Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iPeti

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ez a bejelentés, tudjátok, a tegnapi, amit nem fogunk elfelejteni, és már kezdem úgy gondolni, hogy az Apple-nek igaza van: mivel korábban egyetlen jelentéktelen újítást sem próbáltak ekkora lelkesedéssel beharangozni, simán lehet, hogy még évtizedek múlva is anyázni fogunk, ha…..
Appleblog Nem szeret az iPhone-om 2010.10.25 17:20:00
Miután megvásároltam az iPhone 4-esemet a premier napján, a jó öreg iPhone 3G-t eltettem a dobozába, aludni. Másfél-két hét múlva valami miatt elővettem, ekkor fedeztem fel ezt:Egy tökéletesen működő telefont tettem el, és egy halott wifivel szomorkodót vettem elő. Mi más…..
Nagyon durva állítások vannak itt pro és kontra a reggeli gizmodós anyagra reagálva, ami, mint tudjuk, azt állítja, hogy az új antennakeret az ujjaink érintésére leválasztja a telefont a mobilhálózatról. A kísérletet egyre többen próbálták ki, egyesek pedig a 3GS-ükkel és…..
Hat hónap bétatesztelés után letölthető a Flash Player 10.1 végleges verziója, a legfontosabb változás azonban továbbra is a Windows PC-s kollégákat érinti. Noha az Apple nemrég megadta a lehetőségét annak, hogy az Adobe elkészítse a hardveres gyorsítást a H.264-es videókhoz,…..
iPeti 2010.06.11 14:00:54
@landilevente: Egyetértek. Eddig ez a legjobb megoldás.
A korábbi, Dezirével foglalkozó postokban már ígértem, hogy felsorolom, milyen alkalmazásokat találtam hasznosnak az elmúlt napokban. Természetesen ezeken kívül is lehet egy sor jó app. Remélem azokat megosztjátok velünk a kommentekben. Nos, akkor következzen az én listám...…..
Az elmúlt napokban számtalan embert hallgattam végig, és számtalan kommentet, cikket olvastam el a Nexus One vs. iPhone témában. Kiindulópontom az volt, hogy másfél év várakozás, hezitálás, latolgatás után végre döntésre fogok jutni, és megvásárolom az egyik telefont. Nem…..
iPeti 2010.03.22 18:44:49
@Greg-0: Igen ez így nagyon egyszerűnek hangzik, de ehhez fel kell installálni a Dropbox-ot a gépre és a telefonra is. Előtte le kell tölteni a netről, App store-ban megkeresni, regisztrálni, stb. Tényleg nagyon egyszerű... Mi van azokkal akik nem ismerik a Dropbox-ot? Vagy csak szimplán nem akarnak ezzel szarakodni mert ahhoz vannak szokva, hogy ha rádugják a telefont a gépre, látják a memóriakártya tartalmát? Egyébként mac-et használok, szeretem, de az iPhone-nal valahogy sosem barátkoztam meg igazán. Számomra az Android bevált.
iPeti 2010.03.22 19:06:26
@onion: Van abban valami amit mondasz, pont azért szeretem az os x-et, mert mindent egyszerűen, gördülékenyen el tudok intézni. Egyszóval: működik. Ez természetesen igaz az iPhone-ra is, de ugye a cikk is kitér a zártságra, amit te is említesz. Ezt nem szeretem az Apple-ben. Igény meg szerintem lenne az egyszerű fájlkezelésre, nem véletlenül van annyi ilyen jellegű progi az app storeban. Az app storenak is az lenne a lényege, hogy az ember a telefonja funkcióit kibővíthesse, csak hát Steve erről máshogy vélekedik.
Gondolhatjátok, hogy mostantól tucatjával jönnek azok a tesztek, amik valamelyik készülék győzelmét mutatják majd. A legjobb kijelző, leggyorsabb 3G-s csip, a legjobb fingós alkalmazás, higgyétek el, óriási csata van itt kibontakozóban. Most például azt nézték meg, melyik…..
Két dolgot szeretnék okvetlenül elmondani a Nexus-szal kapcsolatban: 1: Nagyon örülök az érkezésének, remek telefonnak tűnik 2: Ez még nem ok arra, hogy elhallgassuk, ha az iPhone bizonyos tekintetben jobb Már többször leírtam a blogon, hogy a Palm még mindig perifériára szorult…..
Mától január 6-ig - Szenteste kivételével - minden este karácsonyi villamos közlekedik a budapesti 2-es vonalon. Eredetileg valamikor máskor akartam volna kimenni és megnézni, de Jazzcool barátom frissiben Youtube-ra pakolt videóját látva inkább mégis izibe' kirobogtam oda. Mert hát azért ez nem…..
