Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bilon21

6 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltelt pár nap, amióta utoljára írtam. Azért nem írtam eddig, mert nem sok minden új történt velem.Reggel mérgelődés a buszok miatt. Bent meló. Estig. Este aldi vagy dunnes stores. Ezután pedig a szokásos 10-40 perc várakozás a buszra. Szerencsére kiderült, hogy a buszok…..
Repülőjegy megvétele Lehet sokan tudják, én nem tudtam, hogy a különböző oldalak úgy változtatják az áraikat, hogy megnézik, hányszor látogattuk/kerestük fel az adott út "ártáblázatát". Emiatt mindig töröljük a cookie-kat, mielőtt felmegyünk egy repüljegy vásárlásra…..
Ahhoz elég Pedro Coelhót olvasni, ha valaki szemet gyönyörködtető, bámulatos, könnyfakasztó, nyálban hosszan áztatott jelzőkkel ellátott gólokról, cselekről, hovatovább fairplay-díjat érdemlő vébéepizódokról szeretne értesülni. Ha viszont az olvasó nem csupán „a…..
bilon21 2014.05.26 08:51:44
@mavo: igen. maga a bejegyzés vicces, de ez a schumecheres dolog nem igazán jött össze. utána sem nézett, és nem is olvasta a könyvet...
Közeledik a csodálatos Nb1 és egyben remek tippeldénk hajrája. Fantasztikus izgalmak elé nézünk! Tippversenyünk történeteben először és egyelőre egyedül Emi2 átlépte az 1000 pontos álomhatárt, gratulálunk! Öröme azonban nem lehet teljes, hiszen a fordulóban a mögötte…..
Kicsit csökkentett habzású Betta, majd pótoljuk később. Azért eredmények meg tippek vannak, gratulálunk Tamás(Ottawa) ön nyert! Pécs - UTEAz Újpest elcsúszott egy banánhéjon a derbin, a Pécs meg három meccs óta nyeretlen. Várható volt mondjuk, hogy a jó kezdés után…..
Dübörög az Nb1, remek fordulóban nagyszerű rangadók várnak ránk. Nem lesz egyszerű tippelni, ahogy az előző fordulóban sem volt az. Annyira nem, hogy elég gyengécske pontszámok születtek, ez azonban egyáltalán nem csökkenti johnny carriaga érdemeit, aki megnyerte a fordulót.…..
Olyan gyorsan pörögnek a hetek amikor Nb1 van, hogy észre se vesszük és már meg is öregszünk. Újabb remek fordulón vagyunk túl, nagy a tolongás az Nb1-ben a dobogóért, a bennmaradás és a tippszmiksz szelvényekért. Tippelőink sem gagyizták el a dolgokat, igen jól muzsikáltak. A…..
Frissítve, kitettük a 16 forduló eredményeit! Gratulálunk Tamás(Ottawának), ő nyerte 50 ponttal a fordulót, ami egyben az első tavaszi forduló is:) Mezőkövesd - DVSCVéber nagyúr Kondás mester ellen, igazi csemege! Meglepetés hazai lesz, Betta egészen tuti benne!Tippünk: 2-1Betta:…..
Eljött hát a pillanat kedves tippelőink, félévi bizonyítvány osztás! Mi mondtuk előre, hogy nem lesz könnyű a 15. fordulóra tippelni, és baromira igazunk lett. Szörnyű pontszámok, óriási mellélövések! Na de sebaj, a küzdőszellem jó volt és megizzadt mindenki rendesen. A…..
Na végre, ez igen! Tippelőink rákapcsoltak ennek köszönhetően többen is találkozhattak a régen látott 50 feletti pontszámokkal! Ha még a Fradi is megverte volna a Halit, lettek volna 60 felettiek is! :) A Fradi meccsre csak Betta volt képes értelmesen tippelni, aki egyébként…..
Az előző fordulóban Betta remek pontszámot ért el, ennek egyenes következménye volt, hogy tippelőink gyengébbnél gyengébb pontokat szereztek. A rossz hír az, hogy Betta még rátett egy lapáttal! A jó, hogy ennek ellenére egy hajszállal bár, de tippelőink jobban teljesítettek,…..
Talán ha egyszer volt az is csak félig volt igaz, hogy Betta több pontot szerzett mint a tippelők átlaga. Mindesetre most biztos ez van, ami előrevetíti azt is, hogy pocsékrossz pontszámok születtek, hihetetlen gödrök és betlik, biztosak vagyunk benne hogy a tippszmiksz iroda is nagyot…..
Ismét remek forduló elé nézünk, olyan rangadóval mint MTK-UTE vagy éppen Videoton-Kispest. az elmúlt hetek gyengébb teljesítményei nemcsak fodball csapatainkra jellemzőek, hanem bizony tippelőinkre is. Azonban már jó úton haladunk, ezúttal szebb pontszámok születek, a győztes…..
Teljesen rendhagyó módon avval kell kezdenem, hogy ilyet még nem pipáltunk! Emlékszik még valaki mi volt az előző fordulóban a tippelők eredménye? Négyes holtverseny, 46 pont járt minden elsőnek. És? Hát basszus az, hogy megint ugyanez van! Négyes holtverseny, mindenki 46 ponttal…..
Kedves tippelők egy gyors eredményhirdetés táblázattal most, illetve a nagyszerű tippjeink hajtás után! Egyébként egészen nevetséges eredmény született, 4 holtversennyel az élen :) Gratulálunk Emi2, divaoni01, Zigi, ron89! DVSC - PaksPedig már elterveztük, hogy azt írjuk:…..
