Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cirrmurr

0 bejegyzést írt és 829 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állítólag ez a büntetőfékezés szép orosz szokás, onnan terjedt el a keletre tartó Kompországba. Ilyen az, amikor a buta muzsik találkozik a motorizációval. Persze megérthetjük a muzsikokat, mert ha egy nyírfa áll a réten, arról lehet dalocskát költeni, ha száz, az egy szép liget, na de ha…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Munkahelyi Terror! A saját esetemet szeretném megosztani. 3,5 évig egyedül éltem a beteg, fogyatékkal rendelkező gyermekemmel egy békés-megyei faluban, és sajnos én sem vagyok teljesen mentálisan egészséges. Az…..
Van egy közös tároló, amit egyetlen szomszéd kisajátít? Bár jogod lenne betolni oda egy biciklit, de annyi helyet sem hagy neked, hogy egy gombostűt ott tárolhass? Nem vagy egyedül a problémával. Lássuk mit lehet ilyenkor tenni...
Évekkel ezelőtt kezdtem meg ezt a sorozatot, amelyben autós hirdetéseket hoztam jellemzően az ötvenes évektől a nyolcvanas évek végéig. Sok kritika éri a mai autós felhozatalt és ha a "régen minden jobb volt" azért nem is mindenben állja meg a helyét, azért nagyjából tudjuk hogy a környezetvédelmi…..
Honnan származtak az „okosba” megvett benzinadagok és miért ment jobban az autó az osztrák benzintől? Olyan trükköket mutatunk, hogy garantáltan fennakad a szeme!..
Műanyag tejtartó, tantusz és centri – csak néhány olyan tárgy, ami nem hiányozhatott egyetlen szocialista magyar otthonból vagy balatoni nyaralóból sem. Hétköznapi holmik, amelyek mára kikoptak a köztudatból. Ha ma mutatjuk meg ezeket egy tinédzsernek, alapesetben fogalma sincs, hogy mire…..
Indítsd az új évet egy új illattal. A nők számára, nincs is megnyerőbb egy jó illatú férfinál. A tökéletesen vonzó külső és harmónia eléréséhez, az egyéniségedhez illő parfüm kiválasztása épp olyan fontos, mint az, hogy milyen ruhát viselsz...
cirrmurr 2017.12.31 02:35:38
Stohl András az István, a király című előadásban - Fotó: Kelemen Zoltán Gergely / MTI Mi is megírtuk, milyen érzékenyen beszélgettek a Class FM-ben arról az ügyről, hogy Sárosdi Lilla színésznő állítása szerint Marton László színházigazgatóként kocsikázni vitte, majd elővette a péniszét, és…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Kedves Munkahelyi Terror Blog! Legutóbbi állásjelentkezésem történetét szeretném megosztani veletek, amiben a világ egyik legnagyobb távközlési szolgáltatójának HR-esei 10+ óra munkát igénylő próbafeladatot adtak a…..
cirrmurr 2017.10.05 11:55:46
@metal: Ez nem az a szitu ahol igaz lenne amit irsz. ha már van személyes kontakt, minta bemutatót kérnek, benne van a kiválasztási folyamat közepében nem csak illik, hanem kell is küldeni egy egysoros bocs nem levelet.
A magyar filmre ráragadt egy olyan stigma, miszerint rossz, esetleg igénytelen. Országunk kiemelkedő filmművészei már régóta küzdenek ez ellen, igyekeznek bebizonyítani, hogy amiatt, mert egy alkotás magyar névhez kötődik, még nem lesz minőségben alsóbbrendű, pláne nem kevésbé értékes...
Az American Idler c. sorozat az amerikai életmód spontán megfigyeléseire épül és az a szabadság hívta életre, amely lehetővé tette számomra, hogy egy évig egyfajta tétlenségre kárhoztatva, szabadon vizsgálhassam az amerikai társadalom mûködését. A kiindulópontom Yoshida Kenkó 12. századi japán…..
Kellett pár nap észheztérnem, hogy higgadtan fel tudjam fogni, amit Veres András megyéspüspök nyilatkozott. Püspök Úr. Ön ítél akkor és úgy, amikor arra joga nincs. Ha véleményt nyilvánít elvárható Öntől, hogy tájékozódjon és utána nyilatkozzon olyat, amellyel hívő emberek sokaságában nem kelt…..
A kiadó lakások, szobák hirdetéseiben máig feltüntetik a tulajdonosok, milyen nemű és milyen családi állapotú személynek hajlandóak kiadni az ingatlanjaikat. Fontos ez? Ha igen, miért?..
cirrmurr 2017.08.28 12:35:57
@tip: Hidd el ha beleirja a hirdetésbe KORREKTEBB , mintha szivatja a keresőket. Pl ha beleirja az elképzelését az albérkőről vagy lakótársról. nem futnak a keresők fölösleges köröket.
cirrmurr 2017.08.28 12:47:19
@tip: Igy van. Igazad van . Leirni törvényellenes... megcsinálni nem annyira :-)
Naked Cheyenne Cummings 2017.08.16 01:08:43
cirrmurr 2017.08.28 11:46:35
@Slepy: De legalább igényesen !
Big Erotic Austin Kincaid 2017.08.08 19:37:54
cirrmurr 2017.08.17 16:07:49
Ha szóba került valamilyen beszélgetés során Schobert Norbi neve, akkor mindig bevédtem. Egy elhízott rendőrből Magyarország fitness guruja és nem mellesleg egyik első számú brand tulajdonosa és üzletembere lett. Minden elismerésem az övé, hiszen olyan birodalmat épített fel, amit 100 évente csak…..
cirrmurr 2017.07.31 23:17:47
@teéjesenmindegy: Hidd el sok éttermest ismerek ( nem 30- 40 et :-) ) sokat. SEMMIT nem engednek be szó szerint SEMMIT.. Az Audiba , meg Mercédeszbe se engednek be praktikeres csavarokat mert te azt szeretnéd, meg ugyis a tied lesz. Hidd el Lexarják hogy 1 MAJOMMAL TÖBB VAGY KEVESEBB ESZIK NÁLUK...
cirrmurr 2017.07.31 23:21:18
@gwr: Pontosan.

