűvé tenni kell.Méghozzá úgy, hogy világnak hátátHajlítni kell egy púpig el. És ha egy gigászi gerinc is hajlik,Richard-nak púpja nagy mintát követ.Meggörbedt időben meggörbedt férfiLegelső divatfi még lehet. Viszkető…..
Vastagbőr Áldóima 2012.01.10 13:35:51
Mivel a magánnyugdíjas átbaszás ellenére is fontos számunkra a NER, szívesen segítünk Németh Szilárd csepeli polgármesternek...
demján marley 2012.01.11 14:36:30
@gramercy: nem csoda, hogy ritka az olyen, rögtön az elsőt keresztre feszítették.
Mint arról már a korábbi hetekben többször cikkeztünk, blogunk egyik szerzője elhatározta, hogy megpróbálja, hogyan lehet minimálbérből megélni. Pontosabban: "EGY KIÉPÍTETT EGZISZTENCIA MELLETT EGY HÓNAPIG CSAK ANNYIT FOGOK KÖLTENI, AMENNYIT FELTÉTELEZÉSEM SZERINT EGY…..
"Olyan volt mint a Counter Strike-ban, hirtelen körbevettek, és nem tudtam hol védekezzek." Kövesdi Andrást tegnap az Andrássy úti tüntetés mellett a Nagymező utcában szélsőjobboldali tüntetők körbevették és csoportosan nekiestek, ütlegelték. "Földre kerültem. A…..
demján marley 2012.01.04 01:25:32
@maxwell murder: aki nem nácinak megy, ne sírjon, ha megverik a nácik. jogos. nagyon okos vagy és ügyes is.
demján marley 2012.01.04 01:39:44
@Netszamuráj: hát most mondja meg az ember, nem? karonfogva -- mert nem szégyen az érzéseidet kimutatni, ez már 2012 -- mennének szegénykéim az operába, pedig némelyiknek még arra se telik, hogy ne a papától örökölt egyenruhát vegye fel, ha beköszönt a hideg tél. erre csak nem az útjukat állja kettő darab tucat liberális bolsevik? úgy tudom ennyien voltak, csak úgy fel voltak fuvalkodva, többnek tűntek valahogy. ezért tart itt az ország.
demján marley 2012.01.04 17:56:32
@maxwell murder: jabocs, ez sokkal jobb, tényleg :DD ne panaszkodj, ha megvernek a nácik -- te mentél a kormány ellen tüntetni.
Napfény és víz kell a gazdagsághoz, vagy a gazdagoknak van szükségük ezekre? Vajon melyik településen érdemes burzsujok után kutatni? Ezt persze mi sem tudjuk, viszont az egy négyzetméterre eső gazdagok száma alapján a tengerentúlon mindenképpen Florida a nyerő, egészen…..
demján marley 2011.12.29 19:34:20
@Mesterlövész: szerinted mennyien engedhetik meg maguknak, hogy "kicsiben" ingatlanspekulációba kezdjenek? nem csak itthon, akár a nagy gazdag amerikában is, ahol a lakosság jelentős részének minden ingatlanja és ingósága a bank tulajdonában van.

meg mondjuk azok a tisztességesen meggazdagodott sebészek/sztárügyvédek se a gettóból indultak, de jó eséllyel még csak nem is középosztálybeli családból, különben minőségi oktatásról nem is álmodhattak volna. persze ezeket az embereket nem is biztos, hogy a gazdagok közé sorolnám, mert bár kényelmes életük van, a felső 1%-tól mérföldekre vannak.