Na elkészült az összesítés is az előző fordulóra. Nem volt valami nagy pontszórás, a Pécs-Pápa vendéggyőzelmet konkrétan egyvalaki tippelte meg jól, Betta. Gratulálunk manono-nak aki megnyerte a fordulót szoros küzdelemben. Emi2 továbbra is vezet összesítésben, viszont egyre…..
Véreresek lettek szemeink, de bepótoltuk elmaradásunk, összesítettük a hatodik és a hetedik forduló eredményét is! Mindeközben válogatottunk leégett majd tüzet oltott, bajnokságunk csapatai meg hozták a szokásos magas színvonalat párszáz néző előtt. Lehet, hogy…..
Űbermegabréking! A Metallica kiadta első kislemezét ahhoz az albumhoz, ami a soundtrackje lesz a hamarosan mozikba kerülő Metallica Through the Never című térhatású mozifilmnek! A klasszikus Master Of Puppets dalt lehet meghallgatni teljes egészében, úgy, ahogy még az soha nem…..
bilon21 2013.09.05 14:11:51
Lejátszották az Nb1 ötödik fordulóját és már jön is a hatodik. Juhé! Tippelőink nem parádéztak, bár volt pár tisztességes pontszám bizony igen sok méltatlan komponálás, alacsony pontszám is borzolta a kedélyeket. Gratulációnk Titi120-nak szól, aki megnyerte a fordulót.…..
Nohát csapjunk bele. Először is gratulálunk tippelőinknek, sikerült most jobban teljesíteni, Betta szegény utolsó lett. A Haladás - DVSC (1-1) és az FTC - MTK (2-0) eredményt igen sokan telibe is találták. Gratulációnk Zolika1212-nek szól, aki megnyerte a fordulót! Emi2 megpróbál…..
Izzadtak csapataink rendesen előző hétvégén és fognak most is. Semmi egetrengető nem történt, az ETO-nak még nincs győzelme, a Derbecen agyonverte 1-0-ra a Kövesdet így első továbbra is, a Fradi meg a Vidi lekopírozta a tavaszi meccsüket, Kassait csak majdnem verték meg, az UTE…..
Vissza a múltba: A csúcson   Sorozatunkban az üstökösként feltűnő majd eltűnő klubok történetét elevenítjük fel. (Az első rész itt található.)   Vissza a múltba. Ez nemcsak a cikk alcíme hanem egyben a Dunaferr jelszava is lehetett, hiszen az “átkos…..
bilon21 2013.05.15 10:40:23
kicsit felületes írás :)
kicsit kiegészíteném. A dolog kulcsa egy bizonyos Szabó József nevű ember. Aki nem szent, sőt! De sportfanatikus. Először a női kézit futtatta fel,kevesebb pénz kell hozzá, és szépen lefölözte a lányokat is. Nem véletlenül lett Radulovic a (márcsak volt) felesége. Aztán a jégkorong (egy másik fanatikussal Kercsóval az élen, bár neki nem nagyon akartak pénzt adni, de annyira mellé állt a közönség, hogy nem volt mit tenni. ezért lett fedett jégpálya) aztán a férfi kézilabda, aztán a torna (supola, csollány), és ezek után a foci. És a foci nem ilyen gyorsan ment. Volt ott elbukott osztályozó az nb1-ért, ingyenes tavasz a nézőknek, mert szar volt a játék stb. Aztán odavitte Varga Zolit edzőnek. Aki vitte Zavadszkyt, Milovánovicsot. Akkor már ott volt egy bizonyos Tököli Attila is, akit Varga átrakott a fakóba, mert nem volt hajlandó edzésre menni. És akkor volt botrány Varga fizetéséből, aki német márkában kapta a nem kevés pénzt. Varga vitte fel a csapatot az nb1-be, ahol jó középcsapat lett. De Dzsoninak nem volt elég. Vargát elküldte, és jött Egervári a három mtk-sal, és jött a bajnoki cím (korábban, mint tervezték). A pár ezer néző (8-10ezer), az konkrétan teltházat jelentett minden hazai meccsen. Addigra sikk lett focira is járni. Kialakult egy olyan szombat, hogy a du kettőkor foci, aztán kézi, aztán korong. Mindenhol teltház...mivel egymás mellett vannak a létesítmények, csak át kellett sétálni.
A stadiont nem akarták felépíteni a fideszes honatyák, mert Dunaújváros vörös fellegvár volt. De az eredmények miatt betolták a "B" kategoriába, pedig akkor már tudvalevő volt, hogy kiveszik a Dunaferr mint gyár vezetését az Acél XXI kezéből. Így Dzsoninak menni kellett, és ment vele az újvárosi sport is. Mivel a gyár maga a város. Azóta is vegetál a sport Dunaújvárosban, ahogy minden más is.
És azóta sincs kész a stadion...
Szurkolónak márpedig a lelátón a helye. De ha mégsem, akkor fotel. (Gy.k.: Itt lehet kommentekben társalogni csak úgy.)..
Nem vagyunk egyformák. Van közöttünk magas és alacsony, sovány és jobb étvágyú, jól fésültebb és kopasz is. Van közöttünk nős és nőtlen, karakteresebb arcú és veszedelmesen jóképű is. (Ez utóbbi egyébként én lennék, de ez most itt egyáltalán nem fontos.) Vannak…..
bilon21 2013.01.14 00:25:34