Nem szokásunk, de ma megtartjuk egy igéretünket. Miután Tibi - máig tisztázatlan módon - felismerte David Gilmour gitárjátékát az I put a spell on you-ban, egy hallgató azt kérte, hogy egyszer játszuk le Screamin' Jay Hawkins gigamegaslágernek a többi feldolgozását is.…..
iPeti 2009.11.16 12:48:03
gombapresszó Reima Virtanen 2009.10.26 15:28:00
Lám, így kell lelkes hallgatónak lenni! Alighogy szóbakerült ma reggel a finn név generátor, máris belinkelte azt nekünk Konzervnyitó Károly barátunk. Köszönjük! Javaslom, mindenki nézzen utána, mi lenne a neve, ha finn lenne.Én Reima Virtanen lettem. Minden bizonnyal rokona…..
iPeti 2009.10.27 13:34:58
Nemigen érkezik már új szavazat, ezért lezárom a szavazást. Azt kutattuk, hogy a hallgatók használják-e az internet adta lehetőségeket, amikor a gombapresszót hallgatják és bizony meglepő eredmény született.  Nem igazán hittem én nektek, amikor az átállás körüli…..
iPeti 2009.09.29 18:30:52
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
gombapresszó Feed me! 2009.07.18 09:06:00
Nem szeretnék hüjébbnek látszani mint vagyok, ezért már az elején elmondom, hogy tudom mi az az RSS, tudom, hogyan működik és magam is rendszeresen használom számtalan formában. Ennek ellenére vannak kérdéseim, melyekre nem tudom a választ és ez ebben az ingerlékeny állapotomban,…..
Ahogy azt a figyelmesebbek észre is vették, tegnap elmaradt a kicsinyített fagyizó. Ez most kivételesen miattam történt így, mert előtte éjjel egy percet sem aludtam egy borzasztó gyomorfájás miatt. (Hajnalban az ügyeleten azt mondta egy szemtelenül fiatal és egyben flegma doktor,…..
iPeti 2009.06.22 12:52:39
Nincs tévéelőfizetésem, de még tévékészülékem sincs. Sok ismerősömnek szintén nincs előfizetése és/vagy tévékészüléke. A tévéműsorokkal kapcsolatos információkat rendszerint a weben olvasom el. Viszonylag sok filmet és sorozatot nézek... laptopon, lcd-kijelzőn. Amikor…..
gombapresszó Szavazz rám! 2009.06.02 09:58:00
Ha már az adásban való megbeszélése ilyen furcsa véget ért, legalább itt a blogban próbáljunk valami tartalmasat hozzátenni a vasárnapi EU választásokhoz.  Dávidtól kaptuk a linket, ahol mindenki próbára teheti pártszimpátiáját illetve azt, hogy ha csakis az EU és…..
Jó rendben, tíz millió idióta országa vagyunk, de azt akkor sem hiszem, hogy van olyan retardált, aki egy ilyen levélre válaszol. Ez a spam érkezett tegnap este. "Jó napot, Én Pell Gordon, dolgozom, a számviteli osztály a Pénzügyminisztérium háza itt Európában. Láttam a…..
Appleblog Kezdődik a harc! 2009.05.19 16:56:00
Van nekem egy rakás bajom az iPhone-nal, ezzel együtt semmi kétségem afelől, hogy nincs igazi vetélytársa: két éve megjelent és azóta egyfolytában úgy magasodik a mezőny fölé, mint valami hegy. Egyedült csak a Google Android tudott olyan felmutatni, amire érdemes volt odafigyelni,…..
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
iPeti 2009.05.04 17:26:37
iPeti 2009.05.04 17:27:39
iPeti 2009.05.04 19:41:16
Kezdjük is el. Az első a sorban ez a CD, mely a gombapresszó című rádióműsor részleteit, a műsorkészítők kedvenc zenéit és más, a műsorral kapcsolatos hangzó anyagot tartalmaz. Egy darab készült belőle. Aki szeretné magának ezt a lemezt, az ajánljon cserébe valamit.…..
iPeti 2009.04.21 20:08:21
Azt hittem, ez csak valami médiahack. Pár napja jelent meg a hír, hogy az Origo és az Index is "energiatakarékos üzemmódba" vált a természetvédelmi világnapon, és fekete háttérrel jelenik meg. Aztán ma kaptam egy másik közleményt, mely szerint: Természetvédelmi…..
iPeti 2009.03.27 13:08:08
@harzol: Én is kb ezt akartam írni. Több értelme van mint amennyit a cikkíró feltételez. No offense:)
Az Apple termékfrissítéseivel együtt a Psystar is előrukkolt új asztali gépével, amit továbbra is előtelepített Mac OS X Leopard operációs rendszerrel árul. A tavaly nyáron elindított bírósági eljárás ellenére a klóngyártó továbbra is rendíthetetlenül árulja a…..
Mai sztárunk egy igazi zsíros bajszú tesitanár forma csávó, aki valaha maga mutatta meg a különböző tornaszereken a gyakorlatokat, de a hosszú évek kitartó edzése Johnnieval és a sok soproni és kőbányai kirándulás miatt, ma már csak a terem szélén ordibál a kifingott…..
Appleblog Itt a Safari 4 bétája 2009.02.24 16:38:00
Megjelent a Safari 4, az Apple régóta várt új böngészőjének public bétája. Már letölthető a cupertinóiak honlapjáról. Az új böngésző állítólag Mac OS X-en és Windowson is 4.2-szer gyorsabban futtatja a JavaScript parancsokat, és jobb HTML oldalbetöltést kínál az…..
iPeti 2009.02.24 17:33:01
@Cyberbird: Én viszont szeretem, mert néha amikor hátradőlve kényelmesen akarok netezni, úgy hogy csak az egérrel navigálok és nem írogatok csak tényleg böngészek, na olyankor ne kelljen nekem a billentyűzeten (sokszor sötétben) keresgélnem a gombokat.
iPeti 2009.02.24 22:19:59
@[Ace]: Elég szar helyen van ott. Ráadásul berakták az rss ikon mögé, hogy még nehezebb legyen eltalálni.