Embereknek bebizonyítani , hogy átverik őket 10 x nehezebb

mint átverni őket egy másik hazugsággal.

( ismeretlen pszichologus véleménye a termék bemutatókról :-) )
cirrmurr 2017.08.06 00:21:44
@Burgermeister: Nagyon jó ötlet.... !!!
Ha már repültél, akkor láthattad, hogy nem egyszerű a kisgyerekeknek és a szüleiknek a becsekkolástól – poggyászfelvételig tartó időszak türelmes kivárása. Főleg akkor, ha a gyermek autista...
cirrmurr 2017.07.07 15:02:43
@karandash: Pontosan. Minimum egy elnézés kérés járt volna a többi utas felé.
Mindannyian szeretnénk hatékonyabbá válni, mindannyian szeretnénk több teendőt elvégezni egy nap folyamán. Szeretnék mutatni 3 egyszerű módszert, amelyeket alig fél óra alatt be tudsz építeni az életedbe és mérhetően hatékonyabbá is válhatsz általuk!..
cirrmurr 2017.04.24 19:34:08
@Kishableany: Valóban egyszerű és kézenfekvő dolgok, sokan még se alkalmazzák. Ezért hasznos.
  Amikor a coachingról esik azó, hamar kiderül, hogy szinte mindenkinek más elképzelései vannak erről a műfajról. És persze ilyenkor szoktak előkerülni azok a sztereotípiák is, miszerint “manapság már mindenki coach”, meg a “beszélgess inkább egy barátoddal”, és ennek folyományaként a “kifordult a…..
cirrmurr 2017.04.19 21:55:26
cirrmurr 2017.03.20 13:58:52
@Colonel H. Stinkmeaner: Szuper meglátás. nem Munkaerőhiány van Magyarországon csak öntudatra ébredtek a Droidok. 1 Szivatós álláshirdetésre jó része nem megy el. 2. Ha ködösítenek az interjún konkrét kérdéseket tesz fel a jelentkezők jórésze . 3 Ha mégis átbaxák 1 háten belül hagyja a KFT-nek nevezett mélytorkos klubot a fenébe. 5 Rájöttek ha xopni kell külföldön , esetenként a határtól 40-120 km-re 5x-ös bérért is lehet xopni. Szóval a Munkaerőpiac nagy baja a Munkaadók részéről hogy Piacként működik
cirrmurr 2017.03.20 14:10:16
@Colonel H. Stinkmeaner: "Aki ügyfelet is hoz, azt illik bevenni a cégbe, profitból részesíteni stb. Az ilyen ember nem sima munkavállaló!" Igen ezért undorító a " minimum elvárás hogy legyen kapcsolat rendszere.

Engem 2005ben ez arra motivált hogy saját vállalkozásom legyen. Szitu a következő volt ,Kereskedelmi cég, tudtam honnét hozza be az árut (Ausztriából) . jelentkeztem üzletkötőnek, aztán
kérték az előző ügyfél kapcsolataimat ,
kérték hogy legyen egy mai értéken 1,5 milliós jó megjelenésű használt autóm,
kérték egy legyen saját laptopom vagy számítógépem azon legális saját vásárlású programokkal, mindezeket céges ügyekben használjam és amortizáljam le, az ügyfél kapcsolataimból meg 90%ban ők profitálnak én jutalékot kapok. Legyen saját mobilom amibe ők kártyát vesznek.

Megköszöntem a lehetőséget, vettem egy nagy levegőt , megittam 1 pohár sört elszivtam 3 szál cigit, ittam egy kóla rumot, aludtam rá egyet. Másnap reggel kiváltottam a Vállalkozói Igazolványt...azóta se bántam meg. :-)
A 19. századi Magyarországon szinte minden tájegység életre hívta a maga betyáralakját. Így beszélhetünk dél-alföldi betyárokról, kiskunságiakról, vagy bakonyi betyárokról. E poszt "főhőse" akár több helyen is szerepelhetne, mivel a "pályafutását" délen, a Bácska vidéken kezdte, míg a halál végül a…..