Regisztráció Blogot indítok
Adatok
remembersammyjankis

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második részben Saiid válaszait olvashatjátok. Az interjúért köszönet a srácoknak és a Marie Kristensen szendvics bárnak, valamint az értünk.hu stábjának. A fotókat Csengeri Viktorina készítette.   Milyen zenét hallgatsz mostanában? - Legszívesebben az…..
A Ráday utcában fészkelő Marie Kristensen szendvicsbárban kaptuk mikrofonvégre az AKPH tagjait. Ezúton is köszönjük a fiúknak a beszélgetést, a bárnak pedig a szendvicseket és turmixokat. Az interjú első felében Újonc válaszait olvashatjátok.    Milyen zenéket…..
Gyakran puffogtatott frázis, hogy az új Batman-széria milyen elképesztő mélységeket kapott. Attól azonban, hogy komolyabb hangvételű lett, mint az eddigiek, nem egyenlő azzal, hogy kevlárba bújtatott lábacskáival magától is megáll két lábon, mint epikus mű.A tény, ami miatt…..
I love Jasmine Fesztelenül 2011.12.03 12:09:00
Kiléptem a patika ajtaján és hirtelen megdermedt a testem. Mintha az egész utcából kiszippantották volna a levegőt, vákumot éreztem és méltatlan, mindent elborító, halálos csöndet. A mozdulataim lelassultak és a pórusaimba lassan, de masszívan elkezdte beinni magát a rettegés. A…..
Strauss Kilencedik - Csapdák 2011.10.06 03:42:00
  Reggelenként gyakran féltem a halált, miközben a villamoson zötykölődtem. Elborzasztott az a masszív és szégyentelen kérlelhetetlenség, amivel mindent eltipor. Szétzilálja az anyag kötését, elbomlasztja és megtöri a rendet, azt a rendet, amit úgy féltek. Szegényes,…..
I love Jasmine Akarat 2011.09.30 01:27:00
    Ott álltam az ablaknál, a másik én kiment az ajtón, az egyik felvette a sót, megint egy másik átnézett a pult fölött és ez mind egyszerre történt, de olyan helyen - helyen? - , ahol nincs is egyszerre, mert ott nincs idő és nincsenek helyek sem. Mégis azt…..
I love Jasmine Alkat 2011.09.22 10:44:00
   Utálok felkelni kora reggel. Inkább fent maradok egész éjjel, csak ne kelljen a kurva ébresztőre szívrohamot kapnom hajnalok hajnalán. Mondjuk nem emiatt, de általában fent is maradok. Két munkahelyem van, mindkettő a Nyugatinál, egyik éjszakai műszak, másik…..
Strauss Nyolcadik 2011.09.20 05:42:00
        Lassan cammogott a nap. Misha reggel megujjazta a kasszát, utána meg egész nap a plafont szerelte. Az egésznek semmiféle látszatja nem lett, viszont roppantul élvezte. Nap végére minden pórusából nedves, sáros port izzadva, háromórányi…..
Strauss Hetedik 2011.09.18 02:45:00
Mire felértem a negyedikre, ami igazából egy logisztikai félreértés miatt csak a második volt, a Vörösképű Néni már türelmetlenül toporzékolt. Azért toporzékolt annyira, mert időközben kiderült róla, hogy rasszista, ami még hagyján lett volna, ha nem mocskolódik hangosan, de…..
Strauss Hatodik 2011.09.11 02:08:54
Orkhannal gyakran pókereztünk, amikor éppen nem égett kezünk alatt a munka. Bár meglehetősen tartottam tőle és erős fenntartásokkal kezeltem – nemcsak a munkát, Orkhant is - , jól el tudtuk múlatni az időt. Szerencsére különösen rühelltünk otthon lenni, így soha nem…..
Strauss Ötödik 2011.09.11 01:34:00
 Meséltem már első találkozásomról Eyuppel? Hát az valami zseniális volt!Épp bátyámnak panaszkodtam az életemet uraló körülmények álnok összejátszásáról és munka után áhítoztam. Az egyik futár sirámaimat hallva Eyup meglátogatására ösztökélt.- Mi?!- Eyup. Ez a…..
Strauss Negyedik 2011.07.22 05:15:00
 Csöngött a telefon! Ha csöngött a telefon, annak mindig örültünk. Ha mindketten bent voltunk Orkhannal, heves csatározások árán juthattunk csak a kagylóhoz, ugyanis:1. Eyup hívott, ami nagyon jó, mert Eyup török, mégis tud magyarul, jókedélyű és humoros csávó, valamint…..
Strauss Harmadik 2011.07.17 06:00:00
Új nap, új lehetőségek! Na persze!Aznap is bejött a Főnök Úr,  mohón kopogó szemei társaságában durván félrelökött minket és beleszimatolt a kasszába.- Mennyi pénz van kasszaba? – és ezt direkt csinálta! Szerintem nem érte be a vizuális gyönyörrel.- Vidd el az…..
Strauss Második 2011.07.17 00:04:00
           Itt 400 Ft-os órabérben vagyunk. Ez nem feltétlenül prosztó, de ha jobban megismeritek a főnökeinket, rájöttök, hogy az. Nekünk kellett intézni mindent. Ha bármi kifogyott vagy elromlott, azt nekünk kellett helyrehozni, különben úgy maradt.…..
Strauss Első 2011.07.16 21:33:00
 Az életem gyökeresen megváltozott, azt hiszem, szerelmes vagyok a főnökömbe, Eyupbe. És ez a szerelem még mindig semmi ahhoz, képest, amit a munkahelyem irányában érzek. Végre révbe értem! Nyitáskor kéjtől remegő kézzel illesztem a kulcsot az automata rács zárjába,…..