Regisztráció Blogot indítok
Adatok
attila7575

0 bejegyzést írt és 187 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Havi 1 millió forintot bukott Vujity Tvrtko azon, hogy nem tudta palástolni a Berki Krisztián iránt érzett megvetését, ezért múlt pénteken, azonnali hatállyal kirúgták a Tv2-től - harsogja a Blikk. A bulvárlap egy névtelen informátortól úgy tudja, a műsorvezető megbízási szerződéssel vezette a…..
Mintha csak összebeszélt volna az RTL és a TV2, a Got Talent szombati adása után a Sztárban sztár vasárnap untatott halálra, pedig a műsor ne volt sokkal rosszabb, mint a múlt heti, sőt, egyszerűen csak most lett tele a tököm vele és jutottam el oda, hogy a következő két hetet…..
Három éve nem volt Gálvölgyi Show az RTL Klubon, azonban a csatorna nemrég úgy döntött, hogy egy speciális adás erejéig visszahozza műsort. Amerikának Colbert Report, John Oliver vagy Jon Stewart jutott, nekünk Gálvölgyi János jelentette a görbe tükröt a hazai közéleti, tévés…..
A múlt heti teaser óta nem akar elapadni a neten a Star Wars-os kontent, és erre a vonatra én is szívesen felszállok, mert én is az első trilógián nőttem fel, a fényszablya sugárpallos fotonjatagán fénykard zvöööng hangja bennem is szép emlékeket ébreszt. Úgyis régen volt…..
Top 100 album of minden idők, mielőtt meghalsz, ezeket hallgasd meg, mérföldő a nemzetközi/magyar rock történetében, stb. stb. // // Pedig attól mérföldkövek, mert valami véleményformáló kitalálta, de amúgy senki nem meri bevallani, hogy nem érti őket - sőt: esetleg…..
attila7575 2014.08.31 09:30:26
10. Az óceánjáró zongorista legendája (1998)La leggenda del pianista sull' oceanoRendező: Giuseppe TornatoreMindegy, hogy az ember szereti-e a zenés filmeket. Mindegy, hogy idegesíti-e a jazz, vagy a zongora hangja. Az új évszázadról, csak pusztán 1900-nak elnevetett zongorista fiú,…..
A Puli Space blog igen jó poszttal jelentkezett: Gene Cernan amerikai asztronauta emlékirataiból fordított le és közöl egy részletet, amelyben a szerző, mint hajdani résztvevő megemlékezik az Apollo-10 legénysége által végrehajtott első igazi űrborotválkozásról. Külön öröm…..
Fénykorukat élik a képregényfilmek. A folyamat a '90-es évek végén kezdődött, és mostanra eljutottunk odáig, hogy a különböző képregény-adaptációk a filmévek legjobban várt produkciói között szerepelnek, ahogy a legtöbb bevételt hozó mozgóképek listájára is…..
attila7575 2014.04.14 07:39:10
comment:com No para, no fosó 2013.10.21 18:00:00
Még mielőtt szó érné a ház elejit (alert: tájszólás DIREKT), ezt nem én, hanem Szikora Róbert mondta a Vundersőn és Szuperszexi tegnap esti, második adásában, akkor, amikor Vadon János már nem egy testszínű ruhában, a seggén pelenkával rohangált a színpadon, hanem…..
attila7575 2013.10.21 19:42:29
@klarky: Na ezt akár én is írhattam volna, ugyanez volt a véleményem.

Azt hiszem a műsor abszolút nulla pontja az volt, amikor B. bepelenkázta J.-t, szerintem ettől tényleg nincs lejjebb. A bébiszitteres kandikamera volt még nálam holtversenyben az abszolút nullához, de végső soron az nem volt annyira förtelmes mint a pelenkázós rész.

Az elsőt megnéztem utólag, mert mindenki beszélt róla, ezt megnéztem, mert kíváncsi voltam hogy mi lesz belőle, most két lehetőség van, vagy nem lesz harmadik adás, mert belátják, hogy nem kéne, vagy lesz de nem nézem meg, úgyhogy innentől nélkülem.
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
attila7575 2013.10.14 14:44:59
@attila7575: hozzáteszem csak az első fél órát néztem meg.
attila7575 2013.10.15 00:09:15
@Nick Leeson: "Oké, volt néhány félresiklott dolog a műsorban, de alapvetően messze nem volt annyira gáz, mint ahogy itt le lett festve. "

Nem tudom elolvastad-e amit írtam.
Mert én azt írtam, hogy nem volt jó, de nem volt olyan rossz, mint ahogy itt írják.

Az első része a hsz-ednek, ha szerinted kb attól jó egy műsor, hogy nem jó, akkor neked jó :)
„Sokáig a nőket hibáztattam, de aztán rájöttem: én voltam a barom, hogy bedőltem nekik” - ne legyél Dezsőke, ne legyél meghunyászkodó, ne hívd meg semmire a csajt, és vigyázz a pénztárcádra. Ma egy törzskommentelőnk osztja meg velünk hosszú évek tapasztalatait a csajozás…..
attila7575 2013.08.29 20:59:10
Azt nem gondoltuk, hogy ilyen korán ki fog törni a balhé, abban azonban biztosak voltunk, hogy ki fog. Abból indultam ki, hogy a rendfenntartó erők nem lőnek bele a tömegbe a kijárási tilalom beálltáig és persze tévedtem. A megbuktatott elnök mellett tüntetők már kettő körül…..
attila7575 2013.08.17 18:52:51
@katolnai: ez nem a hadsereg sarkára állása.
A katonaságnak civileket gyilkolni gyáva és hitvány dolog.
Az ilyen tetteket éltetni is annak tartom.
Így 40 fokban valahogy ez jutott eszembe :) Olvasható szerte a neten ezernyi cikk, hogy legyél szellős, kényelmes ruhában stb., na de pontosan miben? Erről soha senki nem beszél, ha mégis, az valami híres márka reklámja lesz, ahol egy vagyonba kerül bármelyik termék. Pár olyan praktikumról írnék…..
Van is min, az a hisztéria, amit a média rittyentett a gyerek születése köré, igen ijesztő mértéket öltött. A CNN négy órán át élőben koverolta a vajúdást, ami egyszerűen nevetséges, hiszen NEM VOLT MIT JELENTENI, a nő bent izzadt a szülőszobában, mint sokmillió társa…..
Fizetésemelésről tárgyalni a tárgyalástechnika legmagasabb foka, szinte már művészet. Ez a művészeti irány azonban vaskosan pénzre megy. Az keres a legjobban, aki a legjobban űzi, ezért aztán adunk néhány tippet azoknak, akik remegő kézzel, elcsukló hangon és némi gyomorgörcs…..
Mi értelme az ötvenes táblának a három sávos úton? Miért kell hetvennel cammogni az autópálya-bevezetőn? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Egy 80 éves arab ember az USA-ban él és egy emailben ezt írja a fiának, aki Bécsben él: Drága Ahmed, szomorú vagyok, mert a kertemet nem tudom már felásni, hogy krumplit ültessek. Tudom ha te itt lennél, biztos segítenél. Ahmed ezt válaszolta az apjának: Apa nehogy felásd a kertet,…..
Hogy ez mennyire jogos, azt most én nem fogom eldönteni, ez csak egy sima válogatás. Persze az elmúlt évtized IE-re zúduló utálatát lehetetlen lenne végigvenni, ezek csak azok, ahol az emberek a háttérképükkel fejezik ki masszív gyűlöletüket. Ebből is van végtelen…..
attila7575 2013.05.30 23:46:15