Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zerosdfd

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeztek még a Fillerre? Nagy buborékokkal kellett sarokba szorítani kis bogyókat, a minimáldizájn ellenére roppant szórakoztató játék volt. A BioLabs: Outbreak! ezt koppintotta le kicsit más környezetben, szebb grafikával. Most vírusokat kell elintéznünk a szérumot jelképező…..
zerosdfd 2008.07.09 13:45:23
Rég meg kellett volna ezt már írni, de tologattuk, halogattuk. Viszont tegnap megint az RTL honlapján legelésztem, amikor beleütköztem a Fábry-show beharangozójába, előzetesébe, kattintson tovább. Hihetetlen, hogyha az ember az RTL honlapján olvasható egy mondatnál többet…..
zerosdfd 2008.06.27 08:32:52
Tegnap megírtuk kis hírben azt, amiről már régen tudtuk, hogy lesz, csak eddig nem mondhattuk el: a Comedy Central nevű viccesműsorokat sugárzó és gyártó adó betette a lábát Magyarországra, és októbertől megpróbálja felvidítani a lakosságot. A hivatalos sajtóközlemény…..
"A szinkron monnyon le!", "Az anyád az! Ha már ezért fizetnek, nyisd ki a szótárat...", ezek még a legfinomabb megfogalmazású (néha ugye konkrét) anyázások, amikbe a hazai filmes fórumokon fordításokkal, szinkronnal kapcsolatos kommentek között kutatva bukkan az…..
A Google is támogatja az Earth Hour nevű kampányt. Keresőjük főoldalát az amerikai, kanadai, brit és izraeli netezők egy órára nem a szokásos fehérben, hanem feketében láthatják. A fekete Google-oldal ötlet egyébként nem új. Tavaly a Backle nevű oldal kapcsán merült fel,…..
alterglob Bankot falaz a Greenpeace 2008.03.07 12:11:00
Csütörtök reggel óta falazzák a Greenpeace aktivistái - köztük két magyar -, a Bécs centrumában található Erste Bank főbejáratát. Ezzel tüntetnek az ellen, hogy az Erste szerepet vállal a szlovákiai Mohiban megépíteni tervezett két „új” nukleáris reaktor …..