Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzéplakiZsani

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Omoroviczáról többször írtunk már, hisz igen nagy fanatikusai vagyunk a magyar luxusmárkának. Nem csoda, hisz a világ legluxibb helyein lehet megvásárolni a termékeiket, olyan kiválóságosak. (Bergdorf Goodman, Harrods például, a Vogue is többször megénekelte, hogy milyen remek…..
Bő egy héttel ezelőtt számoltam be a Blaha Lujza téren száradtan árválkodó növényekről, és a mellettük kiaggatott sárga műanyag palackokról. A posztra sokan reagáltak, és egy kommentelőnek köszönhetően az is kiderült, hogy sejtésemmel ellentétben nem a belváros ikonikus…..
Csak ők lehettek, mert elképzelhetetlen, hogy ilyesmit valamely hivatásos szerv kiadjon a kezéből. Nem illik kritizálni más munkáját, főleg, ha az láthatóan a legjobb szándékkal készült, de amit a Blaha Lujza téren látni, az sajnos hervasztó. Nem a terület általános…..
A Catan telepesei társasjáték neve valószínűleg mindenki számára ismert, aki felnőtt fejjel társasjátékozásra adja a fejét. A Catan telepesei ugyanis a klasszikus gyűjtögetős-építkezős stratégiai társasjáték alappillére.     A Catan telepesei menete A…..