Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrschyte

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Toulouse-Nice útvonal eléggé hosszúnak bizonyult, ráadásul Nice-ben nem találtunk elfogadható áron szállást, ezért félúton megálltunk vadkempingezni. A sátrat a Carry le Roulet nevű falu melletti hegyes völgyes területen vertük le. Balázsnak rögtön megtetszett a hely, hiszen…..
Megérkeztünk tehát Toulouseba. A hackerspacet kicsit nehézkesen találtuk meg, mivel a Spike által megadott cím, az egyik tagnak, Alexnek a címe volt. Elméletileg ő adott volna nekünk szállást éjszakára, de később kiderült, hogy a hspben alszunk. Pár sms után már megvolt a helyes…..
Charleroiban Spike fogadott a Wolfplex hackerspace képviseletében.  Charleroi Belgium ipari központja volt; a helyi szénbánya adott nagyobb löketeket a vasipar fejlődésének. Azonban az 1956-os bányakatasztrófa után a szénbánya lezárása visszavetette az ipari tevékenységeket.A…..
Amsterdam után Brüsszelbe indultunk, ahol a hsbxl hackerpaceben szálltunk meg. A hspben Pieter fogadott minket; fekhelyként Balázzsal egy-egy összkomfortos díványt kaptunk. Érkezés után legelőször az utca végében lévő vegyesboltba látogattunk el. Annak ellenére, hogy kisbolt volt,…..
Hackerek európa körül Hack42 2011.07.26 23:29:00
Kis várakozás után megérkezett BlueBug a hackerspacebe. Bemutatkoztunk, majd elbeszélgettünk vele az útról és a hack42-ről. Az ismerkedés után elindultunk vacsorát szerezni egy közeli arab snack bárba. Fejenként kijöttünk 5 euróból, ami jóval olcsóbb (és ráadásul nagyobb…..
Miután megérkeztünk a hostelbe elkezdett esni az eső. Amig jobb idő nem lett, Balázs befejezte az előző posztot. Persze a wifi csak MacOSX alatt nem ment (még jó hogy nekem linuxom van) ezért Balázsnak egy UTP kábellel csináltam netet. Fél óra netezés után kezedett tisztulni az…..
Prorára este 8 óra felé érkeztünk meg. Leparkoltunk az autóval és elindultunk az első utcán a tengerpart felé. Az utca végén egy diákszálló kemping fogadott minket, amely sajnos tele volt.  A prorai üdülő épületei el vannak kerítve; a jobb állapotban lévők a kemping…..
Sajnos reggel még esett, ezért útnak indultunk Gdansk felé; Varsóval csak a kocsiból nézelődve ismerkedtünk meg. Jó pár óra autózás után érkeztünk csak a városba, viszont a korai indulás miatt nyugodtabban tölthettük el az időt. A szállásra vezető úton láttunk két…..
A szállás rendben volt, de nehezen tudtunk elaludni. Részben az aznapi élmények miatt, részben az egyik 'szobatársunk' horkolása miatt. Későn aludtunk és ráadásul a kollégák reggel kb. 1,5 óráig pakoltak, valami drabális hangerővel. Pesten koliban lakom, nem vagyok egy kényes…..