Regisztráció Blogot indítok
Adatok
music

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ijfúkorom egyik meghatározó zenekara volt a Mötley Crüe, (gondolom nehéz kitalálni, hogy melyik tagjuk az abszolút kedvencem) és a mai napig szívesen hallgatom a lemezeiket - igazság szerint itt is két anyag között vacilláltam, a John Corabi féle 94-es, és a végül listára…..
Csáp Géza Gazdag műbőr cucc 2006.09.13 19:19:00
A Boozoo Bajou eddigi tevékenységét hunyorogva hallgatva arra a következtetésre jutottam, hogy a Juke Joint II egy tökéletes lemez lesz, olyan mint a Leftfield 95-ös Leftismje, vagy a Kruderéktől a K&D Sessions, vagy teszem azt Moby 99-es Play-je. Hogy olyan lesz, amihez már nem lesz…..
music 2006.09.29 09:06:34
Ez az album még akkor jelent meg, amikor Axl nem hitte magáról, hogy ő a megváltó, és Steven Adler is meg volt arról győződve, hogy nincs annyi hernyó a földön, amitől ő fejre nem állna. 1987-et írunk, az Aerosmith a Permanent Vacationnel, a Whitesnake az 1987-tel támad, a Def…..
Nelly Furtado új albuma annyira laza, hogy szólhatna bármikor. Lehet közben fodrásznál hajat mosatni, közértben lejárt tejet venni, vagy a pláza parkolóházából kikanyarodni. A „Loose" szó jelentheti, hogy valaki elszabadult, tehát félnünk kell, illetve nőre…..