Regisztráció Blogot indítok
Adatok
duekreativititi_2

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
avagy egy mesebeli figura meséje valami fájdalmasan valóságosról Szomorkás történet az enyém. Úgy érzem, nem is csak az enyém, hanem mindannyiunké: a környéken, az országban nem egy ilyet láttam már. Most velem is megtörtént. A vágyak és remények szomorú…..
Rátétes, keresztszemes, szőttes – kulcsszavai ezek a buzsáki hímzésnek, mely Somogyszentpál meghatározó képzőművészeti motívuma. Megpróbáltunk utánajárni, hogy kik azok a szentpáli asszonyok, akik a mai napig őrzik stafírungjaikban ezeket a varrott kelméket.…..
somogyszentpáli hangkép ..
..
„Látom a falut: meghalnak az emberek, nincs munkahely. Megy a lopás, a cafcarázás, ilyenek.” A hatvanhárom éve Somogyszentpálon élő Horváth György szerint a településnek nincsen jövője. A lakosok véleménye szerint a falura a lassú kihalás vár. Őt és másokat arról…..
A DUE táborban minden csoport munkája nagyon fáradtságos, és bizony előfordul, hogy reggel fél nyolckor kelsz fel, és másnap hajnalig le sem tudsz feküdni. Ennek ellenére vajon miért járnak vissza évről-évre a táborozók? Azt gondolhatnánk, hogy ezek az emberek úgy sem tudnak…..
A média elengedhetetlen kelléke a technika. Mi történne, ha a Föld áramforrás nélkül maradna? A médiában dolgozó személyek számára nélkülözhetetlen a villamos energia, hiszen a rádiótól, az újságíráson át, a televíziózásig minden technikai eszköz működéséhez…..
Superman és Batman nem váratott sokat magára: itt az új képregényhős, DUE Man.A több millió dolláros költségvetésű film közel három évig készült a legnagyobb titokban, most azonban leleplezésre került.  Az Energy Team időt és energiát nem sajnálva dolgozott új…..