Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geogius poltzonzaro

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Netflix kínálatában nemrég vált elérhetővé a Da 5 Bloods (magyar címén Az 5 bajtárs), és azonnal a markáns vélemények igen széles skálája fogalmazódott meg az alkotás kapcsán. Vannak, akik propagandát kiáltanak, mások viszont már lelkesen Oscar-esélyekről beszélnek. Az alábbiakban megpróbálok egy…..
geogius poltzonzaro 2020.06.25 08:52:28
Ha külföldön élsz, milliónyi hang, nyelv, zaj közül is kiszűröd a magyar szót. Ez olyan reflexszerű dologgá válik, hiszen ez az anyanyelvünk. Vannak azonban szituációk, amikor nem az lesz az érdekes, hogy az anyanyelvedet hallod, hanem az akitől hallod, vagy az, amilyen szituációban hallod.  Nekünk…..
Sokat olvasni arról, hogy a férfiak nem szeretik, sőt, egyenesen kerülik azokat a nőket, akik túlságosan önállók, magasabb pozícióban és magasabb fizetésért dolgoznak. Még akkor is, ha adott esetben a férfi is hasonló helyzetben van! Sosem gondoltam volna viszont, hogy mindezt a…..
Minden évben árgus szemekkel nézzük a filmes felhozatalt, és gyakran feltesszük a kérdést, hogy vajon melyik lesz az a film, ami az egyediségével, az újításaival kitűnik a mezőnyből, és akár 20-30-40 év múlva is beszélni fogunk róla. Lesz-e új filmtörténeti mérföldkő,…..
Első látásra Socotra olyan, mintha egy különös bolygóra, esetleg a Föld történetének egy másik korszakába csöppentünk volna. Valójában azonban ez az elzárt szigetcsoport Afrika partjainál fekszik, és akárcsak a Galápagos-szigetek, hemzseg a ritka állat és növényvilágtól,…..
Szinte napra pontosan tíz éve búcsúztattuk Jenőt. Ebből az alkalomból a saját korábbi írásaimból készült, egyperces olvasásra nem éppen alkalmas összeállítással szeretnék a magam részéről megemlékezni barátomról, kollégámról. *** Knézy Jenő emléke ma már…..
Hegedűs Petra modell karrierjét már egy ideje nyomon követem. Tiszta, ártatlan, gyermekded külsejét különösen megnyerőnek és felettébb inspirálónak tartom. Petra sikert sikerre halmoz, hazai és nemzetközi vonalon egyaránt, karrierjét érdemes a jövőben is figyelemmel…..
geogius poltzonzaro 2013.06.24 14:39:42
@kultúrpesszimista: Oszt miért is lehet féreg a kulturáltan hozzászóló kolléga?
Mert más a véleménye?
Figyelj:
Ez a kislány csúnya, a modellek 90%-a is az.
A fotós, a sminkes, a menedzser, meg ki tudja ki csinál belőle eladható terméket.
Attól, hogy gyerek, még tetszhetne, emiatt nem vagyok pedofil.
De ha csak fiatalkorú lányokra gerjednék, akkor az lennék.
Ez az én véleményem.
A tied más.
Erőss Zsolt példakép volt. A Mount Everest első magyar meghódítója, a legnagyobb magyar hegymászó, aki összesen tíz nyolcezer méter feletti hegycsúcsot mászott meg. Teljesítménye azonban azért is nagyszerű, mert két csúcsra már műlábbal jutott fel. Azonban sosem tekintette…..
Hölgytársaink körében minden bizonnyal sokan emlékeznek az „Álljon meg a nászmenet” című film ominózus jelenetére.  Cameron Diaz kellő átéléssel mutatja be a liftben Julia Robertsnek hogyan is horkol az ő élete szerelme éjszakánként, és ezzel együtt is…..